Busser Wien Roma

De billigste bussene fra Wien til Roma

Viser tider og priser for 27. mar.

Billigst

896 kr

Gjennomsnittlig

896 kr

Den beste måten å finne en billigbillett med bus fra Wien til Roma er å bestille reisen så langt i forveien som mulig og unngå å reise i rushtiden.

Billigst
23:20Wien15t25 14:45Roma, Autostazione Tiburtina
0 bytter
896 kr1Én vei

Busstider Wien til Roma

Viser busser for i morgen, mandag 27. mars
23:20Wien15t25 14:45Roma, Autostazione Tiburtina
0 bytter

Dette er den siste bussen denne dagen.

Finn alle datoer og tider for denne reisen

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

man.
27. mar.
tir.
28. mar.
ons.
29. mar.
tor.
30. mar.
fre.
31. mar.
lør.
01. apr.
søn.
02. apr.
man.
03. apr.
tir.
04. apr.
ons.
05. apr.
tor.
06. apr.
fre.
07. apr.
lør.
08. apr.
søn.
09. apr.
man.
10. apr.
tir.
11. apr.
ons.
12. apr.
tor.
13. apr.
fre.
14. apr.
lør.
15. apr.
søn.
16. apr.

De raskeste bussreisene fra Wien til Roma

Viser tider og priser for 27. mar.

Raskeste reisetid

15 t 25 m.

Gjennomsnittlig

15 t 25 m.

Bussavganger per dag

1

Distanse

765 km

Av de 1 bussene som drar Wien tilRoma hver dag, drar 1 direkte, så det er enkelt å unngå reiser der du må bytte underveis.

Raskest
23:20Wien15t25 14:45Roma, Autostazione Tiburtina
0 bytter
896 kr1Én vei

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

Nettbuss
Swebus
Alsa
National Express
Overnatting

Trenger du et sted å overnatte i Roma?

Se på kart

De beste hotellene

Vis flere

Hele hus og leiligheter

Vis flere

Finn den beste overnattingsmuligheten med partneren vår, Booking.com

Vis alle

Oversikt: Buss fra Wien til Roma

distanceAvstand765 km
durationGjennomsnittlig reisetid med buss er15 t 25 min
priceGjennomsnittsprisen på bussbilletter erNOK 1 116 (€ 93)
frequencyAntall busser1 per dag
changesDirektebussJa, det er 1 direktebuss per dag
carriersBusselskaperEurolines Switzerland, STUDENT AGENCY k. S. Flixbus, BlaBlaCar eller RegioJet

Bussturen fra Wien til Roma er 765 km km lang og turen tar i gjennomsnitt 15 t 25 min med våre partnere som Eurolines Switzerland, STUDENT AGENCY k. S. Flixbus, BlaBlaCar eller RegioJet. Normalt går 1 buss hver dag, inkludert direktereiser. Mens gjennomsnittsprisen for denne reisen koster omtrent NOK 1 116, koster den billigste bussbilletten så lite som NOK 896. Passasjerer reiser oftest fra Vienna, International Busterminal (VIB) til Rome, Termini.

Busselskaper: Student Agency eller FlixBus fra Wien til Roma

Du kan reise med buss fra Wien til Roma med Student Agency eller FlixBus for så lite som NOK 896. Når du søker etter avganger og billetter vil Omio vise deg den beste reisen.

FlixBus
Student Agency

Bestill buss med FlixBus fra Wien til Roma på Omio og nyt en behagelig og avslappende reise! Sjekk ut FlixBus sine nyeste rutetider for de ideale avgangs- og ankomsttidene for deg, sammenlign de raskeste rutene fra Wien til Roma, i tillegg til hva slags fasiliteter som tilbys i den billettklassen du valgte, og kjøp den billigste bussbilletten med FlixBus som passer ditt budsjett online. Avstanden mellom Wien og Roma er 765 km. Om du heller vil søke etter billetter med FlixBus i Omio-appen kan du raskt se om det er en mobilbillett, så du kan reise papirløst når du reiser med buss. Å vente i kø på busstasjonen for å kjøpe dine blir gårsdagens nyheter. Så, bestill dine online kjapt og enkelt og nyt turen din med FlixBus!

RegioJet er det ledende busselskpet i Tsjekkia. Velg blant følgende billettyper på din neste reise fra Wien til Roma: Low Cost, Standard, Fun & Relax, Relax og Business.

Informasjon for reiser med buss med Student Agency Wien til Roma:

  • Gjennomsnittlig reisetid: 15 t 25 min
  • Student Agency Antall: 1 per dag

Reisetips: Busser fra Wien til Roma

Reisetips: Ta bussen til Roma på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Wien til Roma.
FAQs
Om du vil spare penger, kan du finne billige bussbilletter Wien til Roma for så lite som NOK 896  de neste 7 dagene.
De neste 7 dagene kan du forvente en gjennomsnittspris på NOK 1 116  på en bussbillett til Roma fra Wien.
Du kan forvente en bussreise på 765kilometer mellom Wien og Roma.
Mens tiden det tar å reise 765 kilometer til Roma fra Wien kan variere basert på spesielle datoer, helger og høytider, er reisetiden med buss fra Wien til Roma i gjennomsnitt 15 t 25 min.

Når man tar buss mellom Wien og Roma, kan du velge å reise fra flere busstasjoner, som Vienna, International Busterminal (VIB), Wien, Hauptbahnhof Südtiroler Platz og Wien, Hauptbahnhof. Reisen din kan ende på flere busstasjoner, sånn som Rome, Termini, Roma, Via Marsala / Viale Enrico De Nicola og Rome, Rome Vaticano/ Fermata dell'autobus Via Crescenzio).

Omiokunder som reiser denne ruten har som regel avreise fra Vienna, International Busterminal (VIB)   og ankommer i Rome, Termini.

Passasjerer går som oftest ombord bussen på Vienna, International Busterminal (VIB) og reiser omtrent 6.8 km fra sentrum til denne busstasjonen.

Passasjerer som reiser denne ruten ankommer som regel Rome, Termini og må reise omtrent 6.8 km fra busstasjonen til Roma sentrum.

I gjennomsnitt, går 1 buss per dag fra Wien til Roma. Busstidene og forbindelsene kan være annerledes i helger og høytider, i forhold til ukedager.
Den tidligste bussen på denne ruten drar fra Wien klokken 13: 25. Den siste bussen drar fra Wien klokken 13: 25. Sjekk Omio for de siste bussrutene fra Wien til Roma og bestill den beste avgangstiden på din valgte dato.
Prisen på en enveisbillett med buss fra Wien til Roma koster i gjennomsnitt NOK 1 116 om du bestiller innen de neste 7 dagene. Vi anbefaler at du bestiller billettene dine før avreisedato for å få best pris fra alle busselskaper som tilbyr denne turen. Generelt kan du finne bussbilletter mellom Wien og Roma tilgjengelig et par måneder på forhånd.
HjemBusserBusser RomaBusser Wien Roma

Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk