Busser Geneva Paris

De billigste bussene fra Geneva til Paris

Viser tider og priser for 06. jun.

Billigst

465 kr

Gjennomsnittlig

465 kr

Den beste måten å finne en billigbillett med bus fra Geneva til Paris er å bestille reisen så langt i forveien som mulig og unngå å reise i rushtiden.

Billigst
22:157t30
Geneve, Gare Routiere, pl. Dorciere
05:45Paris, Quai de Bercy
465 kr1Én vei
0 bytter

Busstider Geneva til Paris

Viser busser for i morgen, tirsdag 6. juni
18:3011t20
Geneve, Gare Routiere, pl. Dorciere
05:50Paris
1 bytte
22:157t30
Geneve, Gare Routiere, pl. Dorciere
05:45Paris, Quai de Bercy
0 bytter
22:1512t10
Geneve, Gare Routiere, pl. Dorciere
10:25Paris
1 bytte

Dette er den siste bussen denne dagen.

Finn alle datoer og tider for denne reisen

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

tir.
06. jun.
ons.
07. jun.
tor.
08. jun.
fre.
09. jun.
lør.
10. jun.
søn.
11. jun.
man.
12. jun.
tir.
13. jun.
ons.
14. jun.
tor.
15. jun.
fre.
16. jun.
lør.
17. jun.
søn.
18. jun.
man.
19. jun.
tir.
20. jun.
ons.
21. jun.
tor.
22. jun.
fre.
23. jun.
lør.
24. jun.
søn.
25. jun.
man.
26. jun.

De raskeste bussreisene fra Geneva til Paris

Viser tider og priser for 06. jun.

Raskeste reisetid

5 t 50 m.

Gjennomsnittlig

6 t 18 m.

Bussavganger per dag

5

Distanse

410 km

Av de 5 bussene som drar Geneva tilParis hver dag, drar 5 direkte, så det er enkelt å unngå reiser der du må bytte underveis.

10:105t50
Geneva
16:00Paris
452 kr1Én vei
0 bytter
14:006t00
Geneva
20:00Paris
465 kr1Én vei
0 bytter
09:006t20
Geneva
15:20Paris
492 kr1Én vei
0 bytter
06:306t30
Geneva
13:00Paris
412 kr1Én vei
0 bytter
15:006t50
Geneva
21:50Paris
426 kr1Én vei
0 bytter

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

Nettbuss
Swebus
Alsa
National Express
Overnatting

Trenger du et sted å overnatte i Paris?

De beste hotellene

Hele hus og leiligheter

Finn den beste overnattingsmuligheten med partneren vår, Expedia

Vis alle

Oversikt: Buss fra Geneva til Paris

distanceAvstand409 km
durationGjennomsnittlig reisetid med buss er6 t 20 min
priceGjennomsnittsprisen på bussbilletter erNOK 349 (€ 28)
frequencyAntall busser2 per dag
changesDirektebussJa, det er 2 direktebusser per dag
carriersBusselskaperBlaBlaCar Bus, Flixbus, Eurolines Switzerland, Movelia, BlaBlaCar eller Alsa

Bussturen fra Geneva til Paris er 409 km km lang og turen tar i gjennomsnitt 6 t 20 min med våre partnere som BlaBlaCar Bus, Flixbus, Eurolines Switzerland, Movelia, BlaBlaCar eller Alsa. Normalt går 2 busser hver dag, inkludert direktereiser. Mens gjennomsnittsprisen for denne ruten koster omtrent NOK 349, koster den billigste bussbilletten så lite som NOK 238. Passasjerer reiser oftest fra Geneva, Eaux-Vives til Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Busselskaper: Alsa, FlixBus eller BlaBlaCar Bus fra Geneva til Paris

Finn de beste busser mellom Geneva og Paris med Omios reisepartnere Alsa, FlixBus eller BlaBlaCar Bus fra NOK 238. Vi finner de beste tilbudene, avgangene og billettene når du sammenligner og bestiller din turen.

FlixBus
Alsa
BlaBlaCar Bus

Det er enkelt å bestille dine med FlixBus fra Geneva til Paris online med Omio! Finn enkelt FlixBus sine nåværende bussrutene for dine ideale avgangs- og ankomsttider, sammenlign de beste rutene fra Geneva til Paris, i tillegg til å finne reiseinformasjon (slik som tillatt bagasje og fasiliteter ombord) for din buss og bestill billige med FlixBus online. Du kan forvente å reise omtrent 409 km. Om du søker på fra FlixBus i Omio-appen kan du med en gang sjekke om billettene er mobilbilletter, noe som gjør det enklere enn noensinne å reise papirløst når du reiser med buss fra Geneva til Paris. La Omio gjøre all jobben for deg ved å finne de beste Geneva til Paris bussbillettene med FlixBus så du kan nyte en komfortabel og fin reise!

