Busser Foggia Roma

De billigste bussene fra Foggia til Roma

Viser tider og priser for 27. mar.

Billigst

191 kr

Gjennomsnittlig

258 kr

Den beste måten å finne en billigbillett med bus fra Foggia til Roma er å bestille reisen så langt i forveien som mulig og unngå å reise i rushtiden.

Billigst
12:45Foggia4t50 17:35Roma, Autostazione Tiburtina
0 bytter
191 kr1Én vei
15:44Foggia4t10 19:54Roma
0 bytter
263 kr1Én vei
Nest Billigst
09:00Foggia4t55 13:55Roma, Autostazione Tiburtina
0 bytter
275 kr1Én vei
Nest Billigst
15:25Foggia5t00 20:25Roma, Autostazione Tiburtina
0 bytter
275 kr1Én vei
17:30Foggia3t40 21:10Roma
0 bytter
287 kr1Én vei

Busstider Foggia til Roma

Viser busser for i morgen, mandag 27. mars
01:10Foggia4t20 05:30Roma, Autostazione Tiburtina
0 bytter
10:05Foggia4t50 14:55Roma, Autostazione Tiburtina
0 bytter

Dette er den siste bussen denne dagen.

Finn alle datoer og tider for denne reisen

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

man.
27. mar.
tir.
28. mar.
ons.
29. mar.
tor.
30. mar.
fre.
31. mar.
lør.
01. apr.
søn.
02. apr.
man.
03. apr.
tir.
04. apr.
ons.
05. apr.
tor.
06. apr.
fre.
07. apr.
lør.
08. apr.
søn.
09. apr.
man.
10. apr.
tir.
11. apr.
ons.
12. apr.
tor.
13. apr.
fre.
14. apr.
lør.
15. apr.
søn.
16. apr.

De raskeste bussreisene fra Foggia til Roma

Viser tider og priser for 27. mar.

Raskeste reisetid

4 t 20 m.

Gjennomsnittlig

4 t 20 m.

Bussavganger per dag

1

Distanse

259 km

Av de 1 bussene som drar Foggia tilRoma hver dag, drar 1 direkte, så det er enkelt å unngå reiser der du må bytte underveis.

Raskest
01:10Foggia4t20 05:30Roma, Autostazione Tiburtina
0 bytter
431 kr1Én vei

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

Nettbuss
Swebus
Alsa
National Express

Oversikt: Buss fra Foggia til Roma

distanceAvstand259 km
durationGjennomsnittlig reisetid med buss er4 t 20 min
priceGjennomsnittsprisen på bussbilletter erNOK 225 (€ 19)
frequencyAntall busser4 per dag
changesDirektebussJa, det er 4 direktebusser per dag
carriersBusselskaperFlixbus, Marino Autolinee, Frecciargento, Itabus, BlaBlaCar, Movelia eller Intercity

Bussturen fra Foggia til Roma er 259 km km lang og turen tar i gjennomsnitt 4 t 20 min med våre partnere som Flixbus, Marino Autolinee, Frecciargento, Itabus, BlaBlaCar, Movelia eller Intercity. Normalt går 4 busser hver dag, inkludert direktereiser. Mens gjennomsnittsprisen for denne turen koster omtrent NOK 225, koster den billigste bussbilletten så lite som NOK 96. Passasjerer reiser oftest fra Foggia, Nodo Intermodale Foggia Stazione til Rome, Termini.

Busselskaper: Marino Autolinee, FlixBus eller Intercity fra Foggia til Roma

For så lite som NOK 96 kan du reise med buss mellom Foggia og Roma med Marino Autolinee, FlixBus eller Intercity. Omio viser deg de beste tilbudene, avgangene og billettene tilgjengelig for denne ruten.

Marino Autolinee
FlixBus
Intercity

Om du leter etter billige billetter fra Marino Autolinee mellom Foggia og Roma, sjekk ut Omio! Vi hjelper deg å komme til Roma fra Foggia ved å vise deg de siste tilbudene fra Marino Autolinee, bussrutene og billetter for denne 259 km lange ruten. Du kan også se over relevant billettinformasjon for alle tilgjengelige billettklasser på denne turen, slik som tillatt bagasje og fasiliteter ombord med Marino Autolinee. Om du søker etter dine med Marino Autolinee mellom Foggia og Roma i Omio-appen kan du raskt se om de er mobilbilletter så du kan reise papirløst når du tar bussen. Enten du leter etter den billigste, raskeste eller tidligste reisen fra Foggia til Roma, gjør Omio det enklere for deg å finne den perfekte buss med Marino Autolinee, så du kan nyte en fin og komfortabel reise.

