Busser Paris Geneva

De billigste bussene fra Paris til Geneva

Viser tider og priser for Jun 26

Billigst

661 kr

Gjennomsnittlig

661 kr

De billigste billettene finner du ved å bestille så tidlig som mulig, og unngå travle tidspunkter.

2nd Cheapest
18:25Paris12t10 06:35Geneve, Gare Routiere, pl. Dorciere
1 bytt
661 kr1Én vei

Busstider Paris til Geneva

Viser busser for i morgen, Sunday, June 26
18:25Paris12t10 06:35Geneve, Gare Routiere, pl. Dorciere
1 bytt

Dette er den siste bussen denne dagen.

Finn alle datoer og tider for denne reisen

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

Sun
Jun 26
Mon
Jun 27
Tue
Jun 28
Wed
Jun 29
Thu
Jun 30
Fri
Jul 01
Sat
Jul 02
Sun
Jul 03
Mon
Jul 04
Tue
Jul 05
Wed
Jul 06
Thu
Jul 07
Fri
Jul 08
Sat
Jul 09
Sun
Jul 10
Mon
Jul 11
Tue
Jul 12
Wed
Jul 13
Thu
Jul 14
Fri
Jul 15
Sat
Jul 16

De raskeste bussreisene fra Paris til Geneva

Viser tider og priser for Jun 26

Raskeste reisetid

12 t 10 min

Gjennomsnittlig

12 t 10 min

Bussavganger per dag

1

Distanse

410 km

Det er vanskelig å reise fra Paris til Geneva uten å bytte minst én gang.

18:25Paris12t10 06:35Geneve, Gare Routiere, pl. Dorciere
1 bytt
661 kr1Én vei

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

Nettbuss
Swebus
Alsa
National Express
Overnatting

Trenger du et sted å overnatte i Geneva?

se på kart

De beste hotellene

Vis flere

Hele hus og leiligheter

Vis flere

Finn den beste overnattingsmuligheten med partneren vår, Booking.com

Vis alle

Reisetips: Busser fra Paris til Geneva

Ta bussen til Geneva på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Paris til Geneva.
FAQs
Buss biletter fra Paris til Geneva kan være billig som NOK 165, men de høyeste prisene avhenger helt av hvor tidlig du bestiller bilettene. Vi anbefaler å bruke Omio for å få de billigste buss biletter til din neste tur og å kjøpe bilettene så tidlig som mulig
Buss biljetter till Geneva från Paris kostar NOK 296 i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Paris till Geneva och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Du kan forvente at avstanden er fra Geneva til Paris er rundt 409 km når du reiser med buss.
Det er alltid godt å vite hvor lang tid det tar å komme til destinasjonen. Gjennomsnittlig tod for en tur fra Paris til Geneva buss er 7 h 5 min men turen kan ta lengre tid i helgen og helligdager. Omio hjelper deg med å finne billige biletter å reise raskt fra Paris til Geneva.

Når kunden våres bestiller billig buss biletter fra Paris til Geneva det kommer ofte fra Paris Gare de Lyon i Paris og kommer fram til Geneva, Eaux-Vives i Geneva. Det kan være lettere å vite dette i Paris og Geneva på forhånd.

Når du drar fra Paris det kan være bra å vite at som fleste av Omios reisende bruker Paris Gare de Lyon som ligger 3.1 km fra byen. Om du planlegger å bli inne Geneva det kan være bra å vite at den mest populære i Geneva er Geneva, Eaux-Vives og ligger 1.9 km fra byen.

Hvis du er ute etter billig busser fra Paris til Geneva kan du stole på at Alsa, Eurolines France, BlaBlaCar Bus, Flixbus, Ouibus, Eurolines Switzerland, Infobus eller BlaBlaCar kan t adeg til Geneva for of lett. Det er også en god ide a sjekke ut de andre Paris og Geneva for å se om de er forskjellige når det gjelder bekvemmeligheter.
Hvis du vil ta en direkte tur med deg buss fra Paris til Geneva, du kan sjekke det ut Flixbus, BlaBlaCar eller BlaBlaCar Bus. Hvis det ikke er direkte turer fra Paris til Geneva Du kan sjekke ut de andre reisealternativene som Omio tilbyr, og kombinere de beste tilbudene for å enkelt komme til Geneva.
Om du planlegger å reise med buss fra Paris till Geneva Du kan finne enkelbiletter eller tur og returbiletter online og bestill hos Omio. Du kan også bruke appen vår for å fp alle reisemessige informasjon på ett sted for å gjøre turen din enkelt som mulig.
Mange reisende ankommer Geneva med buss utforsker også andre populære destinasjoner i nærheten, for eksemple. Hvis du også vil oppdage fra Geneva du kan la Omio finne de beste reisealternativene til lave priser.
Det er ikke noe problem å reise fra Paris til Geneva uten bil. Bruk Omio til å sammenligne de beste reisruter med buss og finn billige buss biletter fra Paris til Geneva. Du kan også gjøre turen jevnere ved å lagre bilettene i appen til Omio.
Stasjoner

Viktige stasjoner og flyplasser for denne reisen

Paris

Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk

Nyttige koblinger