Omios partnerprogram

Tjen gode provisjoner
Unikt og pålitelig produkt
Automatiske betalinger til avtalt tid

Bli med oss på reisen:

Omio er en unik reiseplattform som lar reisende sammenligne og bestille reiser med tog, buss eller fly utfra deres personlige reisebehov. Partnerprogrammet vårt lar deg gi Omio-opplevelsen til publikumet ditt og tjene penger på bestillingene deres ved å bruke verktøyene våre.

Nå ut til flere

API for søk

Få kontakt med 800 eller flere partnere via Omio API. Med det kan du enkelt opprette spennende alternativer for søk etter reiser med flere transportmidler for kundene.

Widgeter

Forbedre kundetilfredsheten ved å plassere miniprogrammet Omio på nettstedet.

Medier

Få tilgang til et omfattende mediebibliotek, med en stor bannerserie som passer dine behov.

Hva sier samarbeidspartnerne våre?

Vanlige spørsmål

Hvorfor burde du bli med i programmet?

Ved a ta del i partnerprogrammet vårt jobber du med en av verdens raskeste voksende reiseplattformer på Internett. Vi tilbyr et bredt utvalg av forbindelser, unikt innhold og høye omregningskurser.

Hvem kan bli med i Omios partnerprogram?

Du er velkommen til å bli med i programmet hvis du har en nettside, app eller er et reisebyrå på Internett og er interessert i å tilby det beste utvalget av reisemuligheter. Enkelte begrensninger og retningslinjer gjelder, disse er forklart i våre Vilkår og betingelser, som du finner her.

Hva skjer når jeg har registrert meg?

Etter du har sendt in søknaden din, går vi gjennom den og gir deg en tilbakemelding innen 14 virkedager.

Hvordan fungerer Omios konverteringssporing?

Du får en unik sporingskobling. Gjennom denne unike partner ID-en kan vi identifisere og tildele omdirigeringer til kontoen din.

Hva er kostnadene og fordelene med å bli med i partnerprogrammet?

Inntekten din fra Omio-partnerprogrammet er basert på hvor mange omdirigeringer du genererer. Provisjonen du tjener er avhengig av det promoterte markedet og avkastning på investeringen som kommer av de genererte bestillingene. Dette betyr at du blir lønnet for hver omdirigering, og det er gratis å registrere seg.

Hva burde du promotere?

Siden de beste prestasjonsrutene kan være forskjellige for hvert marked, ta gjerne kontakt med [email protected] om du har spørsmål eller spesifikke forespørsler.

Hva slags integrasjon er tilgjengelig?

Vi tilbyr et bredt utvalg av bannere, løsninger med tilpassede kontrollprogrammer, dype koblinger og API-søk.

Hvordan er Omios provisjonsstruktur?

Provisjonen er basert på det promoterte markedet og avkastning på investeringen. Modellen er fullstendig prestasjonsbasert, så jo flere omdirigeringer av kvalitet du foretar deg, jo mer provisjon tjener du. Ta kontakt med [email protected] for å få mer informasjon.

Hvordan og når får jeg utbetalt provisjon?

Provisjon blir utbetalt via bankoverføring mellom 30 og 60 dager etter fakturaen er blitt godkjent av Omio. Ved begynnelsen av hver måned mottar du en rapport med bekreftede og betalbare omdirigeringer. Merk at bankoverføringen blir gjort om du har tjent minst € 100. Hvis minimum beløpsgrense ikke er nådd, vil det du har tjent, bli lagt til i neste måned.

Svarte vi ikke på spørsmålet ditt?

Ring oss eller send en e-postmelding til [email protected] Vi svarer gjerne på alle spørsmål du har om samarbeidet med Omio.

Valuta
Språk

Nyttige koblinger