[menuItemContent][menuItemRightSideContent]
Valuta

Om

Om oss

Hos Omio har vi en unik tilnærming til reising. Vår banebrytende plattform lar deg finne de raskeste, billigste og beste reisealternativene med tog, buss og fly til tusenvis av steder, byer og landsbyer over hele Europa. Dette betyr besparelser – av tid og penger – for deg!

Reis enkelt

Vi har tatt oss av alt det kompliserte, så du kan planlegge helt uten stress og problemer.

Se alle mulighetene dine

Med ett enkelt søk får du alle tilgjengelige tog, busser og fly som passer de personlige reisebehovene dine. Du velger reisemåter og priser som passer for deg.

Søk i hele Europa

Du kan starte og avslutte reisen din i tusenvis av storbyer, byer og landsbyer over hele kontinentet. Valget er ditt.

Historien

Grunnleggeren vår, Naren Shaam, la i 2010 ut på en omfattende ryggsekk-tur rundt i Europa.

Shaam visste hvor han ville reise, men å planlegge den beste reiseruten, finne den billigste bussbilletten eller det riktige toget for å komme dit, gjorde at han satt igjen både med en frustrasjon og en ganske tom lommebok. Han så behovet for et reisenettsted på flere nivå og sa opp jobben sin i finanssektoren i New York. Han pakket ned livet sitt og flyttet til Berlin, som har et voksende miljø for teknologi og oppstartsfirma.

GoEuro ble etablert i 2013.

Tidlig i 2019 ble GoEuro til Omio. Det uttales o-MI-o.

Vi ønsket en merkevare som talte mer til våre brukere. Hvorfor Omio? Det er sterkt, det er unikt, det er friskt og det er lett å si. “O”-ene hentyder til vokalene i GoEuro og kan være to prikker på kartet — det er forbindelser som lar oss dra steder, tross alt.

Vi valgte også ny fargepalett. En som er både behagelig og avslappende, og så la vi til skreddersydde illustrasjoner som viser oss reiselivets gleder.

Selv om vi har gjort disse endringene, er vi fremdeles totalt overgitt GoEuros misjon om å være den beste plattformen for å bestille tog-, buss- og flyreiser. Vi har oppdatert produktet vårt, slik at vi skal være raskere og mer effektive, med sømløs overgang fra stasjonær PC til mobilt nett og appen.

I dag opererer Omio i 15 land (og snart i enda flere)! Våre 27 millioner brukere fra 120 land er i kontakt med mer enn 800 samarbeidspartnere for å komme seg til mer enn 100 000 destinasjoner over hele Europa.

Team

I dag er vi et team av mer enn 300 entusiastiske ansatte fra mer enn 45 land, som deler den samme visjonen: å skape ett verktøy som kan hjelpe å sende reisende nesten hvor som helst i Europa. Entusiasme pluss teknologi driver oss til å tenke nytt rundt måten verden reiser på. Her er noen av våre ansatte, og hva de sier om Omio:

Ledelsen

Naren Shaam

Naren Shaam, administrerende direktør og grunnlegger av Omio

Shaam er født i Bangalore, India, har en MBA fra Harvard University, og har jobbet i bilindustrien og innen finanssektoren i New York. I 2012 bestemte han seg for å flytte til Berlin og grunnla [NewName] (tidligere Omio), etter en ryggsekk-tur rundt i Europa. Han ble da oppmerksom på behovet til å forbedre bestillingssystemene for reiser på kontinentet.

Edgar Berger

Chief Business Officer

Berger er en teknologi-investor, og har vært styreformann og administrerende direktør i Sony Music International, der han hjalp virksomheten til å vokse til 45 land.

Malte Cherdron

Operasjonsdirektør

Malte har vært i Omio siden 2013. Tidligere var han administrerende direktør hos MoviePilot og strategisk leder hos StudiVZ

Filippo Bonsanti

VP Markedsføring

Bonsanti har jobbet med markedsføring i nesten 20 år. Han var tidligere direktør for markedsstrategi og planlegging for EMEA hos Ebay.

Alexandra Oakley

VP HR

Oakley har anerkjente resultater i rekruttering og HR, og har hatt ledende roller hos Skype, Blinkbox og Photobox.

Dave Price

VP Produkt

Med over 17 års erfaring med produktledelse, har Price vært med å utvikle produkter i selskaper som BBC og Spotify.

Tomas Vocetka

VP Teknikk

Vocetka, tidligere partner i Microsoft, har mer enn 25 års erfaring i teknologiselskaper og oppstartsbedrifter, inkludert Hewlett-Packard.

Fast Facts

I 2017 ble vi kontaktet av over 500 kunder som ville vite hvordan de kunne reise med kjæledyrene sine.

Mange av våre samarbeidspartnere har liberale regler for kjæledyr. Er det ikke hyggelig å vite at du kan reise sammen med kaninene dine, Per og Pia?

Med billett på mobilen er det både raskt og enkelt å reise med oss.

Vi tilbyr papirløs reising i 20 europeiske land, på hundrevis av strekninger. Til informasjon: nesten alle billetter som selges i Italia er på mobilen!

På en gjennomsnittlig dag selger vi nok billetter til å fylle mer enn 300 busser og ca. 30 tog.

Det er mange seter det!

Kundene våre kommer fra hele verden og har forskjellige reiseønsker.

Spanjolene holder seg gjerne i sitt eget land – favorittstrekningen er fra Madrid til Barcelona – mens amerikanerne strømmer til Paris, Amsterdam og Roma. De kinesiske kundene våre har en forkjærlighet for Italia, og velger å reise fra Roma til Firenze (og tilbake)!

Vi frakter deg også fra flyplassen til sentrum, ingen problem!

Etter at du har bestilt flybilletten, legg til flyplasstransfer. Det er bedre enn å vente på en taksi!

Investorer

Med nesten 300 million amerikanske dollar i innhentet kapital støttes Omio av en rekke nøkkelinvestorer som tror på vår visjon: Atomico, Battery Ventures, Goldman Sachs Investment Partners, Kleiner Perkins Caufield & Byers, Lakestar, NEA and Silver Lake Kraftwerk.

Bekreftelse

Den enorme mengden med informasjon som Omio har, er samlet inn fra flere datakilder, inkludert GeoNames, OpenFlights, OpenStreetMap, RSP (Atoc) og TheMoneyConverter.com.

Vi inkluderer også GeoLite2 data, utarbeidet av MaxMind, tilgjengelig på www.maxmind.com.