Busser Vitoria León

De billigste bussene fra Vitoria til León

Viser tider og priser for Oct 04

Billigst

326 kr

Gjennomsnittlig

326 kr

De billigste billettene finner du ved å bestille så tidlig som mulig, og unngå travle tidspunkter.

Alsa
06:30Vitoria10t50 17:20León
0 bytter
326 kr1Én vei

Busstider Vitoria til León

Viser busser for i morgen, Tuesday, October 4
Alsa
06:30Vitoria10t50 17:20León
0 bytter

Dette er den siste bussen denne dagen.

Finn alle datoer og tider for denne reisen

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

Tue
Oct 04
Wed
Oct 05
Thu
Oct 06
Fri
Oct 07
Sat
Oct 08
Sun
Oct 09
Mon
Oct 10

De raskeste bussreisene fra Vitoria til León

Viser tider og priser for Oct 04

Raskeste reisetid

10 t 50 min

Gjennomsnittlig

10 t 50 min

Bussavganger per dag

1

Distanse

237 km

Av de 1 bussene som drar Vitoria tilLeón hver dag, drar 1 direkte, så det er enkelt å unngå reiser der du må bytte underveis.

Alsa
06:30Vitoria10t50 17:20León
0 bytter
326 kr1Én vei

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

Nettbuss
Swebus
Alsa
National Express

Reisetips: Busser fra %(Departure)s til %(Arrival)s

Reisetips: Ta bussen til León på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Vitoria til León.
FAQs
De billigaste buss bilettene fra Vitoria til León hva NOK 324. Disse lave prisene kan imidllertid variere avhengig av hvor tidlig du bestiller bilettene dine fra Vitoria til León. Hvis du vil spare penger, anbefaler vi at du bestiller din buss biletter tidlist før du får en så lav pris som mulig.
I gjennomsnitt betaler reisende vanligvis rundt NOK 325 å ta buss fra Vitoria til León. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Du kan forvente at avstanden er fra León til Vitoria er rundt 237 km når du reiser med buss.
Reisetid med buss fra Vitoria til León kan variere avhengig av spesifikke datoer, helger og helligdager men den gjennomsnittlige reisetiden for denne reisen er 5 h 5 min.

Den mest populære for reisende som reiser fra Vitoria er Vitoria-Gasteiz. I León er det mest populære blandt reisende Leon.

Vitoria-Gasteiz er den some r mest brukt av Omios reisende i Vitoria og den ligger 3.1 km fra byområdet. De i León some r mest populær blant reisende Leon som ligger 2.7 km fra byområdet.

Omio samarbeider med mange partnere for å gi deg høyest mulig service. Når du skal ta fra Vitoria til León kan du ta buss med Alsa eller BlaBlaCar. Bare vær sikker på at du sjekker alle som tilbyr reisen emllom Vitoria og León for å se hvilke fasiliteter de har.
Omio kan raskt hjelpe deg med å finne billige biletter i siste øyeblikk å sammenligne med, hvis du planlegger å reise fra Vitoria til León med buss Enten enkel reise eller tur og retur. Du finner all informasjon om reisen din fra Vitoria til León På ett og samme sted i Omios app.
Men av kundene våres planlegger en ny tur León med buss reiser ofte også til stedene som. Ta en titt på Omio for å finne de beste reisealternativene mellom León og de destinasjonene som det også er verdt å besøke.
Sjekk ut Omio for å sammenligne de beste busser om du vil reise fra Vitoria til León uten bil. Omio's app holder bilettene dine på et og samme sted for å gjøre turen så jevn som mulig
Stasjoner

Viktige stasjoner og flyplasser for denne reisen

Vitoria

Bussreiser fra Vitoria til León – ikke det du lette etter?

Her er noen andre ressurser som kan inneholde informasjonen du trenger

Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk

Nyttige koblinger