[menuItemContent][menuItemRightSideContent]
Valuta

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

tor.
28. okt.
611 krRenfe
350 krFlixbus
814 krVueling
fre.
29. okt.
993 krRenfe
622 krFlixbus
1971 krVueling
lør.
30. okt.
Finn priser
349 krVibasa
934 krVueling
man.
1. nov.
722 krRenfe
349 krVibasa
1764 krVueling
tir.
2. nov.
722 krRenfe
349 krVibasa
934 krVueling
fre.
5. nov.
475 krRenfe
349 krVibasa
871 krVueling
lør.
6. nov.
407 krRenfe
349 krVibasa
1316 krIberia
man.
8. nov.
611 krRenfe
349 krVibasa
430 krVueling
tir.
9. nov.
407 krRenfe
349 krVibasa
430 krVueling
fre.
12. nov.
611 krRenfe
349 krVibasa
871 krVueling
lør.
13. nov.
475 krRenfe
349 krVibasa
891 krIberia
man.
15. nov.
611 krRenfe
349 krVibasa
814 krVueling
tir.
16. nov.
361 krRenfe
349 krVibasa
472 krVueling

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Overnatting

Trenger du et sted å overnatte?

se på kart
De beste hotellene
Hele hus og leiligheter

Finn den beste overnattingsmuligheten med partneren vår, Booking.com

Vis alle

Reisetips

Flyreiser fra San Sebastián til Barcelona
Fly til Barcelona på en enkel måte. Uansett om vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra San Sebastián til Barcelona.
FAQs
Hvor billig kan man fly biletter fra San Sebastián til Barcelona være?
Den billiste måten å komme dit Barcelona fra San Sebastián og gjennom fly og det kan koste så lite som NOK 709, spesielt hvis du sjekker prisen på billettene så tidlig som mulig. Med Omio kan du spare penger på fly biletter fra San Sebastián til Barcelona.
Hva er prisen normal på en fly bilett fra San Sebastián til Barcelona ligger på?
När du ska boka dina fly biljetter är det bra att ha en uppfattning av genomsnittspriset. När du reser med fly från San Sebastián till Barcelona kan du vänta dig ett pris på NOK 1 125 i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka fly biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hvor langt er det mellom Barcelona og San Sebastián med fly?
Før du planlegger turen din fra San Sebastián til Barcelona det kan være godt å vite Barcelona du er omtrent 401 km ifra San Sebastián når du reiser med fly.
Hvor lang tid tar det å reise fra San Sebastián til Barcelona med fly?
Når du reiser med fly Det er godt å vite hvor lang tid det rar. Vi kan hjelpe deg med å finne billige billetter for å reise raskt mellom San Sebastián og Barcelona. Om et år tar reisen fra San Sebastián til Barcelona med fly ligger på 1 h 5 min.
Hvis jeg vil reise med fly, hvilken i San Sebastián og Barcelona skal jeg velge

Når du reiser med fly fra San Sebastián til Barcelona det kan være bra å vite at de fleste reisende reiser San Sebastián på San Sebastian og de fleste lander på Barcelona El Prat Airport i Barcelona.

Hvor langt ifra er byen i begge San Sebastián og Barcelona er den hovedlig?

Hvis du planleger å ta en fly fra San Sebastián kan du stole på å reise med 15 km fra byen til det mest besøkte, San Sebastian. Når du kommer fram til Barcelona med fly du kan stole på å reise med 11 km fra den populære Barcelona El Prat Airport til byen.

Hvilken har reisetilbud mellom San Sebastián og Barcelona?
Du kan stole på at minst en av våre pålitlige partnere kan ta deg fra San Sebastián til Barcelona med fly. Når skal du legge til Barcelona fra San Sebastián kan du resa med Vueling, Norwegian Air Shuttle eller Iberia. Det er imidlertid alltid en god ide å sjekke ut flere tilganger for reise fra San Sebastián til Barcelona fordi de kan variere når det gjelder bekvemmlighet.
Om jeg vil reise fradata. Departure} til Barcelona, kan jeg finne en direkte tur med fly?
Hvis du er interessert i å kjøpe billige biletter fra San Sebastián til Barcelona sjekk ut med en gang fly fra San Sebastián til Barcelona med Vueling. Hvis du ikke finner noen fly biletter fra San Sebastián til Barcelona som er riktig for deg, kan du sjekke ut Omio og våre andre reisealternativer og tilbud.
Hvordan kjøper jeg fly rabatbiletter hvis jeg vil reiser fra San Sebastián til Barcelona?
Det er enklere enn noensinne å finne gode priser på enveis og tur. Retur billetter med fly fra San Sebastián til Barcelona med Omio. Velg reisedatoer og kjøp de beste bilettene for enveis eller tur-retur. Appen til Omio gir deg tilgang til all reiserelaterte informasjon på ett sted.
Når eg kommer fram Barcelona fra San Sebastián med fly, er det noen andre steder det er verdt å besøke i nærheten av Barcelona?
Mange av våres kunder som resier med fly til Barcelona besøker ofte også. Omio kan hjelpe deg med å planlegge reisen og finne de beste reisealternativene i mellom Barcelona og de andre populære destinasjonene.