Busser Oslo Paris

De billigste bussene fra Oslo til Paris

Viser tider og priser for 06. jun.

Billigst

1814 kr

Gjennomsnittlig

1814 kr

Den beste måten å finne en billigbillett med bus fra Oslo til Paris er å bestille reisen så langt i forveien som mulig og unngå å reise i rushtiden.

Billigst
23:5932t01
Oslo, Busstasjon Galleriet
08:00Paris, Quai de Bercy
1814 kr1Én vei
1 bytte

Busstider Oslo til Paris

Viser busser for i morgen, tirsdag 6. juni
23:5932t01
Oslo, Busstasjon Galleriet
08:00Paris, Quai de Bercy
1 bytte

Dette er den siste bussen denne dagen.

Finn alle datoer og tider for denne reisen

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

tir.
06. jun.
ons.
07. jun.
tor.
08. jun.
fre.
09. jun.
lør.
10. jun.
søn.
11. jun.
man.
12. jun.
tir.
13. jun.
ons.
14. jun.
tor.
15. jun.
fre.
16. jun.
lør.
17. jun.
søn.
18. jun.
man.
19. jun.
tir.
20. jun.
ons.
21. jun.
tor.
22. jun.
fre.
23. jun.
lør.
24. jun.
søn.
25. jun.
man.
26. jun.

De raskeste bussreisene fra Oslo til Paris

Viser tider og priser for 06. jun.

Raskeste reisetid

1d 8 t 1 m.

Gjennomsnittlig

1d 8 t 1 m.

Bussavganger per dag

1

Distanse

1342 km

Det er vanskelig å reise fra Oslo til Paris uten å bytte minst én gang.

Raskest
23:5932t01
Oslo, Busstasjon Galleriet
08:00Paris, Quai de Bercy
1814 kr1Én vei
1 bytte

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

Nettbuss
Swebus
Alsa
National Express
Overnatting

Trenger du et sted å overnatte i Paris?

De beste hotellene

Hele hus og leiligheter

Finn den beste overnattingsmuligheten med partneren vår, Expedia

Vis alle

Oversikt: Buss fra Oslo til Paris

distanceAvstand1342 km
durationGjennomsnittlig reisetid med buss er31 t 26 min
priceGjennomsnittsprisen på bussbilletter erNOK 1 944 (€ 155)
changesDirektebussNei
carriersBusselskaperFlixbus

Bussturen fra Oslo til Paris er 1342 km km lang og turen tar i gjennomsnitt 31 t 26 min med våre partnere som Flixbus. Direktebuss er også tilgjengelig. Mens gjennomsnittsprisen for denne reisen koster omtrent NOK 1 944, koster den billigste bussbilletten så lite som NOK 1 505. Passasjerer reiser oftest fra Oslo, Schweigaards gate (Bussterminal) til Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Busselskaper: FlixBus fra Oslo til Paris

Finn de beste busser mellom Oslo og Paris med Omios reisepartnere FlixBus fra NOK 1 505. Vi finner de beste tilbudene, avgangene og billettene når du sammenligner og bestiller din reisen.

FlixBus

Finn den perfekte buss med FlixBus fra Oslo til Paris, for en behagelig og avslappende reise. Omio gjør det enkelt for deg å sjekke FlixBus sine siste avreisetider med buss og sammenligne de billigste, raskeste eller tidligste busser mellom Oslo og Paris. Du kan også sjekke relevant reiseinformasjon for buss med FlixBus, som tillatt bagasje og hvilke fasiliteter som tilbys ombord, avhengig av hvilken billettklasse du valgte. Når du har funnet din ideale rute kan du bestille billige med FlixBus online. Du kan forvente å reise omtrent 1342 km på denne ruten. Når du søker etter billetter med FlixBus fra Oslo til Paris i Omio-appen kan du raskt se om det er en mobilbillett slik at du kan reise papirløst. Kjøp din offisielle bussbillett med FlixBus online kjapt, enkelt og billig på Omio og nyt din reiseopplevelse!

Reisetips: Busser fra Oslo til Paris

Reisetips: Ta bussen til Paris på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Oslo til Paris.
FAQs
Omiokunder har oppdaget at de billigste busser fra Oslo til Paris de neste 7 dagene koster så lite som NOK 1 505.
Om du vil bestille bussbilletter den neste uken, kan du forvente at gjennomsnittsprisen på en enveistur fra Oslo til Paris med buss er NOK 1 944.
Distansen fra Oslo til Paris med buss er omtrent 1342  kilometer.
Varigheten på bussturen fra Oslo til Paris er i gjennomsnitt 31 t 26 min, som bør forventes når man reiser 1342 kilometer til Paris fra Oslo. Men, reisetiden kan variere basert på spesielle datoer, helger eller høytider.

Når man har avreise fra Oslo, kan du velge mellom flere busstasjoner å starte ruten din fra, inkludert Oslo, Schweigaards gate (Bussterminal) og Oslo, Sentralstasjon (Oslo Bussterminal). Når man ankommer Paris, kan du avslutte reisen på flere busstasjoner, som Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine), Paris, Place du Pantheon (Bibliothèque Sainte-Geneviève) og Paris, Cours-la-Reine.

Omiokunder bestiller vanligvis buss fra Oslo, Schweigaards gate (Bussterminal)   til Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine)   på denne ruten.

Passasjerer som bestiller denne reisen går som regel ombord busser på Oslo, Schweigaards gate (Bussterminal) og må reise omtrent 2.5 km fra sentrum for å komme til denne busstasjonen.

Passasjerer som reiser til Paris, ankommer som regel på Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) og må reise omtrent 2.5 km fra busstasjonen til sentrum.

Den tidligste bussen på denne reisen drar fra Oslo klokken 21: 59. Den siste bussen drar fra Oslo klokken 22: 59. Sjekk Omio for de siste bussrutene fra Oslo til Paris og bestill den beste avgangstiden på din valgte dato.
Du kan finne busser fra Oslo til Paris til en gjennomsnittspris på NOK 1 944 en vei, om du bestiller innen de neste 7 dagene. Vi anbefaler å kjøpe bussbilletter på forhånd for å få det beste mulige tilbudet og spare penger på reisen din. Som regel vil du finne bussbilletter fra Oslo til Paris på salg et par måneder før planlagt avreisedato.

Bussreiser fra Oslo til Paris – ikke det du lette etter?

Her er noen andre ressurser som kan inneholde informasjonen du trenger

HjemBusserBusser ParisBusser Oslo Paris

Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk