Busser Düsseldorf Maastricht

De billigste bussene fra Düsseldorf til Maastricht

Viser tider og priser for Dec 10

Billigst

122 kr

Gjennomsnittlig

161 kr

De billigste billettene finner du ved å bestille så tidlig som mulig, og unngå travle tidspunkter.

Cheapest
16:30Düsseldorf2t10 18:40Maastricht
0 bytter
122 kr1Én vei
2nd Cheapest
07:55Düsseldorf1t25 09:20Maastricht
0 bytter
200 kr1Én vei

Busstider Düsseldorf til Maastricht

Viser busser for i morgen, Saturday, December 10
07:55Düsseldorf1t25 09:20Maastricht
0 bytter
16:30Düsseldorf2t10 18:40Maastricht
0 bytter

Dette er den siste bussen denne dagen.

Finn alle datoer og tider for denne reisen

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

Sat
Dec 10
Sun
Dec 11
Mon
Dec 12
Tue
Dec 13
Wed
Dec 14
Thu
Dec 15
Fri
Dec 16

De raskeste bussreisene fra Düsseldorf til Maastricht

Viser tider og priser for Dec 10

Raskeste reisetid

1 t 25 min

Gjennomsnittlig

1 t 47 min

Bussavganger per dag

2

Distanse

87 km

Av de 2 bussene som drar Düsseldorf tilMaastricht hver dag, drar 2 direkte, så det er enkelt å unngå reiser der du må bytte underveis.

Shortest
07:55Düsseldorf1t25 09:20Maastricht
0 bytter
200 kr1Én vei
2nd Shortest
16:30Düsseldorf2t10 18:40Maastricht
0 bytter
122 kr1Én vei

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

Nettbuss
Swebus
Alsa
National Express

Oversikt: Buss fra Düsseldorf til Maastricht

distanceAvstand86 km
durationGjennomsnittlig reisetid med buss er1 t 25 min
priceGjennomsnittsprisen på bussbilletter erNOK 67 (€ 6)
frequencyAntall busser3 per dag
changesDirektebussJa, det er 2 direktebusser per dag
carriersBusselskaperDeutsche Bahn, Flixbus eller Union Ivkoni International

Bussturen fra Düsseldorf til Maastricht er 86 km km lang og turen tar i gjennomsnitt 1 t 25 min med våre partnere som Deutsche Bahn, Flixbus eller Union Ivkoni International. Normalt går 3 busser hver dag, inkludert direktereiser. Mens gjennomsnittsprisen for denne reisen koster omtrent NOK 67, koster den billigste bussbilletten så lite som NOK 1. Passasjerer reiser oftest fra Düsseldorf Hbf til Maastricht, Meersseneweg Bus Station.

Busselskaper: Deutsche Bahn eller FlixBus fra Düsseldorf til Maastricht

Finn den beste ruten med buss fra Düsseldorf til Maastricht med Omios partnere Deutsche Bahn eller FlixBus! Du finner de beste tilbudene, rutetidene og billettene når du sammenligner og bestiller den ruten som passer for deg.

FlixBus
Deutsche Bahn

FlixBus er en av de beste mulighetene når du reiser med buss mellom Düsseldorf og Maastricht. Omio viser deg raskt FlixBus sine nåværende bussrutene på turen Düsseldorf - Maastricht og gjør det enklere enn noensinne å kjøpe online til den billigste, raskeste eller tidligste turen tilgjengelig. Avstanden fra Düsseldorf til Maastricht er omtrent 86 km og den billigste enveisbilletten du kan bestille fås fra {{ cheapest_price }} ({{ cheapest_price_eur }}). Når du sjekker de siste bussrutene fra Düsseldorf til Maastricht med FlixBus for din ideale avgangs- og ankomsttid kan du også se over reiseinformasjonen, slik som tillatt bagasje og hvilke fasiliteter som tilbys ombord, og sammenligne den beste tilgjengelige ruten for å komme trygt frem i Maastricht. Om du søker etter billetter fra FlixBus i Omio-appen kan du også se om de er mobilbilletter, så du kan reise papirløst. La Omio raskt finne den perfekte billetten med FlixBus fra Düsseldorf til Maastricht så du kan bruke mer tid på å nyte denne enkle og behagelige reisen!

