Busser Bordeaux León

De billigste bussene fra Bordeaux til León

Viser tider og priser for Oct 04

Billigst

472 kr

Gjennomsnittlig

472 kr

De billigste billettene finner du ved å bestille så tidlig som mulig, og unngå travle tidspunkter.

Cheapest
19:30Bordeaux9t15 04:45León
0 bytter
472 kr1Én vei

Busstider Bordeaux til León

Viser busser for i morgen, Tuesday, October 4
19:30Bordeaux9t15 04:45León
0 bytter

Dette er den siste bussen denne dagen.

Finn alle datoer og tider for denne reisen

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

Tue
Oct 04
Wed
Oct 05
Thu
Oct 06
Fri
Oct 07
Sat
Oct 08
Sun
Oct 09
Mon
Oct 10

De raskeste bussreisene fra Bordeaux til León

Viser tider og priser for Oct 04

Raskeste reisetid

9 t 15 min

Gjennomsnittlig

9 t 15 min

Bussavganger per dag

1

Distanse

472 km

Av de 1 bussene som drar Bordeaux tilLeón hver dag, drar 1 direkte, så det er enkelt å unngå reiser der du må bytte underveis.

Shortest
19:30Bordeaux9t15 04:45León
0 bytter
472 kr1Én vei

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

Nettbuss
Swebus
Alsa
National Express

Reisetips: Busser fra %(Departure)s til %(Arrival)s

Reisetips: Ta bussen til León på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Bordeaux til León.
FAQs
Buss biletter fra Bordeaux til León kan være billig som NOK 405, men de høyeste prisene avhenger helt av hvor tidlig du bestiller bilettene. Vi anbefaler å bruke Omio for å få de billigste buss biletter til din neste tur og å kjøpe bilettene så tidlig som mulig
I genomsnitt brukar resenärer betala runt NOK 439 för att ta buss från Bordeaux till León. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till León från Bordeaux.
Når du reiser fra Bordeaux til León med buss du kan være sikker på avstanden mellom Bordeaux og León du er omtrent 471 km.
Reisetid med buss fra Bordeaux til León kan variere avhengig av spesifikke datoer, helger og helligdager men den gjennomsnittlige reisetiden for denne reisen er 9 h 15 min.

Når kunden våres bestiller billig buss biletter fra Bordeaux til León det kommer ofte fra Bordeaux Saint-Jean i Bordeaux og kommer fram til Leon i León. Det kan være lettere å vite dette i Bordeaux og León på forhånd.

Hvis du planlegger å reise med buss fra Bordeaux kan du regne med a dra 3 km fra byområdet til buss stasjonen some r mest populær, Bordeaux Saint-Jean. Når du ankommer León du kan stole på å reise 2.7 km fra Leon til byenområde.

Når du skal reise med buss fra Bordeaux til León kan du stole på at Eurolines Switzerland, Flixbus, Alsa eller BlaBlaCar tilbyr den beste ruten å komme til León raskt. Du kan også sjekke det ut som tilbyr reise fra Bordeaux til León og sammenlign alternativene de tilbyr før du kjøper billett
Omio kan raskt hjelpe deg med å finne billige biletter i siste øyeblikk å sammenligne med, hvis du planlegger å reise fra Bordeaux til León med buss Enten enkel reise eller tur og retur. Du finner all informasjon om reisen din fra Bordeaux til León På ett og samme sted i Omios app.
Mange reisende ankommer León med buss utforsker også andre populære destinasjoner i nærheten, for eksemple. Hvis du også vil oppdage fra León du kan la Omio finne de beste reisealternativene til lave priser.
Sjekk ut Omio for å sammenligne de beste busser om du vil reise fra Bordeaux til León uten bil. Omio's app holder bilettene dine på et og samme sted for å gjøre turen så jevn som mulig

Bussreiser fra Bordeaux til León – ikke det du lette etter?

Her er noen andre ressurser som kan inneholde informasjonen du trenger

Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk

Nyttige koblinger