Busser Logroño León

De billigste bussene fra Logroño til León

Viser tider og priser for Oct 04

Billigst

237 kr

Gjennomsnittlig

237 kr

De billigste billettene finner du ved å bestille så tidlig som mulig, og unngå travle tidspunkter.

Alsa
00:05Logroño4t30 04:35León
0 bytter
237 kr1Én vei
Alsa
13:20Logroño4t00 17:20León
0 bytter
237 kr1Én vei

Busstider Logroño til León

Viser busser for i morgen, Tuesday, October 4
Alsa
00:05Logroño4t30 04:35León
0 bytter
Alsa
13:20Logroño4t00 17:20León
0 bytter

Dette er den siste bussen denne dagen.

Finn alle datoer og tider for denne reisen

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

Tue
Oct 04
Wed
Oct 05
Thu
Oct 06
Fri
Oct 07
Sat
Oct 08
Sun
Oct 09
Mon
Oct 10
Tue
Oct 11
Wed
Oct 12
Thu
Oct 13
Fri
Oct 14
Sat
Oct 15
Sun
Oct 16
Mon
Oct 17
Tue
Oct 18
Wed
Oct 19
Thu
Oct 20
Fri
Oct 21
Sat
Oct 22
Sun
Oct 23
Mon
Oct 24

De raskeste bussreisene fra Logroño til León

Viser tider og priser for Oct 04

Raskeste reisetid

4 t

Gjennomsnittlig

4 t 15 min

Bussavganger per dag

2

Distanse

256 km

Av de 2 bussene som drar Logroño tilLeón hver dag, drar 2 direkte, så det er enkelt å unngå reiser der du må bytte underveis.

Alsa
13:20Logroño4t00 17:20León
0 bytter
237 kr1Én vei
Alsa
00:05Logroño4t30 04:35León
0 bytter
237 kr1Én vei

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

Nettbuss
Swebus
Alsa
National Express

Reisetips: Busser fra %(Departure)s til %(Arrival)s

Reisetips: Ta bussen til León på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Logroño til León.
FAQs
Buss biletter fra Logroño til León kan være billig som NOK 236, men de høyeste prisene avhenger helt av hvor tidlig du bestiller bilettene. Vi anbefaler å bruke Omio for å få de billigste buss biletter til din neste tur og å kjøpe bilettene så tidlig som mulig
I genomsnitt brukar resenärer betala runt NOK 236 för att ta buss från Logroño till León. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till León från Logroño.
Når du reiser fra Logroño til León med buss du kan være sikker på avstanden mellom Logroño og León du er omtrent 255 km.
Gjennomsnittlig reisetid med buss fra Logroño til León er 4 h. Men husk at reisetiden kan være lengre på for eksempel helger og helligdager. Det kan være verdt å huske når du bestiller din buss bilett fra Logroño til León.

Før du legger ut på reisen buss fra Logroño til León det kan være godt å vite Logroño er mest populær blant reisende som finner sted fra Logroño samtid som Leon er den mest populære for reisende som går til León.

Når du planlegger turen din León fra Logroño det kan være godt a vite hvor langt bort ligger fra byenområdet. Den mest brukte i Logroño er Logroño som ligger 2.3 km fra byområdet. I León er den mest populære Leon som ligger 2.7 km fra byområdet

For å finne det beste buss fra Logroño til León, du kan bruke disse: Alsa. Ddet er imidlertid alltid smart å sjekke ut alle sammen som tilbyr reiser fra Logroño til León og fin ut hvilke fasiliteter de tilbyr.
Hvis du leter etter en direkte tur fra Logroño til León du kan kjøpe din buss biletter fra Alsa for å få til León raskest. Du kan også sjekke ut andre reisealternativer og kombinere de som fungerer best for deg.
Omio kan raskt hjelpe deg med å finne billige biletter i siste øyeblikk å sammenligne med, hvis du planlegger å reise fra Logroño til León med buss Enten enkel reise eller tur og retur. Du finner all informasjon om reisen din fra Logroño til León På ett og samme sted i Omios app.
Mange av våre kunder som reiser buss fra Logroño til León reiser videre fra León. Mange velger å forsette reisen mot framtiden León til nærliggende destinasjoner som. Sjekk ut Omio for å finne billig buss biletter til disse destinasjoner!
Å reise fra Logroño til León uten bil er ikke noe problem! Sjekk ut Omio og sammenlign de beste reisealternativene med buss. Du kan også bruke Omios app for å holde oversikt over informasjon om reisen din og bilettene dine fra Logroño til León.
Stasjoner

Viktige stasjoner og flyplasser for denne reisen

Logroño

Bussreiser fra Logroño til León – ikke det du lette etter?

Her er noen andre ressurser som kan inneholde informasjonen du trenger

Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk

Nyttige koblinger