Busser Berlin Roma

De billigste bussene fra Berlin til Roma

Viser tider og priser for 31. jan.

Billigst

985 kr

Gjennomsnittlig

985 kr

De billigste billettene finner du ved å bestille så tidlig som mulig, og unngå travle tidspunkter.

Cheapest
08:30Berlin25t00 09:30Roma, Autostazione Tiburtina
1 bytt
985 kr1Én vei

Busstider Berlin til Roma

Viser busser for i morgen, tirsdag 31. januar
08:30Berlin25t00 09:30Roma, Autostazione Tiburtina
1 bytte

Dette er den siste bussen denne dagen.

Finn alle datoer og tider for denne reisen

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

tir.
31. jan.
ons.
01. feb.
tor.
02. feb.
fre.
03. feb.
lør.
04. feb.
søn.
05. feb.
man.
06. feb.
tir.
07. feb.
ons.
08. feb.
tor.
09. feb.
fre.
10. feb.
lør.
11. feb.
søn.
12. feb.
man.
13. feb.
tir.
14. feb.
ons.
15. feb.
tor.
16. feb.
fre.
17. feb.
lør.
18. feb.
søn.
19. feb.
man.
20. feb.

De raskeste bussreisene fra Berlin til Roma

Viser tider og priser for 31. jan.

Raskeste reisetid

1d 1 t

Gjennomsnittlig

1d 1 t

Bussavganger per dag

1

Distanse

1184 km

Det er vanskelig å reise fra Berlin til Roma uten å bytte minst én gang.

Shortest
08:30Berlin25t00 09:30Roma, Autostazione Tiburtina
1 bytt
985 kr1Én vei

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

Nettbuss
Swebus
Alsa
National Express
Overnatting

Trenger du et sted å overnatte i Roma?

Se på kart

De beste hotellene

Vis flere

Hele hus og leiligheter

Vis flere

Finn den beste overnattingsmuligheten med partneren vår, Booking.com

Vis alle

Oversikt: Buss fra Berlin til Roma

distanceAvstand1184 km
durationGjennomsnittlig reisetid med buss er22 t 45 min
priceGjennomsnittsprisen på bussbilletter erNOK 808 (€ 71)
changesDirektebussNei
carriersBusselskaperDTG Deutsche Touring GmbH, STUDENT AGENCY k. S. RegioJet eller Flixbus

Bussturen fra Berlin til Roma er 1184 km km lang og turen tar i gjennomsnitt 22 t 45 min med våre partnere som DTG Deutsche Touring GmbH, STUDENT AGENCY k. S. RegioJet eller Flixbus. Direktebuss er også tilgjengelig. Mens gjennomsnittsprisen for denne ruten koster omtrent NOK 808, koster den billigste bussbilletten så lite som NOK 550. Passasjerer reiser oftest fra Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof til Rome, Termini.

Busselskaper: FlixBus eller Student Agency fra Berlin til Roma

Kjøp din offisielle FlixBus eller Student Agency fra Berlin til Roma fra NOK 550 med Omio. Finn busstidene og billettene fra mer enn 1000 reisebyråer, for å sammenligne og bestille den beste ruten for deg.

FlixBus
Student Agency

FlixBus er en av de beste mulighetene når du reiser med buss mellom Berlin og Roma. Omio viser deg raskt FlixBus sine nåværende bussrutene på reisen Berlin - Roma og gjør det enklere enn noensinne å kjøpe online til den billigste, raskeste eller tidligste ruten tilgjengelig. Avstanden mellom Berlin og Roma er omtrent 1184 km. Når du sjekker de siste bussrutene fra Berlin til Roma med FlixBus for din ideale avgangs- og ankomsttid kan du også se over reiseinformasjonen, slik som tillatt bagasje og hvilke fasiliteter som tilbys ombord, og sammenligne den beste tilgjengelige ruten for å komme trygt frem i Roma. Om du søker etter billetter fra FlixBus i Omio-appen kan du også se om de er mobilbilletter, så du kan reise papirløst. La Omio raskt finne den perfekte billetten med FlixBus fra Berlin til Roma så du kan bruke mer tid på å nyte denne enkle og behagelige reisen!

RegioJet er det ledende busselskpet i Tsjekkia. Velg blant følgende billettyper på din neste reise mellom Berlin og Roma: Low Cost, Standard, Fun & Relax, Relax og Business.

Det er enkelt å bestille dine med Student Agency fra Berlin til Roma online med Omio! Finn enkelt Student Agency sine nåværende bussrutene for dine ideale avgangs- og ankomsttider, sammenlign de beste rutene fra Berlin til Roma, i tillegg til å finne reiseinformasjon (slik som tillatt bagasje og fasiliteter ombord) for din buss og bestill billige med Student Agency online. Priser på fra Student Agency fra Berlin til Roma starter på {{ cheapest_price }} ({{ cheapest_price_eur }}), en vei, om du bestiller på forhånd. Du kan forvente å reise omtrent 1184 km. Om du søker på fra Student Agency i Omio-appen kan du med en gang sjekke om billettene er mobilbilletter, noe som gjør det enklere enn noensinne å reise papirløst når du reiser med buss fra Berlin til Roma. La Omio gjøre all jobben for deg ved å finne de beste Berlin til Roma bussbillettene med Student Agency så du kan nyte en komfortabel og fin reise!

  Reisetips: Busser fra Berlin til Roma

  Reisetips: Ta bussen til Roma på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Berlin til Roma.
  FAQs
  Om du vil spare penger, kan du finne billige bussbilletter Berlin til Roma for så lite som NOK 550  de neste 7 dagene.
  De neste 7 dagene kan du forvente en gjennomsnittspris på NOK 808  på en bussbillett til Roma fra Berlin.
  Du kan forvente en bussreise på 1184kilometer fra Berlin til Roma.
  I gjennomsnitt er reisetiden med buss fra Berlin til Roma 22 t 45 min  på den 1184 kilometer lange turen, men reisetiden kan variere avhengig av spesielle datoer, helger eller høytider.

  Når man har avreise fra Berlin, kan du velge mellom flere busstasjoner å starte turen din fra, inkludert Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof, Berlin, Bahnhof Südkreuz og Berlin, Jannowitzbrücke. Når man ankommer Roma, kan du avslutte turen på flere busstasjoner, som Rome, Termini, Roma, Via Marsala / Viale Enrico De Nicola og Rome, Rome Vaticano/ Fermata dell'autobus Via Crescenzio).

  Omiokunder bestiller vanligvis buss fra Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof   til Rome, Termini   på denne ruten.

  Du finner den mest populære avreise- busstasjonen for denne ruten, Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof, omtrent 10.2 km unna Berlin sentrum. Den mest populære ankomst- busstasjonen i Roma heter Rome, Termini og ligger omtrent 10.2 km unna sentrum.

  For reisen fra Berlin til Roma kan du ta buss med DTG Deutsche Touring GmbH, STUDENT AGENCY k. S. RegioJet eller Flixbus. Pass på å sjekke alle mulige busselskaper som tilbyr reiser mellom Berlin og Roma på Omio for å sammenligne hvilke fasiliteter de tilbyr.
  Den første bussen fra Berlin til Roma går klokken 20: 00   og den/det siste bussen fra Berlin til Roma går klokken 20: 00. Sjekk ut de mest oppdaterte bussrutene fra Berlin til Roma på Omio og finn den beste tiden å reise til din destinasjon på.
  Om du bestiller buss fra Berlin til Roma buss innen de neste 7 dagene, er gjennomsnittsprisen på billetter NOK 808. Om du bestiller bussbilletten på forhånd får du tilgang til de beste prisene på busser til Roma fra Berlin. Følg med på bussbilletter for denne turen, de kan havne på salg et par måneder før planlagt avreisedato.

  Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

  Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Språk