Busser Barcelona Paris

De billigste bussene fra Barcelona til Paris

Viser tider og priser for 06. jun.

Billigst

626 kr

Gjennomsnittlig

688 kr

Den beste måten å finne en billigbillett med bus fra Barcelona til Paris er å bestille reisen så langt i forveien som mulig og unngå å reise i rushtiden.

Billigst
06:0015t15
Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
21:15Paris, Quai de Bercy
626 kr1Én vei
0 bytter
Nest Billigst
06:0017t15
Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
23:15Paris
688 kr1Én vei
1 bytte
21:3014t30
Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
12:00Paris, Quai de Bercy
751 kr1Én vei
0 bytter

Busstider Barcelona til Paris

Viser busser for i morgen, tirsdag 6. juni
06:0015t15
Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
21:15Paris, Quai de Bercy
0 bytter
06:0017t15
Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
23:15Paris
1 bytte
16:4014t35
Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
07:15Paris, Quai de Bercy
0 bytter
19:0015t25
Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
10:25Paris
1 bytte
19:0013t15
Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
08:15Paris, Quai de Bercy
0 bytter
20:0014t45
Barcelona
10:45Paris
0 bytter
21:0013t45
Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
10:45Paris
0 bytter
21:3014t30
Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
12:00Paris, Quai de Bercy
0 bytter
21:3018t35
Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
16:05Paris
1 bytte
21:3017t05
Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
14:35Paris
1 bytte

Finn alle datoer og tider for denne reisen

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

tir.
06. jun.
ons.
07. jun.
tor.
08. jun.
fre.
09. jun.
lør.
10. jun.
søn.
11. jun.
man.
12. jun.
tir.
13. jun.
ons.
14. jun.
tor.
15. jun.
fre.
16. jun.
lør.
17. jun.
søn.
18. jun.
man.
19. jun.
tir.
20. jun.
ons.
21. jun.
tor.
22. jun.
fre.
23. jun.
lør.
24. jun.
søn.
25. jun.
man.
26. jun.

De raskeste bussreisene fra Barcelona til Paris

Viser tider og priser for 06. jun.

Raskeste reisetid

13 t 15 m.

Gjennomsnittlig

13 t 15 m.

Bussavganger per dag

1

Distanse

830 km

Av de 1 bussene som drar Barcelona tilParis hver dag, drar 1 direkte, så det er enkelt å unngå reiser der du må bytte underveis.

19:0013t15
Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
08:15Paris, Quai de Bercy
751 kr1Én vei
0 bytter

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

Nettbuss
Swebus
Alsa
National Express
Overnatting

Trenger du et sted å overnatte i Paris?

De beste hotellene

Hele hus og leiligheter

Finn den beste overnattingsmuligheten med partneren vår, Expedia

Vis alle

Oversikt: Buss fra Barcelona til Paris

distanceAvstand830 km
durationGjennomsnittlig reisetid med buss er14 t 30 min
priceGjennomsnittsprisen på bussbilletter erNOK 619 (€ 49)
frequencyAntall busser6 per dag
changesDirektebussJa, det er 6 direktebusser per dag
carriersBusselskaperAlsa, BlaBlaCar Bus, Eurolines Switzerland, Movelia, Flixbus, Eurolines France eller BlaBlaCar

Bussturen fra Barcelona til Paris er 830 km km lang og turen tar i gjennomsnitt 14 t 30 min med våre partnere som Alsa, BlaBlaCar Bus, Eurolines Switzerland, Movelia, Flixbus, Eurolines France eller BlaBlaCar. Normalt går 6 busser hver dag, inkludert direktereiser. Mens gjennomsnittsprisen for denne ruten koster omtrent NOK 619, koster den billigste bussbilletten så lite som NOK 501. Passasjerer reiser oftest fra Barcelona, Estació d'Autobusos Nord til Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Busselskaper: Alsa, BlaBlaCar Bus eller FlixBus fra Barcelona til Paris

Kjøp din offisielle Alsa, BlaBlaCar Bus eller FlixBus mellom Barcelona og Paris fra NOK 501 med Omio. Finn busstidene og billettene fra mer enn 1000 reisebyråer, for å sammenligne og bestille den beste turen for deg.

BlaBlaCar Bus
FlixBus
Alsa

Omio hjelper deg å finne buss fra Barcelona til Paris med BlaBlaCar Bus. Enten du vil ha den raskeste, tidligste eller billigste buss mellom Barcelona og Paris, viser Omio deg BlaBlaCar Bus sine nåværende avganger, billetter, priser og annen reiseinformasjon (som tillatt bagasje og fasiliteter ombord) for å hjelpe deg å finne den bussbilletten som passer deg best på din kommende reise fra Barcelona til Paris. Du kan forvente å reise omtrent 830 km fra Barcelona til Paris med buss fra BlaBlaCar Bus. Om du bruker Omio-appen når du bestiller din billett kan du med en gang sjekke om det er en mobilbillett, så du kan reise papirløst med bussen, i stedet for å kjøpe billetter på busstasjonen. Så, bestill dine billetter enkelt online og nyt en behagelig reise med BlaBlaCar Bus!

Om du leter etter en behagelig og enkel bussreise fra Barcelona til Paris, sjekk ut Omio for FlixBus sine rutetider på denne turen. Enten du leter etter den raskeste, billigste eller tidligste reisen på denne 830 km lange turen, gjør Omio det enklere enn noensinne å finne buss fra FlixBus til rimelige priser og du kan enkelt bestille dine online. Sjekk ut FlixBus sine nåværende rutetider med buss for dine ideale avgangs- og ankomsttider, sammenlign de beste rutene mellom Barcelona og Paris, i tillegg til relevant billettinformasjon (slik som tillatt bagasje og fasiliteter ombord), og bestill din bussreise med FlixBus på Omio. Om du søker etter buss fra Barcelona til Paris i Omio-appen kan du raskt se om billetten er en mobilbillett, noe som gjør det enkelt for deg å reise papirløst. Kjøp din offisielle billett fra FlixBus med Omio online, kjapt og enkelt.

Alsa er det største busselskapet i Spania og et datterselskapet av det britiske busselskapet National Express. Alsa tilbyr en mengde regionale, nasjonale og internasjonale ruter og transporterer mer enn 300 millioner passasjerer per år. Alsa har en imponerende bussflåte som tilbyr forskjellige komfortnivåer og fasiliteter. Med Alsa Normal får du gratis WiFi, toaletter, fotstøtter og ombord-underholdning. Alsa Supra, Alsa Eurobus og Alsa Premium tilbyr mer lukuriøse fasiliteter når du reiser, avhengig av hvilken rute du tar. I tillegg til Standardbillett, tilbyr Alsa andre billetter som Minimum, Reduced og Flexible på utvalgte ruter.

  Reisetips: Busser fra Barcelona til Paris

  Reisetips: Ta bussen til Paris på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Barcelona til Paris.
  FAQs
  Billetter med buss til Paris fra Barcelona kan på noen datoer være så billige som NOK 501  en vei, de neste 7 dagene.
  Bussbillettene mellom Barcelona og Paris koster i gjennomsnitt NOK 619  om du vil kjøpe billettene for denne reisen de neste 7 dagene.
  Avstanden med buss fra Barcelona til Paris er omtrent 830  kilometer.
  I gjennomsnitt er reisetiden med buss fra Barcelona til Paris 14 t 30 min  på den 830 kilometer lange turen, men reisetiden kan variere om du reiser i helger eller høytider.

  Når man har avreise fra Barcelona, kan du velge mellom flere busstasjoner å starte reisen din fra, inkludert Barcelona, Estació d'Autobusos Nord, Barcelona, Aeropuerto Josep Tarradellas-El Prat (T1) og Barcelona, Estación de Autobuses de Sants. Når man ankommer Paris, kan du avslutte ruten på flere busstasjoner, som Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine), Paris, Place du Pantheon (Bibliothèque Sainte-Geneviève) og Paris, Cours-la-Reine.

  Omiokunder bestiller vanligvis buss fra Barcelona, Estació d'Autobusos Nord   til Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine)   på denne ruten.

  Passasjerer går som oftest ombord bussen på Barcelona, Estació d'Autobusos Nord og reiser omtrent 3.1 km fra sentrum til denne busstasjonen.

  Passasjerer som reiser denne ruten ankommer som regel Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) og må reise omtrent 3.1 km fra busstasjonen til Paris sentrum.

  Ja, det er 6 direktebusser per dag fra Barcelona til Paris. Du kan se på å reise med FlixBus, Alsa eller BlaBlaCar Bus  uten å bytte på et mellomstopp. Å ta direkte buss gir ofte kortere reisetid, så du kommer raskere frem, så det er verdt å følge med på dette når du bestiller billetter for denne turen.
  I gjennomsnitt, går 6 busser per dag fra Barcelona til Paris. Busstidene og forbindelsene kan være annerledes i helger og høytider, i forhold til ukedager.
  Du kan ta den tidligste bussen fra Barcelona til Paris klokken 05: 15   eller ta den siste bussen fra Barcelona til Paris klokken 22: 50. Finn de nyeste Barcelona til Paris bussrutene på Omio og bestill den beste tiden på denne turen.
  Generelt sett anbefaler vi at du bestiller dine bussbilletter på forhånd for å spare penger og få de beste tilbudene fra alle busselskaper som tilbyr denne reisen. Om du kjøpe bussbilletter fra Barcelona til Paris innen de neste 7 dagene, er gjennomsnittsprisen NOK 619, en vei. For å få de beste prisene på denne ruten, vurder å bestill dine buss billetter fra Barcelona til Paris et par måneder på forhånd.
  HjemBusserBusser ParisBusser Barcelona Paris

  Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

  Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Språk