Tog fra Barcelona til Roma

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

tir.
06. jun.
ons.
07. jun.
tor.
08. jun.
fre.
09. jun.
lør.
10. jun.
søn.
11. jun.
man.
12. jun.
tir.
13. jun.
ons.
14. jun.
tor.
15. jun.
fre.
16. jun.
lør.
17. jun.
søn.
18. jun.
man.
19. jun.
tir.
20. jun.
ons.
21. jun.
tor.
22. jun.
fre.
23. jun.
lør.
24. jun.
søn.
25. jun.
man.
26. jun.

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

SJ
Deutsche Bahn
Öresundståg
Regionale Veloce
Overnatting

Trenger du et sted å overnatte i Roma?

De beste hotellene

Hele hus og leiligheter

Finn den beste overnattingsmuligheten med partneren vår, Expedia

Vis alle

Oversikt: Tog fra Barcelona til Roma

distanceAvstand859 km
frequencyAntall tog1 per dag
changesDirektetogNei
carriersTogselskaperRenfe SNCF

Togturen fra Barcelona til Roma er 859 km km lang med våre partnere som Renfe SNCF. Normalt går 1 tog hver dag, inkludert direktereiser. Passasjerer reiser oftest fra Barcelona Sants til Roma Termini.

Togselskaper: Renfe-SNCF fra Barcelona til Roma

Du kan reise med tog fra Barcelona til Roma med Renfe-SNCF. Når du leter på Omio etter de beste rutetidene og billettene viser vi deg de beste tilbudene som er tilgjengelig.

Renfe-SNCF

Bestill tog med Renfe-SNCF fra Barcelona til Roma på Omio og nyt en behagelig og avslappende reise! Sjekk ut Renfe-SNCF nyeste rutetider for de ideale avgangs- og ankomsttidene for deg, sammenlign de raskeste rutene fra Barcelona til Roma, se hva slags fasiliteter som tilbys i den billettklassen du valgte og kjøp den billigste togbilletten med Renfe-SNCF som passer ditt budsjett, online. Avstanden fra Barcelona til Roma er 859 km og den beste prisen på en enveisbillett Barcelona - Roma med tog fra Renfe-SNCF. Om du heller vil søke etter billetter med Renfe-SNCF i Omio-appen kan du raskt se om det er en mobilbillett, så du kan reise papirløst når du reiser med tog. Å vente i kø på togstasjonen for å kjøpe dine blir gårsdagens nyheter. Så, bestill dine online kjapt og enkelt og nyt turen din med Renfe-SNCF!

Informasjon for reiser med tog med Renfe-SNCF Barcelona til Roma:

  • Gjennomsnittlig reisetid: 25 t 36 min
  • Renfe-SNCF Antall: 1 per dag

Reisetips: Tog fra Barcelona til Roma

Reisetips: Ta toget til Roma på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Barcelona til Roma.
FAQs
Distansen mellom Barcelona og Roma med tog er omtrent 859  kilometer.
Reisetiden med tog til Roma fra Barcelona er i gjennomsnitt 25 t 36 min  på den 859 kilometer lange reisen, men tiden det tar å reise til Roma fra Barcelona med tog kan variere avhengig av spesielle datoer, helger og høytider.

Når man tar tog mellom Barcelona og Roma, kan du velge å reise fra flere togstasjoner, som Barcelona Sants, Barcelona Passeig De Gracia og Barcelona Estació De França. Turen din kan ende på flere togstasjoner, sånn som Roma Termini, Roma Tiburtina og Roma Ostiense.

Omiokunder som reiser denne ruten har som regel avreise fra Barcelona Sants   og ankommer i Roma Termini.

Den mest populære avreise- togstasjonen blant passasjerene på denne ruten, heter Barcelona Sants, og ligger omtrent 2.6 km fra Barcelona sentrum.

Den mest populære ankomst- togstasjonen, Roma Termini, ligger omtrent 2.6 km unna Roma sentrum.

I gjennomsnitt, går 1 tog per dag fra Barcelona til Roma. Togtidene og forbindelsene kan være annerledes i helger og høytider, i forhold til ukedager.
Du kan ta det tidligste toget fra Barcelona til Roma klokken 10: 33   eller ta det siste toget fra Barcelona til Roma klokken 14: 32. Finn de nyeste Barcelona til Roma togrutene på Omio og bestill den beste tiden på denne turen.
HjemTogTog RomaTog fra Barcelona til Roma

Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk