Busser Matera Roma

De billigste bussene fra Matera til Roma

Viser tider og priser for 27. mar.

Billigst

371 kr

Gjennomsnittlig

371 kr

Den beste måten å finne en billigbillett med bus fra Matera til Roma er å bestille reisen så langt i forveien som mulig og unngå å reise i rushtiden.

06:55Matera, Via Don Luigi Sturzo8t00 14:55Roma, Autostazione Tiburtina
0 bytter
371 kr1Én vei

Busstider Matera til Roma

Viser busser for i morgen, mandag 27. mars
06:30Matera5t40 12:10Roma
0 bytter
06:55Matera, Via Don Luigi Sturzo8t00 14:55Roma, Autostazione Tiburtina
0 bytter
10:30Matera Centrale5t25 15:55Stazione Termini
1 bytte
15:30Matera5t45 21:15Roma
0 bytter
22:00Matera, Via Don Luigi Sturzo7t30 05:30Roma, Autostazione Tiburtina
0 bytter

Finn alle datoer og tider for denne reisen

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

man.
27. mar.
tir.
28. mar.
ons.
29. mar.
tor.
30. mar.
fre.
31. mar.
lør.
01. apr.
søn.
02. apr.
man.
03. apr.
tir.
04. apr.
ons.
05. apr.
tor.
06. apr.
fre.
07. apr.
lør.
08. apr.
søn.
09. apr.
man.
10. apr.
tir.
11. apr.
ons.
12. apr.
tor.
13. apr.
fre.
14. apr.
lør.
15. apr.
søn.
16. apr.

De raskeste bussreisene fra Matera til Roma

Viser tider og priser for 27. mar.

Raskeste reisetid

5 t 25 m.

Gjennomsnittlig

5 t 25 m.

Bussavganger per dag

1

Distanse

370 km

Det er vanskelig å reise fra Matera til Roma uten å bytte minst én gang.

Raskest
10:30Matera Centrale5t25 15:55Stazione Termini
1 bytte
897 kr1Én vei

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

Nettbuss
Swebus
Alsa
National Express

Oversikt: Buss fra Matera til Roma

distanceAvstand370 km
durationGjennomsnittlig reisetid med buss er6 t 25 min
priceGjennomsnittsprisen på bussbilletter erNOK 289 (€ 24)
frequencyAntall busser5 per dag
changesDirektebussJa, det er 3 direktebusser per dag
carriersBusselskaperMarino Autolinee, Itabus, Flixbus, Frecciarossa, Infobus, BlaBlaCar eller Frecciargento

Bussturen fra Matera til Roma er 370 km km lang og turen tar i gjennomsnitt 6 t 25 min med våre partnere som Marino Autolinee, Itabus, Flixbus, Frecciarossa, Infobus, BlaBlaCar eller Frecciargento. Normalt går 5 busser hver dag, inkludert direktereiser. Mens gjennomsnittsprisen for denne turen koster omtrent NOK 289, koster den billigste bussbilletten så lite som NOK 202. Passasjerer reiser oftest fra Matera, Via Nazionale (Stazione di Matera Villa Longo) til Rome, Termini.

Busselskaper: Frecciarossa, FlixBus eller Marino Autolinee fra Matera til Roma

Reis mellom Matera og Roma fra NOK 202 med Omios partnere Frecciarossa, FlixBus eller Marino Autolinee! Du kan finne de beste avgangene og billettene med buss når du sammenligner og bestiller den ruten som passer best for deg.

FlixBus
Marino Autolinee
Frecciarossa

Om du leter etter en behagelig og enkel bussreise mellom Matera og Roma, sjekk ut Omio for FlixBus sine rutetider på denne ruten. Enten du leter etter den raskeste, billigste eller tidligste ruten på denne 370 km lange ruten, gjør Omio det enklere enn noensinne å finne buss fra FlixBus til rimelige priser og du kan enkelt bestille dine online. Sjekk ut FlixBus sine nåværende rutetider med buss for dine ideale avgangs- og ankomsttider, sammenlign de beste rutene fra Matera til Roma, i tillegg til relevant billettinformasjon (slik som tillatt bagasje og fasiliteter ombord), og bestill din bussreise med FlixBus på Omio. Om du søker etter buss fra Matera til Roma i Omio-appen kan du raskt se om billetten er en mobilbillett, noe som gjør det enkelt for deg å reise papirløst. Kjøp din offisielle billett fra FlixBus med Omio online, kjapt og enkelt.

Om du leter etter billige billetter fra Marino Autolinee fra Matera til Roma, sjekk ut Omio! Vi hjelper deg å komme til Roma fra Matera ved å vise deg de siste tilbudene fra Marino Autolinee, bussrutene og billetter for denne 370 km lange ruten. Du kan også se over relevant billettinformasjon for alle tilgjengelige billettklasser på denne turen, slik som tillatt bagasje og fasiliteter ombord med Marino Autolinee. Om du søker etter dine med Marino Autolinee mellom Matera og Roma i Omio-appen kan du raskt se om de er mobilbilletter så du kan reise papirløst når du tar bussen. Enten du leter etter den billigste, raskeste eller tidligste turen mellom Matera og Roma, gjør Omio det enklere for deg å finne den perfekte buss med Marino Autolinee, så du kan nyte en fin og komfortabel reise.

Det er ingen grunn til å fly mellom Italias hotspots når du kan enkelt ta et Frecciarossa-tog for å nå destinasjonen din på bare noen timer. Frecciarossa er de ledende høyhastighetstogene til Trenitalia, Italias nasjonale togselskap, med rundt 200 forbindelser over hele Italia per dag. Disse busser kan nå en hastighet på 300 km/t, noe som gjør dem til noen av de raskeste togene i verden. Du kan forvente å reise 370 km mellom Matera og Roma på et Frecciarossa høyhastighetstog. Alle Frecciarossa-klasser tilbyr gratis WiFi, strømuttak, klimaanlegg, toaletter, bagasjeoppbevaring, ombord-underholdning og en restaurant og bartjenester til alle passasjerer.

Du kan finne de beste tilbudene på billige Frecciarossa her. Som en offisiell reisepartner med Trenitalila får du all reiseinformasjon for turen Matera til Roma, som avgangs- og ankomsttider, stopp, stasjoner, reisetider og billige billetter, på Omio. Når du er klar, kjøp din billett fra Matera til Roma på Omio og nyt en komfortabel reise ombord et Frecciarossatog.

  Reisetips: Busser fra Matera til Roma

  Reisetips: Ta bussen til Roma på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Matera til Roma.
  FAQs
  Vil du spare penger på reisen din? Omiokunder har funnet de billigste bussbillettene til Roma fra Matera de neste 7 dagene med startpris på NOK 202, en vei.
  Om du vil bestille dine bussbilletter i løpet av de neste 7 dagene kan du forvente at enveisbilletter fra Matera til Roma med buss koster i gjennomsnitt NOK 289.
  Distansen fra Matera til Roma med buss er omtrent 370  kilometer.
  Varigheten på bussturen fra Matera til Roma er i gjennomsnitt 6 t 25 min, som bør forventes når man reiser 370 kilometer til Roma fra Matera. Men, reisetiden kan variere basert på spesielle datoer, helger eller høytider.

  Det er flere busstasjoner ii Matera du kan starte ruten din fra, inkludert Matera, Via Nazionale (Stazione di Matera Villa Longo), Matera og Matera, Via Don Luigi Sturzo / Via Donato Bramante. I Roma har du flere busstasjoner å velge mellom når du ankommer, inkludert Rome, Termini, Roma, Via Marsala / Viale Enrico De Nicola og Rome, Rome Vaticano/ Fermata dell'autobus Via Crescenzio).

  Omiokunder som reiser denne ruten reiser oftest fra Matera, Via Nazionale (Stazione di Matera Villa Longo)   og ankommer i Rome, Termini.

  Du finner den mest populære avreise- busstasjonen for denne ruten, Matera, Via Nazionale (Stazione di Matera Villa Longo), omtrent 1.9 km unna Matera sentrum. Den mest populære ankomst- busstasjonen i Roma heter Rome, Termini og ligger omtrent 1.9 km unna sentrum.

  Ja, det er 3 direktebusser mellom Matera og Roma per dag fra Flixbus, Marino Autolinee eller Infobus  på Omio. Dette er verdt å følge med på når du kjøpe dine bussbilletter, ettersom direkteforbindelser ofte er behageligere og hjelper deg å spare tid på reisen din.
  Det går i gjennomsnitt 5 busser per dag fra Matera til Roma. Bussrutene og forbindelsene kan variere mellom ukedager og helger.
  Du kan ta den første bussen fra Matera til Roma klokken 16: 55. Den siste bussen fra Matera til Roma som du kan ta går klokken 16: 55. Omio viser deg de siste bussrutene fra Matera til Roma for å hjelpe deg å bestille de beste avgangstidene på denne ruten.
  Om du kjøpe en bussbilletten fra Matera til Roma innen de neste 7 dagene kan du forvente at gjennomsnisttsprisen på en enveisbillett er NOK 289. Vi anbefaler å bestille på forhånd for å få best mulig pris. Billetter fra Matera til Roma er generelt på salg et par måneder før planlagt avreisedato.

  Bussreiser fra Matera til Roma – ikke det du lette etter?

  Her er noen andre ressurser som kan inneholde informasjonen du trenger

  HjemBusserBusser RomaBusser Matera Roma

  Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

  Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Språk