Fly Oslo Roma

De billigste flygningene fra Oslo til Roma

Viser tider og priser for 31. jan.

Billigst

1760 kr

Gjennomsnittlig

2043 kr

De billigste billettene finner du ved å bestille så tidlig som mulig, og unngå travle tidspunkter.

Air France
16:30Oslo5t55 22:25Roma
0 bytter
1760 kr1Én vei
Air France
05:25Oslo12t50 18:15Roma
0 bytter
1889 kr1Én vei
Air Baltic
18:50Oslo17t40 12:30Roma
0 bytter
1991 kr1Én vei
Vueling
15:15Oslo16t50 08:05Roma
0 bytter
2532 kr1Én vei

Flytider Oslo til Roma

Viser flyvninger for i morgen, tirsdag 31. januar
Air France
05:25Oslo12t50 18:15Roma
0 bytter
Vueling
15:15Oslo16t50 08:05Roma
0 bytter
Air France
16:30Oslo5t55 22:25Roma
0 bytter
Air Baltic
18:50Oslo17t40 12:30Roma
0 bytter

Dette er den siste flyvningen denne dagen.

Finn alle datoer og tider for denne reisen

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

tir.
31. jan.
ons.
01. feb.
tor.
02. feb.
fre.
03. feb.
lør.
04. feb.
søn.
05. feb.
man.
06. feb.
tir.
07. feb.
ons.
08. feb.
tor.
09. feb.
fre.
10. feb.
lør.
11. feb.
søn.
12. feb.
man.
13. feb.
tir.
14. feb.
ons.
15. feb.
tor.
16. feb.
fre.
17. feb.
lør.
18. feb.
søn.
19. feb.
man.
20. feb.

De raskeste flyreisene fra Oslo til Roma

Viser tider og priser for 31. jan.

Raskeste reisetid

5 t 55 min

Gjennomsnittlig

13 t 18 min

Flyavganger per dag

4

Distanse

2007 km

Av de 4 flygningene som drar Oslo til Roma hver dag, reiser 4 direkte, så det er enkelt å unngå reiser der du må bytte underveis.

Air France
16:30Oslo5t55 22:25Roma
0 bytter
1760 kr1Én vei
Air France
05:25Oslo12t50 18:15Roma
0 bytter
1889 kr1Én vei
Vueling
15:15Oslo16t50 08:05Roma
0 bytter
2532 kr1Én vei
Air Baltic
18:50Oslo17t40 12:30Roma
0 bytter
1991 kr1Én vei

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Overnatting

Trenger du et sted å overnatte i Roma?

Se på kart

De beste hotellene

Vis flere

Hele hus og leiligheter

Vis flere

Finn den beste overnattingsmuligheten med partneren vår, Booking.com

Vis alle

Oversikt: Fly fra Oslo til Roma

distanceAvstand2007 km
durationGjennomsnittlig reisetid med fly er3 t 25 min
priceGjennomsnittsprisen på flybilletter erNOK 1 118 (€ 98)
changesDirekteflyNei
carriersFlyselskaperGermanwings, Sas Airways, Aeroflot, Finnair, Wideroe, KLM, avion express, Iberia, Norwegian Air Shuttle, nordic regional airlines oy, Brussels Airlines, Air France, Air Baltic, jal, Lufthansa, Danish Air Transport eller TAP Portugal

Flyturen fra Oslo til Roma er 2007 km km lang og turen tar i gjennomsnitt 3 t 25 min med våre partnere som Germanwings, Sas Airways, Aeroflot, Finnair, Wideroe, KLM, avion express, Iberia, Norwegian Air Shuttle, nordic regional airlines oy, Brussels Airlines, Air France, Air Baltic, jal, Lufthansa, Danish Air Transport eller TAP Portugal. Direktefly er også tilgjengelig. Mens gjennomsnittsprisen for denne reisen koster omtrent NOK 1 118, koster den billigste flybilletten så lite som NOK 791. Passasjerer flyr oftest fra Oslo Airport Gardermoen og lander på Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport.

Flyselskaper: KLM, Iberia eller Germanwings fly fra Oslo til Roma

Du kan reise med fly mellom Oslo og Roma med KLM, Iberia eller Germanwings for så lite som NOK 791. Når du søker etter avganger og billetter vil Omio vise deg den beste ruten.

Germanwings
Iberia
KLM

Finn den perfekte fly med Germanwings mellom Oslo og Roma, for en behagelig og avslappende reise. Omio gjør det enkelt for deg å sjekke Germanwings sine siste avreisetider med fly og sammenligne de billigste, raskeste eller tidligste fly fra Oslo til Roma. Du kan også sjekke relevant reiseinformasjon for fly med Germanwings, som tillatt bagasje og hvilke fasiliteter som tilbys ombord, avhengig av hvilken billettklasse du valgte. Når du har funnet din ideale rute kan du bestille billige med Germanwings online. Du kan forvente å reise omtrent 2007 km på denne turen og din flybillett med Germanwings fra Oslo til Roma kan koste så lite som {{ cheapest_price }} ({{ cheapest_price_eur }}), en vei, om du bestiller på forhånd. Når du søker etter billetter med Germanwings fra Oslo til Roma i Omio-appen kan du raskt se om det er en mobilbillett slik at du kan reise papirløst. Kjøp din offisielle flybillett med Germanwings online kjapt og enkelt på Omio og nyt din reiseopplevelse!

