Fly Oslo Zakopane

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

man.
27. mar.
tir.
28. mar.
ons.
29. mar.
tor.
30. mar.
fre.
31. mar.
lør.
01. apr.
søn.
02. apr.

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Oversikt: Fly fra Oslo til Zakopane

distanceAvstand1317 km
durationGjennomsnittlig reisetid med fly er1 t 55 min
priceGjennomsnittsprisen på flybilletter erNOK 484 (€ 40)
changesDirekteflyNei
carriersFlyselskaperRyanair

Flyturen fra Oslo til Zakopane er 1317 km km lang og turen tar i gjennomsnitt 1 t 55 min med våre partnere som Ryanair. Direktefly er også tilgjengelig. Du kan få den billigste flybilletten på denne turen for så lite som NOK 130 (€ 11), men gjennomsnittsprisen på flybilletter er NOK 484 (€ 40).

Flyselskaper: Ryanair fly fra Oslo til Zakopane

Ryanair fly tar deg fra fra Oslo til Zakopane fra NOK 130. Med over 1000 reisebyråer på Omio kan du finne flyet, avgangene og billettene som basser best for din reise.

Ryanair

Ryanair er en av de største og mest populære lavprisflyselskapene i Europa, med hovedkvarter i Irland. Å hoppe på et fly og reise til et populært europeisk reisemål blir kjapt og billig med Ryanair. Dette lavprisflyselskapet er kjent for å ha direkteruter til mindre eller sekundære flyplasser litt utenfor de største byene for å holde kostnadene nede. En Ryanair flybillett fra Oslo til Zakopane inkluderer en liten personlig bagasje. Det er tilleggsgebyrer for større håndbagasje og innsjekket bagasje.

  Reisetips: Flyreiser fra Oslo til Zakopane

  Reisetips: Fly til Zakopane på en enkel måte. Uansett om vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Oslo til Zakopane.
  FAQs
  Omiokunder har oppdaget at de billigste fly fra Oslo til Zakopane de neste 7 dagene koster så lite som NOK 130.
  De neste 7 dagene kan du forvente en gjennomsnittspris på NOK 484  på en flybillett til Zakopane fra Oslo.
  Distansen fra Oslo til Zakopane med fly er omtrent 1317  kilometer.
  I gjennomsnitt er reisetiden med fly fra Oslo til Zakopane 1 t 55 min  på den 1317 kilometer lange ruten, men reisetiden kan variere om du reiser i helger eller høytider.
  Om du kjøpe en flybilletten fra Oslo til Zakopane innen de neste 7 dagene kan du forvente at gjennomsnisttsprisen på en enveisbillett er NOK 484. Vi anbefaler å bestille på forhånd for å få best mulig pris. Billetter mellom Oslo og Zakopane er generelt på salg et par måneder før planlagt avreisedato.

  Flyreiser fra Oslo til Zakopane – ikke det du lette etter?

  Her er noen andre ressurser som kan inneholde informasjonen du trenger

  HjemFlyreiserFly Oslo Zakopane

  Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

  Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Språk