Busser Førde Bergen

De billigste bussene fra Førde til Bergen

Viser tider og priser for 27. mar.

Billigst

415 kr

Gjennomsnittlig

485 kr

Den beste måten å finne en billigbillett med bus fra Førde til Bergen er å bestille reisen så langt i forveien som mulig og unngå å reise i rushtiden.

Billigst
12:47Førde3t35 16:22Bergen
0 bytter
415 kr1Én vei
Nest Billigst
17:15Førde3t30 20:45Bergen
0 bytter
556 kr1Én vei

Busstider Førde til Bergen

Viser busser for i morgen, mandag 27. mars
12:47Førde3t35 16:22Bergen
0 bytter
17:15Førde3t30 20:45Bergen
0 bytter

Dette er den siste bussen denne dagen.

Finn alle datoer og tider for denne reisen

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

man.
27. mar.
tir.
28. mar.
ons.
29. mar.
tor.
30. mar.
fre.
31. mar.
lør.
01. apr.
søn.
02. apr.

De raskeste bussreisene fra Førde til Bergen

Viser tider og priser for 27. mar.

Raskeste reisetid

3 t 30 m.

Gjennomsnittlig

3 t 32 m.

Bussavganger per dag

2

Distanse

121 km

Av de 2 bussene som drar Førde tilBergen hver dag, drar 2 direkte, så det er enkelt å unngå reiser der du må bytte underveis.

Raskest
17:15Førde3t30 20:45Bergen
0 bytter
556 kr1Én vei
Nest Raskest
12:47Førde3t35 16:22Bergen
0 bytter
414 kr1Én vei

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

Nettbuss
Swebus
Alsa
National Express

Oversikt: Buss fra Førde til Bergen

distanceAvstand121 km
durationGjennomsnittlig reisetid med buss er3 t 30 min
priceGjennomsnittsprisen på bussbilletter erNOK 337 (€ 28)
frequencyAntall busser6 per dag
changesDirektebussJa, det er 6 direktebusser per dag
carriersBusselskaperVy Express eller Vy Bus4You

Bussturen fra Førde til Bergen er 121 km km lang og turen tar i gjennomsnitt 3 t 30 min med våre partnere som Vy Express eller Vy Bus4You. Normalt går 6 busser hver dag, inkludert direktereiser. Mens gjennomsnittsprisen for denne reisen koster omtrent NOK 337, koster den billigste bussbilletten så lite som NOK 337. Passasjerer reiser oftest fra Førde, Rutebilstasjon til Bergen, stasjon.

Reisetips: Busser fra Førde til Bergen

Reisetips: Ta bussen til Bergen på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Førde til Bergen.
FAQs
Vil du spare penger på turen din? Omiokunder har funnet de billigste bussbillettene mellom Førde og Bergen de neste 7 dagene med startpris på NOK 337, en vei.
Bussbillettene til Bergen fra Førde koster i gjennomsnitt NOK 337  om du vil bestille billettene for denne turen de neste 7 dagene.
Distansen fra Førde til Bergen med buss er omtrent 121  kilometer.
Varigheten på bussturen fra Førde til Bergen er i gjennomsnitt 3 t 30 min, som bør forventes når man reiser 121 kilometer mellom Førde og Bergen. Men, reisetiden kan variere basert på spesielle datoer, helger eller høytider.

Når man har avreise fra Førde, kan du velge mellom flere busstasjoner å starte reisen din fra, inkludert Førde, Rutebilstasjon og Førde, Moskog. Når man ankommer Bergen, kan du avslutte ruten på flere busstasjoner, som Bergen, stasjon og Bergen, busstasjon.

Omiokunder bestiller vanligvis buss fra Førde, Rutebilstasjon   til Bergen, stasjon   på denne ruten.

Den mest populære avreise- busstasjonen blant passasjerene på denne turen, heter Førde, Rutebilstasjon, og ligger omtrent 223 m fra Førde sentrum.

Den mest populære ankomst- busstasjonen, Bergen, stasjon, ligger omtrent 223 m unna Bergen sentrum.

Ja, det er 6 direktebusser per dag fra Førde til Bergen. Du kan se på å reise med Vy Bus4You  uten å bytte på et mellomstopp. Å ta direkte buss gir ofte kortere reisetid, så du kommer raskere frem, så det er verdt å følge med på dette når du bestiller billetter for denne reisen.
I gjennomsnitt, går 6 busser per dag fra Førde til Bergen. Busstidene og forbindelsene kan være annerledes i helger og høytider, i forhold til ukedager.
Du kan ta den tidligste bussen fra Førde til Bergen klokken 06: 15   eller ta den siste bussen fra Førde til Bergen klokken 19: 15. Finn de nyeste Førde til Bergen bussrutene på Omio og bestill den beste tiden på denne turen.
Generelt sett anbefaler vi at du bestiller dine bussbilletter på forhånd for å spare penger og få de beste tilbudene fra alle busselskaper som tilbyr denne turen. Om du bestille bussbilletter mellom Førde og Bergen innen de neste 7 dagene, er gjennomsnittsprisen NOK 337, en vei. For å få de beste prisene på denne turen, vurder å bestill dine buss billetter fra Førde til Bergen et par måneder på forhånd.

Bussreiser fra Førde til Bergen – ikke det du lette etter?

Her er noen andre ressurser som kan inneholde informasjonen du trenger

HjemBusserBusser BergenBusser Førde Bergen

Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk