Busser Berlin Amsterdam

De billigste bussene fra Berlin til Amsterdam

Viser tider og priser for Oct 04

Billigst

626 kr

Gjennomsnittlig

626 kr

De billigste billettene finner du ved å bestille så tidlig som mulig, og unngå travle tidspunkter.

Cheapest
17:00Berlin20t30 13:30Amsterdam
1 bytt
626 kr1Én vei

Busstider Berlin til Amsterdam

Viser busser for i morgen, Tuesday, October 4
17:00Berlin20t30 13:30Amsterdam
1 bytt

Dette er den siste bussen denne dagen.

Finn alle datoer og tider for denne reisen

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

Tue
Oct 04
Wed
Oct 05
Thu
Oct 06
Fri
Oct 07
Sat
Oct 08
Sun
Oct 09
Mon
Oct 10
Tue
Oct 11
Wed
Oct 12
Thu
Oct 13
Fri
Oct 14
Sat
Oct 15
Sun
Oct 16
Mon
Oct 17
Tue
Oct 18
Wed
Oct 19
Thu
Oct 20
Fri
Oct 21
Sat
Oct 22
Sun
Oct 23
Mon
Oct 24

De raskeste bussreisene fra Berlin til Amsterdam

Viser tider og priser for Oct 04

Raskeste reisetid

20 t 30 min

Gjennomsnittlig

20 t 30 min

Bussavganger per dag

1

Distanse

577 km

Det er vanskelig å reise fra Berlin til Amsterdam uten å bytte minst én gang.

17:00Berlin20t30 13:30Amsterdam
1 bytt
626 kr1Én vei

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

Nettbuss
Swebus
Alsa
National Express
Overnatting

Trenger du et sted å overnatte i Amsterdam?

Se på kart

De beste hotellene

Hele hus og leiligheter

Finn den beste overnattingsmuligheten med partneren vår, Booking.com

Vis alle

Reisetips: Busser fra %(Departure)s til %(Arrival)s

Reisetips: Ta bussen til Amsterdam på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Berlin til Amsterdam.
FAQs
Buss biletter fra Berlin til Amsterdam kan være billig som NOK 450, men de høyeste prisene avhenger helt av hvor tidlig du bestiller bilettene. Vi anbefaler å bruke Omio for å få de billigste buss biletter til din neste tur og å kjøpe bilettene så tidlig som mulig
Till Amsterdam från Berlin kostar NOK 536 i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Berlin till Amsterdam och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Avstanden mellom Berlin och Amsterdam med buss er rundt 577 km.
Når du reiser med buss Det er godt å vite hvor lang tid det rar. Vi kan hjelpe deg med å finne billige billetter for å reise raskt mellom Berlin og Amsterdam. Om et år tar reisen fra Berlin til Amsterdam med buss ligger på 10 h 50 min.

Før du legger ut på reisen buss fra Berlin til Amsterdam det kan være godt å vite Berlin Hbf er mest populær blant reisende som finner sted fra Berlin samtid som Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk) er den mest populære for reisende som går til Amsterdam.

Når du drar fra Berlin det kan være bra å vite at som fleste av Omios reisende bruker Berlin Hbf som ligger 5.6 km fra byen. Om du planlegger å bli inne Amsterdam det kan være bra å vite at den mest populære i Amsterdam er Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk) og ligger 4 km fra byen.

Du kan stole på at minst en av våre pålitlige partnere kan ta deg fra Berlin til Amsterdam med buss. Når skal du legge til Amsterdam fra Berlin kan du resa med BlaBlaCar Bus, Infobus, RegioJet, Citybus Express, STUDENT AGENCY k. S. Flixbus, Eurolines Switzerland, Eurolines France eller DTG Deutsche Touring GmbH. Det er imidlertid alltid en god ide å sjekke ut flere tilganger for reise fra Berlin til Amsterdam fordi de kan variere når det gjelder bekvemmlighet.
Om du vill k√∂pa en billig direkt fr√•n Berlin till Amsterdam rekommenderar vi att du k√∂per fr√•n Flixbus f√∂r den h√r resan. Du kan ocks√• kolla Omio f√∂r att hitta alternativa resv√gar mellan dessa tv√• st√der och kombinera de som passar b√st f√∂r komma fram till Amsterdam.
Det er enklere enn noensinne å finne gode priser på enveis og tur. Retur billetter med buss fra Berlin til Amsterdam med Omio. Velg reisedatoer og kjøp de beste bilettene for enveis eller tur-retur. Appen til Omio gir deg tilgang til all reiserelaterte informasjon på ett sted.
Mange av våres kunder som resier med buss til Amsterdam besøker ofte også. Omio kan hjelpe deg med å planlegge reisen og finne de beste reisealternativene i mellom Amsterdam og de andre populære destinasjonene.
Ikke problem, la Omio ta sef av det. Du trenger faktisk ikke bil hvis du vil reise til Amsterdam fra Berlin. Ta en titt på Omio for å finne de beste reiserutene med buss fra Berlin til Amsterdam og kjøp dine biletter buss biletter idag!
Stasjoner

Viktige stasjoner og flyplasser for denne reisen

Berlin
Amsterdam

Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk

Nyttige koblinger