Informasjon for reiser med buss med FlixBus Düsseldorf til Maastricht:

 • Gjenomsnittlig reisetid: 1 t 47 min
 • FlixBus Antall: 2 per dag

Deutsche Bahn (DB) er den største togoperatøren i Tyskland, med over 40 000 turer per dag. Et kjennetegn ved Deutsche Bahn er deres brede utvalg av billettyper med sparetilbud som Super Saver, Saver og Flexible og rabattkortene BahnCard 25, 50 og 100, som du kan bruke på din togreise mellom Düsseldorf og Maastricht. DB bruker forskjellige togtyper som ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) og RB (Regionalbahn) på sine ruter, som har forskjellige komfortnivåer og reisetider. Toaletter er for eksempel en standard fasilitet, men tjenester som restaurant og gratis WiFi er bare tilgjengelig på enkelte tog.

  Reisetips: Busser fra Düsseldorf til Maastricht

  Reisetips: Ta bussen til Maastricht på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Düsseldorf til Maastricht.
  FAQs
  Om du vil spare penger, kan du finne billige bussbilletter Düsseldorf til Maastricht for så lite som NOK 1  de neste 7 dagene.
  Om du vil kjøpe dine bussbilletter i løpet av de neste 7 dagene kan du forvente at enveisbilletter fra Düsseldorf til Maastricht med buss koster i gjennomsnitt NOK 67.
  På denne bussturen fra Düsseldorf til Maastricht kan du forvente at distansen er omtrent 86  kilometer.
  Mens tiden det tar å reise 86 kilometer fra Düsseldorf til Maastricht kan variere basert på spesielle datoer, helger og høytider, er reisetiden med buss fra Düsseldorf til Maastricht i gjennomsnitt 1 t 25 min.

  Når man tar buss mellom Düsseldorf og Maastricht, kan du velge å reise fra flere busstasjoner, som Düsseldorf, Hbf, Worringer Straße, Düsseldorf og Düsseldorf, Hbf. Westseite Worringer Str. Ruten din kan ende på flere busstasjoner, sånn som Maastricht, Meersseneweg Bus Station, Maastricht, Meerssenerweg (International Bus Station) og Maastricht, Stadionplein (Stadion de Geusselt).

  Omiokunder som reiser denne ruten har som regel avreise fra Düsseldorf Hbf   og ankommer i Maastricht, Meersseneweg Bus Station.

  Passasjerer som bestiller denne turen går som regel ombord busser på Düsseldorf Hbf og må reise omtrent 2.7 km fra sentrum for å komme til denne busstasjonen.

  Passasjerer som reiser til Maastricht, ankommer som regel på Maastricht, Meersseneweg Bus Station og må reise omtrent 2.7 km fra busstasjonen til sentrum.

  For ruten fra Düsseldorf til Maastricht kan du ta buss med Deutsche Bahn, Flixbus eller Union Ivkoni International. Pass på å sjekke alle mulige busselskaper som tilbyr reiser til Maastricht fra Düsseldorf på Omio for å sammenligne hvilke fasiliteter de tilbyr.
  Ja, det er 2 direktebusser per dag til Maastricht fra Düsseldorf. Om du leter etter direkte buss, vurder å reis med Flixbus. Direkte bussforbindelser er ofte behageligere og du bruker mindre tid på å reise, så det er verdt å følge med på når du bestiller bussbillettene dine.
  I gjennomsnitt, går 3 busser per dag fra Düsseldorf til Maastricht. Busstidene og forbindelsene kan være annerledes i helger og høytider, i forhold til ukedager.
  Du kan ta den første bussen fra Düsseldorf til Maastricht klokken 15: 30. Den siste bussen fra Düsseldorf til Maastricht som du kan ta går klokken 15: 30. Omio viser deg de siste bussrutene fra Düsseldorf til Maastricht for å hjelpe deg å bestille de beste avgangstidene på denne reisen.
  Du kan finne busser til Maastricht fra Düsseldorf til en gjennomsnittspris på NOK 67 en vei, om du bestiller innen de neste 7 dagene. Vi anbefaler å kjøpe bussbilletter på forhånd for å få det beste mulige tilbudet og spare penger på reisen din. Som regel vil du finne bussbilletter fra Düsseldorf til Maastricht på salg et par måneder før planlagt avreisedato.
  Stasjoner

  Viktige stasjoner og flyplasser for denne reisen

  Düsseldorf
  Maastricht

  Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

  Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Språk

  Nyttige koblinger