Busser Zurich Praha

De billigste bussene fra Zurich til Praha

Viser tider og priser for Aug 14

Billigst

760 kr

Gjennomsnittlig

760 kr

De billigste billettene finner du ved å bestille så tidlig som mulig, og unngå travle tidspunkter.

Cheapest
20:00Zürich, Bus-Parkplatz Sihlquai9t00 05:00Praha, ÚAN Florenc
0 bytter
760 kr1Én vei

Busstider Zurich til Praha

Viser busser for i morgen, Sunday, August 14
20:00Zürich, Bus-Parkplatz Sihlquai9t00 05:00Praha, ÚAN Florenc
0 bytter

Dette er den siste bussen denne dagen.

Finn alle datoer og tider for denne reisen

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

Sun
Aug 14
Mon
Aug 15
Tue
Aug 16
Wed
Aug 17
Thu
Aug 18
Fri
Aug 19
Sat
Aug 20
Sun
Aug 21
Mon
Aug 22
Tue
Aug 23
Wed
Aug 24
Thu
Aug 25
Fri
Aug 26
Sat
Aug 27
Sun
Aug 28
Mon
Aug 29
Tue
Aug 30
Wed
Aug 31
Thu
Sep 01
Fri
Sep 02
Sat
Sep 03

De raskeste bussreisene fra Zurich til Praha

Viser tider og priser for Aug 14

Raskeste reisetid

9 t

Gjennomsnittlig

9 t

Bussavganger per dag

1

Distanse

526 km

Av de 1 bussene som drar Zurich tilPraha hver dag, drar 1 direkte, så det er enkelt å unngå reiser der du må bytte underveis.

Shortest
20:00Zürich, Bus-Parkplatz Sihlquai9t00 05:00Praha, ÚAN Florenc
0 bytter
760 kr1Én vei

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

Nettbuss
Swebus
Alsa
National Express
Overnatting

Trenger du et sted å overnatte i Praha?

se på kart

De beste hotellene

Vis flere

Hele hus og leiligheter

Vis flere

Finn den beste overnattingsmuligheten med partneren vår, Booking.com

Vis alle

Reisetips: Busser fra Zurich til Praha

Ta bussen til Praha på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Zurich til Praha.
FAQs
Den billiste måten å komme dit Praha fra Zurich og gjennom buss og det kan koste så lite som NOK 571, spesielt hvis du sjekker prisen på billettene så tidlig som mulig. Med Omio kan du spare penger på buss biletter fra Zurich til Praha.
När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning av genomsnittspriset. När du reser med buss från Zurich till Praha kan du vänta dig ett pris på NOK 684 i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Du kan forvente at avstanden er fra Praha til Zurich er rundt 526 km når du reiser med buss.
Det er alltid godt å vite hvor lang tid det tar å komme til destinasjonen. Gjennomsnittlig tod for en tur fra Zurich til Praha buss er 9 h men turen kan ta lengre tid i helgen og helligdager. Omio hjelper deg med å finne billige biletter å reise raskt fra Zurich til Praha.

Når du reiser med buss fra Zurich til Praha Det er godt å vite at de fleste reisende reiser Zurich på Zürich HB og de fleste tilfeller i Praha på Praha, Hlavní Nádraží.

Når du drar fra Zurich det kan være bra å vite at som fleste av Omios reisende bruker Zürich HB som ligger 2.2 km fra byen. Om du planlegger å bli inne Praha det kan være bra å vite at den mest populære i Praha er Praha, Hlavní Nádraží og ligger 2.9 km fra byen.

Hvis du er ute etter billig busser fra Zurich til Praha kan du stole på at STUDENT AGENCY k. S. Eurolines Switzerland, RegioJet, Flixbus, ČSAD Tišnov eller Eurolines France kan t adeg til Praha for of lett. Det er også en god ide a sjekke ut de andre Zurich og Praha for å se om de er forskjellige når det gjelder bekvemmeligheter.
Hvis du er interessert i å kjøpe billige biletter fra Zurich til Praha sjekk ut med en gang buss fra Zurich til Praha med ČSAD Tišnov eller STUDENT AGENCY k. S. Hvis du ikke finner noen buss biletter fra Zurich til Praha som er riktig for deg, kan du sjekke ut Omio og våre andre reisealternativer og tilbud.
Bruk Omio for å finne de beste tilbudene fra forskjellige og kjøp billige biletter fra Zurich til Praha Hvis du ønsker en enkelt tur eller tur og retur med buss. Du finner all informasjon om reisen direkte i appen til Omio på en enkel måte.
Mange av våres kunder som resier med buss til Praha besøker ofte også. Omio kan hjelpe deg med å planlegge reisen og finne de beste reisealternativene i mellom Praha og de andre populære destinasjonene.
Sjekk ut Omio for å sammenligne de beste busser om du vil reise fra Zurich til Praha uten bil. Omio's app holder bilettene dine på et og samme sted for å gjøre turen så jevn som mulig
Stasjoner

Viktige stasjoner og flyplasser for denne reisen

Praha

Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk

Nyttige koblinger