[menuItemContent][menuItemRightSideContent]
Valuta

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

Nettbuss
Swebus
Alsa
National Express

Reisetips

Busser fra Praha til Garmisch-Partenkirchen
Ta bussen til Garmisch-Partenkirchen på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Praha til Garmisch-Partenkirchen.
FAQs
Hvor langt er avstanden fra Praha til Garmisch-Partenkirchen når du blir med buss?
Når du reiser med buss fra Praha til Garmisch-Partenkirchen avstanden vil være ca. 377 km.
Hvilken skal jeg velge før turen min fra Praha til Garmisch-Partenkirchen?

Før du legger ut på reisen buss fra Praha til Garmisch-Partenkirchen det kan være godt å vite Prague, Praha, Zličín er mest populær blant reisende som finner sted fra Praha samtid som Garmisch-Partenkirchen, Bahnhof er den mest populære for reisende som går til Garmisch-Partenkirchen.

Hvor lang tid tar det å reise til byen i Praha og Garmisch-Partenkirchen?

Prague, Praha, Zličín er den some r mest brukt av Omios reisende i Praha og den ligger 10 km fra byområdet. De i Garmisch-Partenkirchen some r mest populær blant reisende Garmisch-Partenkirchen, Bahnhof som ligger 213 m fra byområdet.

Når eg kommer fram Garmisch-Partenkirchen fra Praha med buss, er det noen andre steder det er verdt å besøke i nærheten av Garmisch-Partenkirchen?
Mange reisende ankommer Garmisch-Partenkirchen med buss utforsker også andre populære destinasjoner i nærheten, for eksemple. Hvis du også vil oppdage fra Garmisch-Partenkirchen du kan la Omio finne de beste reisealternativene til lave priser.
Om jeg ikke har bil og vil reise fra den Praha til Garmisch-Partenkirchen, kan jag reise med buss?
Å reise fra Praha til Garmisch-Partenkirchen uten bil er ikke noe problem! Sjekk ut Omio og sammenlign de beste reisealternativene med buss. Du kan også bruke Omios app for å holde oversikt over informasjon om reisen din og bilettene dine fra Praha til Garmisch-Partenkirchen.
Stasjoner

Viktige stasjoner og flyplasser for denne reisen

Praha
Garmisch-Partenkirchen
Prag, Busbhf. Florenc
Fasiliteter

Bussreiser fra Praha til Garmisch-Partenkirchen – ikke det du lette etter?

Her er noen andre ressurser som kan inneholde informasjonen du trenger