Busser Amsterdam Nuremberg

De billigste bussene fra Amsterdam til Nuremberg

Viser tider og priser for 06. jun.

Billigst

536 kr

Gjennomsnittlig

536 kr

Den beste måten å finne en billigbillett med bus fra Amsterdam til Nuremberg er å bestille reisen så langt i forveien som mulig og unngå å reise i rushtiden.

Billigst
14:0011t10
Amsterdam
01:10Nürnberg, ZOB
536 kr1Én vei
0 bytter

Busstider Amsterdam til Nuremberg

Viser busser for i morgen, tirsdag 6. juni
14:0011t10
Amsterdam
01:10Nürnberg, ZOB
0 bytter

Dette er den siste bussen denne dagen.

Finn alle datoer og tider for denne reisen

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

tir.
06. jun.
ons.
07. jun.
tor.
08. jun.
fre.
09. jun.
lør.
10. jun.
søn.
11. jun.
man.
12. jun.
tir.
13. jun.
ons.
14. jun.
tor.
15. jun.
fre.
16. jun.
lør.
17. jun.
søn.
18. jun.
man.
19. jun.
tir.
20. jun.
ons.
21. jun.
tor.
22. jun.
fre.
23. jun.
lør.
24. jun.
søn.
25. jun.
man.
26. jun.

De raskeste bussreisene fra Amsterdam til Nuremberg

Viser tider og priser for 06. jun.

Raskeste reisetid

11 t 10 m.

Gjennomsnittlig

11 t 10 m.

Bussavganger per dag

1

Distanse

541 km

Av de 1 bussene som drar Amsterdam tilNuremberg hver dag, drar 1 direkte, så det er enkelt å unngå reiser der du må bytte underveis.

14:0011t10
Amsterdam
01:10Nürnberg, ZOB
536 kr1Én vei
0 bytter

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

Nettbuss
Swebus
Alsa
National Express

Oversikt: Buss fra Amsterdam til Nuremberg

distanceAvstand541 km
durationGjennomsnittlig reisetid med buss er11 t 10 min
priceGjennomsnittsprisen på bussbilletter erNOK 461 (€ 37)
frequencyAntall busser9 per dag
changesDirektebussJa, det er 5 direktebusser per dag
carriersBusselskaperSTUDENT AGENCY k. S. Union Ivkoni International, Flixbus, RegioJet eller BlaBlaCar Bus

Bussturen fra Amsterdam til Nuremberg er 541 km km lang og turen tar i gjennomsnitt 11 t 10 min med våre partnere som STUDENT AGENCY k. S. Union Ivkoni International, Flixbus, RegioJet eller BlaBlaCar Bus. Normalt går 9 busser hver dag, inkludert direktereiser. Mens gjennomsnittsprisen for denne reisen koster omtrent NOK 461, koster den billigste bussbilletten så lite som NOK 413. Passasjerer reiser oftest fra Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk) til Nuremberg, Opernhaus.

Busselskaper: Student Agency, BlaBlaCar Bus eller FlixBus fra Amsterdam til Nuremberg

Reis mellom Amsterdam og Nuremberg fra NOK 413 med Omios partnere Student Agency, BlaBlaCar Bus eller FlixBus! Du kan finne de beste avgangene og billettene med buss når du sammenligner og bestiller den ruten som passer best for deg.

FlixBus
BlaBlaCar Bus
Student Agency

Bestill buss med FlixBus fra Amsterdam til Nuremberg på Omio og nyt en behagelig og avslappende reise! Sjekk ut FlixBus sine nyeste rutetider for de ideale avgangs- og ankomsttidene for deg, sammenlign de raskeste rutene fra Amsterdam til Nuremberg, i tillegg til hva slags fasiliteter som tilbys i den billettklassen du valgte, og kjøp den billigste bussbilletten med FlixBus som passer ditt budsjett online. Avstanden fra Amsterdam til Nuremberg er 541 km. Om du heller vil søke etter billetter med FlixBus i Omio-appen kan du raskt se om det er en mobilbillett, så du kan reise papirløst når du reiser med buss. Å vente i kø på busstasjonen for å kjøpe dine blir gårsdagens nyheter. Så, bestill dine online kjapt og enkelt og nyt turen din med FlixBus!

