Busser Berlin Oslo

De billigste bussene fra Berlin til Oslo

Viser tider og priser for 27. mar.

Billigst

1615 kr

Gjennomsnittlig

1735 kr

Den beste måten å finne en billigbillett med bus fra Berlin til Oslo er å bestille reisen så langt i forveien som mulig og unngå å reise i rushtiden.

Billigst
12:25Berlin, Bahnhof Südkreuz17t50 06:15Oslo, Busstasjon Galleriet
0 bytter
1615 kr1Én vei
Nest Billigst
13:00Berlin17t15 06:15Oslo, Busstasjon Galleriet
0 bytter
1854 kr1Én vei

Busstider Berlin til Oslo

Viser busser for i morgen, mandag 27. mars
12:25Berlin, Bahnhof Südkreuz17t50 06:15Oslo, Busstasjon Galleriet
0 bytter
13:00Berlin17t15 06:15Oslo, Busstasjon Galleriet
0 bytter

Dette er den siste bussen denne dagen.

Finn alle datoer og tider for denne reisen

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

man.
27. mar.
tir.
28. mar.
ons.
29. mar.
tor.
30. mar.
fre.
31. mar.
lør.
01. apr.
søn.
02. apr.
man.
03. apr.
tir.
04. apr.
ons.
05. apr.
tor.
06. apr.
fre.
07. apr.
lør.
08. apr.
søn.
09. apr.
man.
10. apr.
tir.
11. apr.
ons.
12. apr.
tor.
13. apr.
fre.
14. apr.
lør.
15. apr.
søn.
16. apr.

De raskeste bussreisene fra Berlin til Oslo

Viser tider og priser for 27. mar.

Raskeste reisetid

17 t 15 m.

Gjennomsnittlig

17 t 32 m.

Bussavganger per dag

2

Distanse

838 km

Av de 2 bussene som drar Berlin tilOslo hver dag, drar 2 direkte, så det er enkelt å unngå reiser der du må bytte underveis.

Raskest
13:00Berlin17t15 06:15Oslo, Busstasjon Galleriet
0 bytter
1854 kr1Én vei
Nest Raskest
12:25Berlin, Bahnhof Südkreuz17t50 06:15Oslo, Busstasjon Galleriet
0 bytter
1615 kr1Én vei

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

Nettbuss
Swebus
Alsa
National Express
Overnatting

Trenger du et sted å overnatte i Oslo?

Se på kart

De beste hotellene

Vis flere

Hele hus og leiligheter

Vis flere

Finn den beste overnattingsmuligheten med partneren vår, Booking.com

Vis alle

Oversikt: Buss fra Berlin til Oslo

distanceAvstand837 km
durationGjennomsnittlig reisetid med buss er17 t 15 min
priceGjennomsnittsprisen på bussbilletter erNOK 1 047 (€ 88)
frequencyAntall busser1 per dag
changesDirektebussJa, det er 1 direktebuss per dag
carriersBusselskaperSindbad, Flixbus eller Eurolines Germany

Bussturen fra Berlin til Oslo er 837 km km lang og turen tar i gjennomsnitt 17 t 15 min med våre partnere som Sindbad, Flixbus eller Eurolines Germany. Normalt går 1 buss hver dag, inkludert direktereiser. Du kan få den billigste bussbilletten på denne ruten for så lite som NOK 718 (€ 60), men gjennomsnittsprisen på bussbilletter er NOK 1 047 (€ 88). Passasjerer reiser oftest fra Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof til Oslo, Schweigaards gate (Bussterminal).

Busselskaper: FlixBus fra Berlin til Oslo

FlixBus busser tar deg fra fra Berlin til Oslo fra NOK 718. Med over 1000 reisebyråer på Omio kan du finne bussen, avgangene og billettene som basser best for din reise.

FlixBus

Omio hjelper deg å sammenligne og bestille den perfekte buss med FlixBus mellom Berlin og Oslo for en behagelig og avslappende reise. Sjekk ut de siste bussrutene med FlixBus for din ideale avgangs- og ankomsttid, se reiseinformasjon om turen fra Berlin til Oslo med FlixBus (slik som tillatt bagasje og fasiliteter ombord), sammenlign de beste forbindelsene på turen din fra Berlin til Oslo og bestill billige enkelt. Avstanden mellom Berlin og Oslo med buss er 837 km. Når du søker etter billetter med FlixBus mellom Berlin og Oslo i Omio-appen kan du sjekke om de er mobilbilletter kjapt og enkelt. Om de er mobilbilletter kan du reise papirløst når du tar bussen. Bestill den perfekte bussbilletten med FlixBus Berlin - Oslo online og nyt reisen din!

Reisetips: Busser fra Berlin til Oslo

Reisetips: Ta bussen til Oslo på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Berlin til Oslo.
FAQs
Omiokunder har oppdaget at de billigste busser fra Berlin til Oslo de neste 7 dagene koster så lite som NOK 718.
Bussbillettene mellom Berlin og Oslo koster i gjennomsnitt NOK 1 047  om du vil kjøpe billettene for denne turen de neste 7 dagene.
Avstanden med buss fra Berlin til Oslo er omtrent 837  kilometer.
Reisetiden med buss fra Berlin til Oslo er i gjennomsnitt 17 t 15 min  på den 837 kilometer lange reisen, men tiden det tar å reise mellom Berlin og Oslo med buss kan variere avhengig av spesielle datoer, helger og høytider.

Når man tar buss til Oslo fra Berlin, kan du velge å reise fra flere busstasjoner, som Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof, Berlin, Bahnhof Südkreuz og Berlin, Jannowitzbrücke. Turen din kan ende på flere busstasjoner, sånn som Oslo, Schweigaards gate (Bussterminal) og Oslo, Sentralstasjon (Oslo Bussterminal).

Omiokunder som reiser denne ruten har som regel avreise fra Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof   og ankommer i Oslo, Schweigaards gate (Bussterminal).

Passasjerer går som oftest ombord bussen på Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof og reiser omtrent 10.2 km fra sentrum til denne busstasjonen.

Passasjerer som reiser denne ruten ankommer som regel Oslo, Schweigaards gate (Bussterminal) og må reise omtrent 10.2 km fra busstasjonen til Oslo sentrum.

Ja, det er 1 direktebuss per dag fra Berlin til Oslo, og du kan finne direktebuss på denne turen med Flixbus  på Omio. Dette er verdt å følge med på når du bestille dine bussbilletter, ettersom direkteforbindelser ofte er behageligere og hjelper deg å spare tid på reisen din.
I gjennomsnitt, går 1 buss per dag fra Berlin til Oslo. Busstidene og forbindelsene kan være annerledes i helger og høytider, i forhold til ukedager.
Den tidligste bussen på denne turen drar fra Berlin klokken 21: 20. Den siste bussen drar fra Berlin klokken 21: 20. Sjekk Omio for de siste bussrutene fra Berlin til Oslo og bestill den beste avgangstiden på din valgte dato.
Om du kjøper buss fra Berlin til Oslo buss innen de neste 7 dagene, er gjennomsnittsprisen på billetter NOK 1 047. Om du bestiller bussbilletten på forhånd får du tilgang til de beste prisene på busser fra Berlin til Oslo. Følg med på bussbilletter for denne turen, de kan havne på salg et par måneder før planlagt avreisedato.
HjemBusserBusser OsloBusser Berlin Oslo

Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk