Busser Carrion de los Condes León

De billigste bussene fra Carrion de los Condes til León

Viser tider og priser for Oct 04

Billigst

148 kr

Gjennomsnittlig

148 kr

De billigste billettene finner du ved å bestille så tidlig som mulig, og unngå travle tidspunkter.

Cheapest
11:51Carrion de los Condes1t49 13:40León
0 bytter
148 kr1Én vei

Busstider Carrion de los Condes til León

Viser busser for i morgen, Tuesday, October 4
11:51Carrion de los Condes1t49 13:40León
0 bytter

Dette er den siste bussen denne dagen.

Finn alle datoer og tider for denne reisen

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

Tue
Oct 04
Wed
Oct 05
Thu
Oct 06
Fri
Oct 07
Sat
Oct 08
Sun
Oct 09
Mon
Oct 10

De raskeste bussreisene fra Carrion de los Condes til León

Viser tider og priser for Oct 04

Raskeste reisetid

1 t 49 min

Gjennomsnittlig

1 t 49 min

Bussavganger per dag

1

Distanse

84 km

Av de 1 bussene som drar Carrion de los Condes tilLeón hver dag, drar 1 direkte, så det er enkelt å unngå reiser der du må bytte underveis.

Shortest
11:51Carrion de los Condes1t49 13:40León
0 bytter
148 kr1Én vei

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

Nettbuss
Swebus
Alsa
National Express

Reisetips: Busser fra %(Departure)s til %(Arrival)s

Reisetips: Ta bussen til León på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Carrion de los Condes til León.
FAQs
De billigaste buss bilettene fra Carrion de los Condes til León hva NOK 137. Disse lave prisene kan imidllertid variere avhengig av hvor tidlig du bestiller bilettene dine fra Carrion de los Condes til León. Hvis du vil spare penger, anbefaler vi at du bestiller din buss biletter tidlist før du får en så lav pris som mulig.
Buss biletter til León fra Carrion de los Condes koster NOK 139 i gjennomsnitt. Når du bestiller i god tid, har du større sjanse for å finne billige billetter fra Carrion de los Condes til León og det er vanligvis dyrere på avreisedagen.
Når du reiser fra Carrion de los Condes til León med buss du kan være sikker på avstanden mellom Carrion de los Condes og León du er omtrent 84 km.
Gjennomsnittlig reisetid med buss fra Carrion de los Condes til León er 1 h 49 min. Men husk at reisetiden kan være lengre på for eksempel helger og helligdager. Det kan være verdt å huske når du bestiller din buss bilett fra Carrion de los Condes til León.
Når du skal reise med buss fra Carrion de los Condes til León kan du stole på at BlaBlaCar eller Alsa tilbyr den beste ruten å komme til León raskt. Du kan også sjekke det ut som tilbyr reise fra Carrion de los Condes til León og sammenlign alternativene de tilbyr før du kjøper billett
Omio kan raskt hjelpe deg med å finne billige biletter i siste øyeblikk å sammenligne med, hvis du planlegger å reise fra Carrion de los Condes til León med buss Enten enkel reise eller tur og retur. Du finner all informasjon om reisen din fra Carrion de los Condes til León På ett og samme sted i Omios app.
Din buss reise fra Carrion de los Condes til León må ikke løpe ut León. Andre destnasjoner verdt å utforske i nærheten León er. Hvis du vil forlenge turen, kan du finne de beste og billigste måtene å komme dit kan Omio hjelpe deg!
Ikke problem, la Omio ta sef av det. Du trenger faktisk ikke bil hvis du vil reise til León fra Carrion de los Condes. Ta en titt på Omio for å finne de beste reiserutene med buss fra Carrion de los Condes til León og kjøp dine biletter buss biletter idag!
Stasjoner

Viktige stasjoner og flyplasser for denne reisen

Carrion de los Condes

Bussreiser fra Carrion de los Condes til León – ikke det du lette etter?

Her er noen andre ressurser som kan inneholde informasjonen du trenger

Most popular trains, buses and flights

Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk

Nyttige koblinger