Tog fra Barcelona til Roma

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

Sat
Dec 10
Sun
Dec 11
Mon
Dec 12
Tue
Dec 13
Wed
Dec 14
Thu
Dec 15
Fri
Dec 16

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

SJ
Deutsche Bahn
Öresundståg
Regionale Veloce
Overnatting

Trenger du et sted å overnatte i Roma?

Se på kart

De beste hotellene

Vis flere

Hele hus og leiligheter

Vis flere

Finn den beste overnattingsmuligheten med partneren vår, Booking.com

Vis alle

Oversikt: Tog fra Barcelona til Roma

distanceAvstand859 km
frequencyAntall tog1 per dag
changesDirektetogNei
carriersTogselskaperRenfe SNCF

Togturen fra Barcelona til Roma er 859 km km lang med våre partnere som Renfe SNCF. Normalt går 1 tog hver dag, inkludert direktereiser. Passasjerer reiser oftest fra Barcelona Sants til Roma Termini.

Togselskaper: Renfe-SNCF fra Barcelona til Roma

Finn den beste ruten med tog fra Barcelona til Roma med Omios partnere Renfe-SNCF! Du finner de beste tilbudene, rutetidene og billettene når du sammenligner og bestiller den ruten som passer for deg.

Renfe-SNCF

Bestill tog med Renfe-SNCF fra Barcelona til Roma på Omio og nyt en behagelig og avslappende reise! Sjekk ut Renfe-SNCF nyeste rutetider for de ideale avgangs- og ankomsttidene for deg, sammenlign de raskeste rutene fra Barcelona til Roma, se hva slags fasiliteter som tilbys i den billettklassen du valgte og kjøp den billigste togbilletten med Renfe-SNCF som passer ditt budsjett, online. Avstanden mellom Barcelona og Roma er 859 km og den beste prisen på en enveisbillett Barcelona - Roma med tog fra Renfe-SNCF starter på {{ cheapest_price }} ({{ cheapest_price_eur }}), om du bestiller på forhånd. Om du heller vil søke etter billetter med Renfe-SNCF i Omio-appen kan du raskt se om det er en mobilbillett, så du kan reise papirløst når du reiser med tog. Å vente i kø på togstasjonen for å kjøpe dine blir gårsdagens nyheter. Så, bestill dine online kjapt og enkelt og nyt turen din med Renfe-SNCF!

Informasjon for reiser med tog med Renfe-SNCF Barcelona til Roma:

  • Gjenomsnittlig reisetid: 41 t 39 min
  • Renfe-SNCF Antall: 1 per dag

Reisetips: Tog fra Barcelona til Roma

Reisetips: Ta toget til Roma på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Barcelona til Roma.
FAQs
Avstanden med tog fra Barcelona til Roma er omtrent 859  kilometer.
Reisetiden med tog fra Barcelona til Roma er i gjennomsnitt 41 t 39 min  på den 859 kilometer lange reisen, men tiden det tar å reise mellom Barcelona og Roma med tog kan variere avhengig av spesielle datoer, helger og høytider.

Når man tar tog til Roma fra Barcelona, kan du velge å reise fra flere togstasjoner, som Barcelona Sants, Barcelona Passeig De Gracia og Barcelona Estació De França. Reisen din kan ende på flere togstasjoner, sånn som Roma Termini, Roma Tiburtina og Roma Ostiense.

Omiokunder som reiser denne ruten har som regel avreise fra Barcelona Sants   og ankommer i Roma Termini.

Passasjerer går som regel ombord toget på Barcelona Sants, som ligger omtrent 2.6 km unna sentrum, og går av toget på Roma Termini, som ligger 2.6 km unna sentrum.

For å bestille den beste togturen fra Barcelona til Roma, kan du trygt og komfortabelt reise med Renfe SNCF. Men, det er alltid lurt å sjekke alle mulige togselskaper som tilbyr forbindelser til Roma fra Barcelona for å sammenligne hvilke fasiliteter de tilbyr.
I gjennomsnitt, går 1 tog per dag fra Barcelona til Roma. Togtidene og forbindelsene kan være annerledes i helger og høytider, i forhold til ukedager.
Det tidligste toget som går fra Barcelona til Roma drar klokken 16: 36. Det siste toget drar fra Barcelona til Roma klokken 16: 36. Du kan finne de siste Barcelona til Roma togrutene på Omio og bestille de beste reisetidene på din reise på din valgte dato.
Stasjoner

Viktige stasjoner og flyplasser for denne reisen

Barcelona
Roma

Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk

Nyttige koblinger