Tog fra Freiburg im Breisgau til Innsbruck

De billigste togene fra Freiburg im Breisgau til Innsbruck

Viser tider og priser for Oct 04

Billigst

337 kr

Gjennomsnittlig

382 kr

De billigste billettene finner du ved å bestille så tidlig som mulig, og unngå travle tidspunkter.

Deutsche Bahn
04:20Freiburg im Breisgau5t51 10:11Innsbruck
0 bytter
337 kr1Én vei
Deutsche Bahn with connection
10:13Freiburg im Breisgau5t58 16:11Innsbruck
0 bytter
427 kr1Én vei

Togtider Freiburg im Breisgau til Innsbruck

Viser tog for i morgen, Tuesday, October 4
Deutsche Bahn
04:20Freiburg im Breisgau5t51 10:11Innsbruck
0 bytter
Deutsche Bahn with connection
10:13Freiburg im Breisgau5t58 16:11Innsbruck
0 bytter

Dette er det siste toget denne dagen.

Finn alle datoer og tider for denne reisen

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

Tue
Oct 04
Fri
Oct 07
Sun
Oct 09
Mon
Oct 10
Tue
Oct 11
Fri
Oct 14
Sat
Oct 15

De raskeste togreisene fra Freiburg im Breisgau til Innsbruck

Viser tider og priser for Oct 04

Raskeste reisetid

5 t 51 min

Gjennomsnittlig

5 t 54 min

Togavganger per dag

2

Distanse

278 km

Av de 2 togavgangene som reiser fra Freiburg im Breisgau til Innsbruck hver dag, reiser 2 direkte, slik at det er enkelt å unngå reiser der du må bytte på veien.

Deutsche Bahn
04:20Freiburg im Breisgau5t51 10:11Innsbruck
0 bytter
337 kr1Én vei
Deutsche Bahn with connection
10:13Freiburg im Breisgau5t58 16:11Innsbruck
0 bytter
427 kr1Én vei

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

SJ
Deutsche Bahn
Öresundståg
Regionale Veloce

Reisetips: Tog fra Freiburg im Breisgau til Innsbruck

Reisetips: Ta toget til Innsbruck på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Freiburg im Breisgau til Innsbruck.
FAQs
Den billiste måten å komme dit Innsbruck fra Freiburg im Breisgau og gjennom tog og det kan koste så lite som NOK 321, spesielt hvis du sjekker prisen på billettene så tidlig som mulig. Med Omio kan du spare penger på tog biletter fra Freiburg im Breisgau til Innsbruck.
Tog biletter fra Freiburg im Breisgau til Innsbruck hvor ligger gjennomsnittt på NOK 333. Prisene kan variere avhengig av dagen du kjøper bilettene og hvor tett du bestiller turen. Vi anbefaler derfor å bestille så tidligst som mulig for billige priser som mulig.
Når du reiser med tog fra Freiburg im Breisgau til Innsbruck avstanden vil være ca. 277 km.
Det er alltid godt å vite hvor lang tid det tar å komme til destinasjonen. Gjennomsnittlig tod for en tur fra Freiburg im Breisgau til Innsbruck tog er 8 h 31 min men turen kan ta lengre tid i helgen og helligdager. Omio hjelper deg med å finne billige biletter å reise raskt fra Freiburg im Breisgau til Innsbruck.

Før du legger ut på reisen tog fra Freiburg im Breisgau til Innsbruck det kan være godt å vite Freiburg im Breisgau, Hauptbhf/ZOB er mest populær blant reisende som finner sted fra Freiburg im Breisgau samtid som Innsbruck Hbf er den mest populære for reisende som går til Innsbruck.

Når du planlegger turen din Innsbruck fra Freiburg im Breisgau det kan være godt a vite hvor langt bort ligger fra byenområdet. Den mest brukte i Freiburg im Breisgau er Freiburg im Breisgau, Hauptbhf/ZOB som ligger 1.1 km fra byområdet. I Innsbruck er den mest populære Innsbruck Hbf som ligger 709 m fra byområdet

Du kan stole på at minst en av våre pålitlige partnere kan ta deg fra Freiburg im Breisgau til Innsbruck med tog. Når skal du legge til Innsbruck fra Freiburg im Breisgau kan du resa med ÖBB | InterCity eller Deutsche Bahn. Det er imidlertid alltid en god ide å sjekke ut flere tilganger for reise fra Freiburg im Breisgau til Innsbruck fordi de kan variere når det gjelder bekvemmlighet.
Bruk Omio for å finne de beste tilbudene fra forskjellige og kjøp billige biletter fra Freiburg im Breisgau til Innsbruck Hvis du ønsker en enkelt tur eller tur og retur med tog. Du finner all informasjon om reisen direkte i appen til Omio på en enkel måte.
Mange reisende ankommer Innsbruck med tog utforsker også andre populære destinasjoner i nærheten, for eksemple. Hvis du også vil oppdage fra Innsbruck du kan la Omio finne de beste reisealternativene til lave priser.
Sjekk ut Omio for å sammenligne de beste toger om du vil reise fra Freiburg im Breisgau til Innsbruck uten bil. Omio's app holder bilettene dine på et og samme sted for å gjøre turen så jevn som mulig
Stasjoner

Viktige stasjoner og flyplasser for denne reisen

Freiburg im Breisgau

Tog fra Freiburg im Breisgau til Innsbruck – ikke det du lette etter?

Her er noen andre ressurser som kan inneholde informasjonen du trenger

Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk

Nyttige koblinger