  Iberia er Spanias ledende flyselskap, med hovedkvarter i Adolfo Suárez-Madrid Barajas i Madrid. De tilbyr flyreiser i Europa og i hele verden. De har forskjellige billettyper på din neste flyreise mellom Oslo og Roma, som Basic Fare, Classic Fare, Flexible Fare og Business Club.

  Bestill fly med Iberia fra Oslo til Roma på Omio og nyt en behagelig og avslappende reise! Sjekk ut Iberia sine nyeste rutetider for de ideale avgangs- og ankomsttidene for deg, sammenlign de raskeste rutene fra Oslo til Roma, i tillegg til hva slags fasiliteter som tilbys i den billettklassen du valgte, og kjøp den billigste flybilletten med Iberia som passer ditt budsjett online. Avstanden mellom Oslo og Roma er 2007 km. Om du heller vil søke etter billetter med Iberia i Omio-appen kan du raskt se om det er en mobilbillett, så du kan reise papirløst når du reiser med fly. Å vente i kø på flyplassen for å kjøpe dine blir gårsdagens nyheter. Så, bestill dine online kjapt og enkelt og nyt turen din med Iberia!

   KLM er Nederlands nasjonale flyselskap og tilbyr to billettyper på din neste flyreise fra Oslo til Roma: Economy og Business.

   Omio hjelper deg å finne fly fra Oslo til Roma med KLM. Enten du vil ha den raskeste, tidligste eller billigste fly fra Oslo til Roma, viser Omio deg KLM sine nåværende avganger, billetter, priser og annen reiseinformasjon (som tillatt bagasje og fasiliteter ombord) for å hjelpe deg å finne den flybilletten som passer deg best på din kommende reise fra Oslo til Roma. Du kan forvente å reise omtrent 2007 km mellom Oslo og Roma med fly med KLM. Når du er klar kan du kjøpe din enveisbillett mellom Oslo og Roma med KLM fra så lite som {{ cheapest_price }} ({{ cheapest_price_eur }}), om du bestiller på forhånd. Om du bruker Omio-appen til å bestille din billett kan du med en gang sjekke om det er en mobilbillett, så du kan reise papirløst med flyet, i stedet for å kjøpe billetter på flyplassen. Så, bestill dine billetter enkelt online og nyt en behagelig reise med KLM!

    Reisetips: Flyreiser fra Oslo til Roma

    Reisetips: Fly til Roma på en enkel måte. Uansett om vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Oslo til Roma.
    FAQs
    Billetter med fly til Roma fra Oslo kan på noen datoer være så billige som NOK 791  en vei, de neste 7 dagene.
    De neste 7 dagene kan du forvente en gjennomsnittspris på NOK 1 118  på en flybillett til Roma fra Oslo.
    Distansen fra Oslo til Roma med fly er omtrent 2007  kilometer.
    I gjennomsnitt er reisetiden med fly fra Oslo til Roma 3 t 25 min  på den 2007 kilometer lange ruten, men reisetiden kan variere om du reiser i helger eller høytider.

    Om du vil fly fra Oslo, har du flere flyplasser du kan velge å starte reisen din fra, inkludert Oslo Airport Gardermoen og Oslo Sandefjord Airport, Torp. Når du flyr til Roma, kan du lande på flere flyplasser, som Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport og Rome Ciampino Airport.

    Omiokunder som bestiller billige fly på denne turen flyr som oftest fra Oslo Airport Gardermoen   til Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport.

    Oslo Airport Gardermoen, den mest populære flyplassen for avreise på denne reisen, ligger omtrent 51 km fra Oslo sentrum.

    Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport er den mest pupulære Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport for å ankomme Roma. Den ligger omtrent 28 km fra Roma sentrum. For å komme deg til sentrum kan du sjekke om flyplassen har noen shuttlebusser/tog, eller så er det mulig med kollektivtransport eller taxi.

    For å bestille den beste flyturen fra Oslo til Roma, kan du trygt og komfortabelt reise med Germanwings, Sas Airways, Aeroflot, Finnair, Wideroe, KLM, avion express, Iberia, Norwegian Air Shuttle, nordic regional airlines oy, Brussels Airlines, Air France, Air Baltic, jal, Lufthansa, Danish Air Transport eller TAP Portugal. Men, det er alltid lurt å sjekke alle mulige flyselskaper som tilbyr forbindelser til Roma fra Oslo for å sammenligne hvilke fasiliteter de tilbyr.
    Du kan ta det tidligste flyet fra Oslo til Roma klokken 05: 25   eller ta det siste flyet fra Oslo til Roma klokken 05: 25. Finn de nyeste Oslo til Roma flyrutene på Omio og bestill den beste tiden på denne reisen.
    Generelt sett anbefaler vi at du bestiller dine flybilletter på forhånd for å spare penger og få de beste tilbudene fra alle flyselskaper som tilbyr denne ruten. Om du bestille flybilletter fra Oslo til Roma innen de neste 7 dagene, er gjennomsnittsprisen NOK 1 118, en vei. For å få de beste prisene på denne turen, vurder å bestill dine fly billetter fra Oslo til Roma et par måneder på forhånd.

    Flyreiser fra Oslo til Roma – ikke det du lette etter?

    Her er noen andre ressurser som kan inneholde informasjonen du trenger

    Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

    Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

    ios-badge
    android-badge
    Hand With Phone
    Valuta
    Språk