Busser Trondheim Oslo

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

Sun
Jun 26
Mon
Jun 27
Tue
Jun 28
Wed
Jun 29
Thu
Jun 30
Fri
Jul 01
Sat
Jul 02
Sun
Jul 03
Mon
Jul 04
Tue
Jul 05
Wed
Jul 06
Thu
Jul 07
Fri
Jul 08
Sat
Jul 09
Sun
Jul 10
Mon
Jul 11
Tue
Jul 12
Wed
Jul 13
Thu
Jul 14
Fri
Jul 15
Sat
Jul 16

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

Nettbuss
Swebus
Alsa
National Express

Reisetips: Busser fra Trondheim til Oslo

Ta bussen til Oslo på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Trondheim til Oslo.
FAQs
Når du reiser med buss fra Trondheim til Oslo avstanden vil være ca. 391 km.

Den mest populære for reisende som reiser fra Trondheim er Trondheim sentralstasjon. I Oslo er det mest populære blandt reisende Oslo, Schweigaards gate (Bussterminal).

Du kan gå buss fra Trondheim på Trondheim sentralstasjon som ligger 2.3 km fra byenområde. Når du ankommer Oslo Så det kan være godt å vite at det som er mest brukt av reisende Oslo, Schweigaards gate (Bussterminal), som ligger 3.2 km fra byenområdet.

Du kan stole på at minst en av våre pålitlige partnere kan ta deg fra Trondheim til Oslo med buss. Når skal du legge til Oslo fra Trondheim kan du resa med Vy Bus4You. Det er imidlertid alltid en god ide å sjekke ut flere tilganger for reise fra Trondheim til Oslo fordi de kan variere når det gjelder bekvemmlighet.
Men av kundene våres planlegger en ny tur Oslo med buss reiser ofte også til stedene som. Ta en titt på Omio for å finne de beste reisealternativene mellom Oslo og de destinasjonene som det også er verdt å besøke.
Hvis du ikke har bil, er det ikke noe problem å reise med buss mellom Trondheim og Oslo. Omio hjelper deg med å finne de beste avgangene fra Trondheim til Oslo Slik at du kan sammenligne og finne noe som passer. Omios app gjør det enda enklere å holde oversikt over reisen og bilettene.
Stasjoner

Viktige stasjoner og flyplasser for denne reisen

Oslo

Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk

Nyttige koblinger