Alsa er det største busselskapet i Spania og et datterselskapet av det britiske busselskapet National Express. Alsa tilbyr en mengde regionale, nasjonale og internasjonale ruter og transporterer mer enn 300 millioner passasjerer per år. Alsa har en imponerende bussflåte som tilbyr forskjellige komfortnivåer og fasiliteter. Med Alsa Normal får du gratis WiFi, toaletter, fotstøtter og ombord-underholdning. Alsa Supra, Alsa Eurobus og Alsa Premium tilbyr mer lukuriøse fasiliteter når du reiser, avhengig av hvilken rute du tar. I tillegg til Standardbillett, tilbyr Alsa andre billetter som Minimum, Reduced og Flexible på utvalgte ruter.

  Omio hjelper deg å finne buss fra Geneva til Paris med BlaBlaCar Bus. Enten du vil ha den raskeste, tidligste eller billigste buss fra Geneva til Paris, viser Omio deg BlaBlaCar Bus sine nåværende avganger, billetter, priser og annen reiseinformasjon (som tillatt bagasje og fasiliteter ombord) for å hjelpe deg å finne den bussbilletten som passer deg best på din kommende reise fra Geneva til Paris. Du kan forvente å reise omtrent 409 km mellom Geneva og Paris med buss fra BlaBlaCar Bus. Om du bruker Omio-appen når du bestiller din billett kan du med en gang sjekke om det er en mobilbillett, så du kan reise papirløst med bussen, i stedet for å kjøpe billetter på busstasjonen. Så, bestill dine billetter enkelt online og nyt en behagelig reise med BlaBlaCar Bus!

  Reisetips: Busser fra Geneva til Paris

  Reisetips: Ta bussen til Paris på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Geneva til Paris.
  FAQs
  Omiokunder har funnet billige bussbilletter for så lite som NOK 238til Paris fra Geneva de neste 7 dagene.
  Bussbillettene fra Geneva til Paris koster i gjennomsnitt NOK 349  om du vil kjøpe billettene for denne reisen de neste 7 dagene.
  På denne bussturen mellom Geneva og Paris kan du forvente at distansen er omtrent 409  kilometer.
  I gjennomsnitt er reisetiden med buss fra Geneva til Paris 6 t 20 min  på den 409 kilometer lange turen, men reisetiden kan variere avhengig av spesielle datoer, helger eller høytider.

  Omiokunder som reiser denne ruten har som regel avreise fra Geneva, Eaux-Vives   og ankommer i Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

  Du finner den mest populære avreise- busstasjonen for denne reisen, Geneva, Eaux-Vives, omtrent 2 km unna Geneva sentrum. Den mest populære ankomst- busstasjonen i Paris heter Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) og ligger omtrent 2 km unna sentrum.

  Ja, det er 2 direktebusser per dag fra Geneva til Paris. Du kan se på å reise med FlixBus, BlaBlaCar eller BlaBlaCar Bus  uten å bytte på et mellomstopp. Å ta direkte buss gir ofte kortere reisetid, så du kommer raskere frem, så det er verdt å følge med på dette når du bestiller billetter for denne reisen.
  Det går i gjennomsnitt 2 busser per dag fra Geneva til Paris. Bussrutene og forbindelsene kan variere mellom ukedager og helger.
  Du kan ta den første bussen fra Geneva til Paris klokken 09: 35. Den siste bussen fra Geneva til Paris som du kan ta går klokken 22: 25. Omio viser deg de siste bussrutene fra Geneva til Paris for å hjelpe deg å bestille de beste avgangstidene på denne ruten.
  Du kan finne busser til Paris fra Geneva til en gjennomsnittspris på NOK 349 en vei, om du bestiller innen de neste 7 dagene. Vi anbefaler å kjøpe bussbilletter på forhånd for å få det beste mulige tilbudet og spare penger på reisen din. Som regel vil du finne bussbilletter fra Geneva til Paris på salg et par måneder før planlagt avreisedato.

  Bussreiser fra Geneva til Paris – ikke det du lette etter?

  Her er noen andre ressurser som kan inneholde informasjonen du trenger

  HjemBusserBusser ParisBusser Geneva Paris

  Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

  Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Språk