Om du leter etter billige billetter fra BlaBlaCar Bus fra Amsterdam til Nuremberg, sjekk ut Omio! Prisen på enveisbilletter fra Amsterdam til Nuremberg med buss fås fra så lite som når du bestiller på forhånd. Vi hjelper deg å komme til Nuremberg fra Amsterdam ved å vise deg de siste tilbudene fra BlaBlaCar Bus, bussrutene og billetter for denne 541 km lange ruten. Du kan også se over relevant billettinformasjon for alle tilgjengelige billettklasser på denne ruten, slik som tillatt bagasje og fasiliteter ombord med BlaBlaCar Bus. Om du søker etter dine med BlaBlaCar Bus fra Amsterdam til Nuremberg i Omio-appen kan du raskt se om de er mobilbilletter så du kan reise papirløst når du tar bussen. Enten du leter etter den billigste, raskeste eller tidligste reisen fra Amsterdam til Nuremberg, gjør Omio det enklere for deg å finne den perfekte buss med BlaBlaCar Bus, så du kan nyte en fin og komfortabel reise.

  RegioJet er det ledende busselskpet i Tsjekkia. Velg blant følgende billettyper på din neste reise fra Amsterdam til Nuremberg: Low Cost, Standard, Fun & Relax, Relax og Business.

  Informasjon for reiser med buss med Student Agency Amsterdam til Nuremberg:

  • Gjennomsnittlig reisetid: 11 t 10 min
  • Student Agency Antall: 1 per dag

  Reisetips: Busser fra Amsterdam til Nuremberg

  Reisetips: Ta bussen til Nuremberg på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Amsterdam til Nuremberg.
  FAQs
  Billetter med buss fra Amsterdam til Nuremberg kan på noen datoer være så billige som NOK 413  en vei, de neste 7 dagene.
  Om du vil kjøpe dine bussbilletter i løpet av de neste 7 dagene kan du forvente at enveisbilletter fra Amsterdam til Nuremberg med buss koster i gjennomsnitt NOK 461.
  Du kan forvente en bussreise på 541kilometer fra Amsterdam til Nuremberg.
  Mens tiden det tar å reise 541 kilometer fra Amsterdam til Nuremberg kan variere basert på spesielle datoer, helger og høytider, er reisetiden med buss fra Amsterdam til Nuremberg i gjennomsnitt 11 t 10 min.

  Når man tar buss fra Amsterdam til Nuremberg, kan du velge å reise fra flere busstasjoner, som Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk), Amsterdam Stadium Holanda og Amsterdam, Centraal. Turen din kan ende på flere busstasjoner, sånn som Nuremberg, Opernhaus og Nuremberg.

  Omiokunder som reiser denne ruten har som regel avreise fra Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk)   og ankommer i Nuremberg, Opernhaus.

  Passasjerer som bestiller denne ruten går som regel ombord busser på Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk) og må reise omtrent 4 km fra sentrum for å komme til denne busstasjonen.

  Passasjerer som reiser til Nuremberg, ankommer som regel på Nuremberg, Opernhaus og må reise omtrent 4 km fra busstasjonen til sentrum.

  Ja, det er 5 direktebusser per dag fra Amsterdam til Nuremberg med FlixBus eller STUDENT AGENCY k. S. Uten å bytte på et mellomstopp. Direktebuss er ofte behageligere og gir kortere reisetid så du kommer raskere frem. Det er verdt å følge med på før du bestille dine bussbilletter.
  I gjennomsnitt, går 9 busser per dag fra Amsterdam til Nuremberg. Busstidene og forbindelsene kan være annerledes i helger og høytider, i forhold til ukedager.
  Du kan ta den tidligste bussen fra Amsterdam til Nuremberg klokken 05: 00   eller ta den siste bussen fra Amsterdam til Nuremberg klokken 21: 30. Finn de nyeste Amsterdam til Nuremberg bussrutene på Omio og bestill den beste tiden på denne turen.
  Om du bestille en bussbilletten fra Amsterdam til Nuremberg innen de neste 7 dagene kan du forvente at gjennomsnisttsprisen på en enveisbillett er NOK 461. Vi anbefaler å bestille på forhånd for å få best mulig pris. Billetter til Nuremberg fra Amsterdam er generelt på salg et par måneder før planlagt avreisedato.

  Mest populære bussforbindelser

  HjemBusserBusser NurembergBusser Amsterdam Nuremberg

  Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

  Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Språk