Det er enkelt å bestille dine med FlixBus fra Foggia til Roma online med Omio! Finn enkelt FlixBus sine nåværende bussrutene for dine ideale avgangs- og ankomsttider, sammenlign de beste rutene fra Foggia til Roma, i tillegg til å finne reiseinformasjon (slik som tillatt bagasje og fasiliteter ombord) for din buss og bestill billige med FlixBus online. Du kan forvente å reise omtrent 259 km. Om du søker på fra FlixBus i Omio-appen kan du med en gang sjekke om billettene er mobilbilletter, noe som gjør det enklere enn noensinne å reise papirløst når du reiser med buss mellom Foggia og Roma. La Omio gjøre all jobben for deg ved å finne de beste Foggia til Roma bussbillettene med FlixBus så du kan nyte en komfortabel og fin reise!

Om du leter etter billige billetter fra Intercity fra Foggia til Roma, sjekk ut Omio! Prisen på enveisbilletter fra Foggia til Roma med buss fås fra så lite som når du bestiller på forhånd. Vi hjelper deg å komme til Roma fra Foggia ved å vise deg de siste tilbudene fra Intercity, bussrutene og billetter for denne 259 km lange ruten. Du kan også se over relevant billettinformasjon for alle tilgjengelige billettklasser på denne ruten, slik som tillatt bagasje og fasiliteter ombord med Intercity. Om du søker etter dine med Intercity mellom Foggia og Roma i Omio-appen kan du raskt se om de er mobilbilletter så du kan reise papirløst når du tar bussen. Enten du leter etter den billigste, raskeste eller tidligste ruten fra Foggia til Roma, gjør Omio det enklere for deg å finne den perfekte buss med Intercity, så du kan nyte en fin og komfortabel reise.

  Reisetips: Busser fra Foggia til Roma

  Reisetips: Ta bussen til Roma på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Foggia til Roma.
  FAQs
  Omiokunder har funnet billige bussbilletter for så lite som NOK 96fra Foggia til Roma de neste 7 dagene.
  Om du vil bestille dine bussbilletter i løpet av de neste 7 dagene kan du forvente at enveisbilletter fra Foggia til Roma med buss koster i gjennomsnitt NOK 225.
  Distansen fra Foggia til Roma med buss er omtrent 259  kilometer.
  I gjennomsnitt er reisetiden med buss fra Foggia til Roma 4 t 20 min  på den 259 kilometer lange ruten, men reisetiden kan variere avhengig av spesielle datoer, helger eller høytider.

  Når man tar buss mellom Foggia og Roma, kan du velge å reise fra flere busstasjoner, som Foggia, Nodo Intermodale Foggia Stazione, Foggia, Terminal Bus og Foggia, Aeroporto. Ruten din kan ende på flere busstasjoner, sånn som Rome, Termini, Roma, Via Marsala / Viale Enrico De Nicola og Rome, Rome Vaticano/ Fermata dell'autobus Via Crescenzio).

  Omiokunder som reiser denne ruten har som regel avreise fra Foggia, Nodo Intermodale Foggia Stazione   og ankommer i Rome, Termini.

  Passasjerer som bestiller denne reisen går som regel ombord busser på Foggia, Nodo Intermodale Foggia Stazione og må reise omtrent 1.2 km fra sentrum for å komme til denne busstasjonen.

  Passasjerer som reiser til Roma, ankommer som regel på Rome, Termini og må reise omtrent 1.2 km fra busstasjonen til sentrum.

  Ja, det er 4 direktebusser per dag mellom Foggia og Roma. Om du leter etter direkte buss, vurder å reis med Flixbus, Marino Autolinee eller BlaBlaCar. Direkte bussforbindelser er ofte behageligere og du bruker mindre tid på å reise, så det er verdt å følge med på når du bestiller bussbillettene dine.
  Det går i gjennomsnitt 4 busser per dag fra Foggia til Roma. Bussrutene og forbindelsene kan variere mellom ukedager og helger.
  Du kan ta den tidligste bussen fra Foggia til Roma klokken 22: 55   eller ta den siste bussen fra Foggia til Roma klokken 22: 55. Finn de nyeste Foggia til Roma bussrutene på Omio og bestill den beste tiden på denne ruten.
  Generelt sett anbefaler vi at du bestiller dine bussbilletter på forhånd for å spare penger og få de beste tilbudene fra alle busselskaper som tilbyr denne reisen. Om du kjøpe bussbilletter fra Foggia til Roma innen de neste 7 dagene, er gjennomsnittsprisen NOK 225, en vei. For å få de beste prisene på denne ruten, vurder å bestill dine buss billetter fra Foggia til Roma et par måneder på forhånd.

  Bussreiser fra Foggia til Roma – ikke det du lette etter?

  Her er noen andre ressurser som kan inneholde informasjonen du trenger

  HjemBusserBusser RomaBusser Foggia Roma

  Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

  Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Språk