Om

Dette er Omio

Siden lanseringen i 2013 har Omio vært med på å forandre reising ved å hjelpe kundene til å dra på reiser som rører ved dem.

Enten det gjelder å komme seg til et pulserende knutepunkt som Paris i Frankrike eller en avslappende by som Motril i Spania, bidrar den banebrytende og praktiske plattformen vår reisende over hele verden i å utforske Europa, USA og Canada.

Vi samler mer enn 1000 transportleverandører for tog, buss, fly, ferger, biler og flyplasstransport for å la deg fokusere på det som virkelig betyr noe: reisen. Å velge oss betyr å spare tid og penger mens du nyter reisen du er på.

Utforsk forskjellige
måter å reise på

Utallige måter å finne meningsfulle, nye reiser på

Bestill alle billettene
på ett sted

Sammenlign alternativer og finn den riktige prisen med den enkle appen vår

Støtte du kan
sette liten din til

Reiseoppdateringer, sikkerhetsinformasjon og pålitelig kundeservice i appen

Historien

I 2010 la grunnleggeren vår, Naren Shaam, ut på en omfattende ryggsekkreise gjennom Europa.

I 2010 la grunnleggeren vår, Naren Shaam, ut på en omfattende ryggsekkreise gjennom Europa.

Shaam visste hvor han ville reise, men å planlegge den beste reiseruten, finne den billigste bussbilletten eller det riktige toget, gjorde at han satt igjen frustrert og med en ganske tom lommebok.

Da han så behovet for et sted som samlet flere former for reise, sluttet Shaam i finansjobben sin i New York City for å flytte til Berlin, en by med en blomstrende teknologi- og gründerscene.

I 2013 ble GoEuro lansert.

Hvorfor denne forandringen? Vi tror at reising påvirker og gjør mennesker sterkere verden over, og vi ønsket at merket vårt skulle fokusere på mer enn Europa.

At vi ble Omio gjorde det mulig for oss å ta steget videre fra å bestille reiser. Det ga oss muligheten til å bli en altomfattende reisehub – en som støtter kundenes behov til å utforske verden.

I 2020 kom COVID-19 og reisebransjen, samt hele verden, stoppet opp. Det fleksible teamet vårt sparte imidlertid ikke på innsatsen når det gjaldt å hjelpe kundene våre med å navigere pandemiens utfordringer.

Reising er forandret for alltid, men vi skal fortsette å tenke nytt og støtte kundene våre, slik at de kan bevege seg fritt og utforske det kjente og det uventede på egne premisser.

Omio-teamet

Fra den spede starten med bare noen få mennesker har teamet vårt vokst til 300 ansatte fra mer enn 50 land som jobber på kontorer i Berlin, Praha, Beijing, London og New York.

Vi samles hver dag for å se visjonen vår gå i oppfyllelse med mål om å skape reiseopplevelser som inspirerer, veileder og gleder. De innovative teknologiene, lidenskapen og mangfoldet er de sterke sidene våre. Å jobbe i Omio er en reise i seg selv som lar oss ta del i de fantastiske aspektene ved reising.

Hovedtrekk

Kundene våre er like forskjellige som stedene vi dekker

Selv om reisemålene varierer – spanjolene holder seg til sitt eget land, mens amerikanerne drar til Paris, Amsterdam og Roma – er alle kundene våre rørt av lysten til å reise.

Som ledende aktør innen bakketransport i Europa hjelper vi deg med å ta bærekraftige valg

Én av fire Omio-kunder endret bestillingene sine fra fly til tog i 2020, noe som reduserte de individuelle karbonavtrykkene med mer enn 50 prosent. Snakk om jordnært!

Det å få alt mobilen betyr at du får kontaktløse billetter

Du har tilgang til alt. Som ditt pålitelige reisefølge er Omio eksperten på mobilbilletter. Vi får deg dit du skal med raske og enkle kontaktløse billetter både på tog og buss, slik at du kan føle deg tryggere i en verden som stadig forandrer seg.

På en gjennomsnittlig dag selger vi nok billetter til å fylle over 300 busser og 30 tog

Det er mange seter!

Vi frakter deg til og med fra flyplassen til sentrum

Etter at du har bestilt flybilletten, kan du legge til flyplasstransport. Det er mye bedre enn å vente på en taxi!

Vår portefølje

Merkene våre inkluderer Omio, Rome2rio og busradar. Tre selskaper – tre kontinenter. Vi hjelper deg dit du skal raskt, effektivt og trygt.

Investorer

Omio har samlet inn over 400 millioner amerikanske dollar i finansiering, og støttes av en rekke sentrale investorer som tror på visjonen vår: Atomico, Battery Ventures, Goldman Sachs Investment Partners, Kleiner Perkins Caufield & Byers, Lakestar, NEA, Silver Lake Kraftwerk, Temasek og Kinnevik.

Valuta
Språk

Nyttige koblinger