Tog fra Barcelona til Roma

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

Sun
Aug 14
Mon
Aug 15
Tue
Aug 16
Wed
Aug 17
Thu
Aug 18
Fri
Aug 19
Sat
Aug 20
Sun
Aug 21
Mon
Aug 22
Tue
Aug 23
Wed
Aug 24
Thu
Aug 25
Fri
Aug 26
Sat
Aug 27
Sun
Aug 28
Mon
Aug 29
Tue
Aug 30
Wed
Aug 31
Thu
Sep 01
Fri
Sep 02
Sat
Sep 03

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

SJ
Deutsche Bahn
Öresundståg
Regionale Veloce
Overnatting

Trenger du et sted å overnatte i Roma?

se på kart

De beste hotellene

Vis flere

Hele hus og leiligheter

Vis flere

Finn den beste overnattingsmuligheten med partneren vår, Booking.com

Vis alle

Reisetips: Tog fra Barcelona til Roma

Ta toget til Roma på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Barcelona til Roma.
FAQs
Når du reiser fra Barcelona til Roma med tog du kan være sikker på avstanden mellom Barcelona og Roma du er omtrent 859 km.
Reisetid med tog fra Barcelona til Roma kan variere avhengig av spesifikke datoer, helger og helligdager men den gjennomsnittlige reisetiden for denne reisen er 52 h 50 min.

Når kunden våres bestiller billig tog biletter fra Barcelona til Roma det kommer ofte fra Barcelona Sants i Barcelona og kommer fram til Roma Termini i Roma. Det kan være lettere å vite dette i Barcelona og Roma på forhånd.

Barcelona Sants er den some r mest brukt av Omios reisende i Barcelona og den ligger 2.6 km fra byområdet. De i Roma some r mest populær blant reisende Roma Termini som ligger 2.6 km fra byområdet.

Du kan stole på at minst en av våre pålitlige partnere kan ta deg fra Barcelona til Roma med tog. Når skal du legge til Roma fra Barcelona kan du resa med Renfe SNCF. Det er imidlertid alltid en god ide å sjekke ut flere tilganger for reise fra Barcelona til Roma fordi de kan variere når det gjelder bekvemmlighet.
Din tog reise fra Barcelona til Roma må ikke løpe ut Roma. Andre destnasjoner verdt å utforske i nærheten Roma er. Hvis du vil forlenge turen, kan du finne de beste og billigste måtene å komme dit kan Omio hjelpe deg!
Sjekk ut Omio for å sammenligne de beste toger om du vil reise fra Barcelona til Roma uten bil. Omio's app holder bilettene dine på et og samme sted for å gjøre turen så jevn som mulig
Stasjoner

Viktige stasjoner og flyplasser for denne reisen

Barcelona
Roma

Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk

Nyttige koblinger