Fly Oslo Priština

De billigste flygningene fra Oslo til Priština

Viser tider og priser for 27. mar.

Billigst

2449 kr

Gjennomsnittlig

2449 kr

Den beste måten å finne en billigbillett med flight fra Oslo til Priština er å bestille reisen så langt i forveien som mulig og unngå å reise i rushtiden.

pegasus
12:25Oslo8t25 20:50Priština
0 bytter
2449 kr1Én vei

Flytider Oslo til Priština

Viser flyvninger for i morgen, mandag 27. mars
pegasus
12:25Oslo8t25 20:50Priština
0 bytter

Dette er den siste flyvningen denne dagen.

Finn alle datoer og tider for denne reisen

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

man.
27. mar.
tir.
28. mar.
ons.
29. mar.
tor.
30. mar.
fre.
31. mar.
lør.
01. apr.
søn.
02. apr.

De raskeste flyreisene fra Oslo til Priština

Viser tider og priser for 27. mar.

Raskeste reisetid

8 t 25 m.

Gjennomsnittlig

8 t 25 m.

Flyavganger per dag

1

Distanse

2044 km

Av de 1 flygningene som drar Oslo til Priština hver dag, reiser 1 direkte, så det er enkelt å unngå reiser der du må bytte underveis.

pegasus
12:25Oslo8t25 20:50Priština
0 bytter
2449 kr1Én vei

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Oversikt: Fly fra Oslo til Priština

distanceAvstand2043 km
durationGjennomsnittlig reisetid med fly er3 t 15 min
priceGjennomsnittsprisen på flybilletter erNOK 2 649 (€ 221)
changesDirekteflyNei
carriersFlyselskaperNorwegian Air International

Flyturen fra Oslo til Priština er 2043 km km lang og turen tar i gjennomsnitt 3 t 15 min med våre partnere som Norwegian Air International. Direktefly er også tilgjengelig. Du kan få den billigste flybilletten på denne turen for så lite som NOK 1 024 (€ 86), men gjennomsnittsprisen på flybilletter er NOK 2 649 (€ 221). Passasjerer flyr oftest fra Oslo Airport Gardermoen og lander på Pristina International Airport.

Flyselskaper: Norwegian Air fly fra Oslo til Priština

Du kan reise med fly mellom Oslo og Priština med Norwegian Air for så lite som NOK 1 024. Når du søker etter avganger og billetter vil Omio vise deg den beste reisen.

Norwegian Air

Norwegian Air er en av de beste mulighetene når du reiser med fly fra Oslo til Priština. Omio viser deg raskt Norwegian Air sine nåværende flyrutene på ruten Oslo - Priština og gjør det enklere enn noensinne å kjøpe online til den billigste, raskeste eller tidligste reisen tilgjengelig. Avstanden mellom Oslo og Priština er omtrent 2043 km. Når du sjekker de siste flyrutene fra Oslo til Priština med Norwegian Air for din ideale avgangs- og ankomsttid kan du også se over reiseinformasjonen, slik som tillatt bagasje og hvilke fasiliteter som tilbys ombord, og sammenligne den beste tilgjengelige ruten for å komme trygt frem i Priština. Om du søker etter billetter fra Norwegian Air i Omio-appen kan du også se om de er mobilbilletter, så du kan reise papirløst. La Omio raskt finne den perfekte billetten med Norwegian Air fra Oslo til Priština så du kan bruke mer tid på å nyte denne enkle og behagelige reisen!

Reisetips: Flyreiser fra Oslo til Priština

Reisetips: Fly til Priština på en enkel måte. Uansett om vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Oslo til Priština.
FAQs
Billetter med fly mellom Oslo og Priština kan på noen datoer være så billige som NOK 1 024  en vei, de neste 7 dagene.
Om du vil bestille flybilletter den neste uken, kan du forvente at gjennomsnittsprisen på en enveistur fra Oslo til Priština med fly er NOK 2 649.
Distansen mellom Oslo og Priština med fly er omtrent 2043  kilometer.
Reisetiden med fly fra Oslo til Priština er i gjennomsnitt 3 t 15 min  på den 2043 kilometer lange reisen, men tiden det tar å reise mellom Oslo og Priština med fly kan variere avhengig av spesielle datoer, helger og høytider.

Omios reisende bestiller som regel fly fra Oslo Airport Gardermoen   til Pristina International Airport   på denne ruten.

Passasjerer går ombord fly på Oslo Airport Gardermoen, som ligger omtrent 50.7 km fra sentrum, og de går av flyet på Pristina International Airport, som er 21.1 km fra sentrum. Du kan ta taxi, kollektivtransport eller shuttlebuss/tog fra Pristina International Airport til Priština.

Generelt sett anbefaler vi at du bestiller dine flybilletter på forhånd for å spare penger og få de beste tilbudene fra alle flyselskaper som tilbyr denne turen. Om du bestille flybilletter til Priština fra Oslo innen de neste 7 dagene, er gjennomsnittsprisen NOK 2 649, en vei. For å få de beste prisene på denne ruten, vurder å bestill dine fly billetter fra Oslo til Priština et par måneder på forhånd.

Flyreiser fra Oslo til Priština – ikke det du lette etter?

Her er noen andre ressurser som kan inneholde informasjonen du trenger

HjemFlyreiserFly PrištinaFly Oslo Priština

Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk