Tog fra Grindelwald til Innsbruck

De billigste togene fra Grindelwald til Innsbruck

Viser tider og priser for 27. mar.

Billigst

396 kr

Gjennomsnittlig

538 kr

Den beste måten å finne en billigbillett med Tog fra Grindelwald til Innsbruck er å bestille reisen så langt i forveien som mulig og unngå å reise i rushtiden.

ÖBB
12:48Grindelwald6t26 19:14Innsbruck
0 bytter
396 kr1Én vei
ÖBB | Railjet
13:18Grindelwald7t00 20:18Innsbruck
0 bytter
681 kr1Én vei

Togtider Grindelwald til Innsbruck

Viser tog for i morgen, mandag 27. mars
ÖBB
12:48Grindelwald6t26 19:14Innsbruck
0 bytter
ÖBB | Railjet
13:18Grindelwald7t00 20:18Innsbruck
0 bytter

Dette er det siste toget denne dagen.

Finn alle datoer og tider for denne reisen

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

man.
27. mar.
tir.
28. mar.
ons.
29. mar.
tor.
30. mar.
fre.
31. mar.
lør.
01. apr.
søn.
02. apr.

De raskeste togreisene fra Grindelwald til Innsbruck

Viser tider og priser for 27. mar.

Raskeste reisetid

6 t 26 m.

Gjennomsnittlig

6 t 43 m.

Togavganger per dag

2

Distanse

265 km

Av de 2 togavgangene som reiser fra Grindelwald til Innsbruck hver dag, reiser 2 direkte, slik at det er enkelt å unngå reiser der du må bytte på veien.

ÖBB
12:48Grindelwald6t26 19:14Innsbruck
0 bytter
396 kr1Én vei
ÖBB | Railjet
13:18Grindelwald7t00 20:18Innsbruck
0 bytter
681 kr1Én vei

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

SJ
Deutsche Bahn
Öresundståg
Regionale Veloce

Oversikt: Tog fra Grindelwald til Innsbruck

distanceAvstand265 km
durationGjennomsnittlig reisetid med tog er6 t 23 min
priceGjennomsnittsprisen på togbilletter erNOK 729 (€ 61)
frequencyAntall tog6 per dag
changesDirektetogNei
carriersTogselskaperÖBB eller Trenitalia

Togturen fra Grindelwald til Innsbruck er 265 km km lang og turen tar i gjennomsnitt 6 t 23 min med våre partnere som ÖBB eller Trenitalia. Normalt går 6 tog hver dag, inkludert direktereiser. Du kan få den billigste togbilletten på denne turen for så lite som NOK 396 (€ 33), men gjennomsnittsprisen på togbilletter er NOK 729 (€ 61). Passasjerer reiser oftest fra Grindelwald Grund til Innsbruck Hbf.

Togselskaper: ÖBB eller Trenitalia fra Grindelwald til Innsbruck

ÖBB eller Trenitalia tog tar deg fra fra Grindelwald til Innsbruck fra NOK 396. Med over 1000 reisebyråer på Omio kan du finne toget, avgangene og billettene som basser best for din reise.

Trenitalia
ÖBB

Trenitalia er ikke bare Italias nasjonale togselskap, men det er også landets største togoperatør. Trenitalias flåte inkluderer høyhastighetstogene Frecciarossa, Frecciargento og Frecciabianca, i tillegg til intercity-, regional- og nattog. Toaletter og WiFi-tilgang er standard på langdistansereiser. I de fleste tilfellene har tog barrierefri tilgang. Trenitallia tilbyr forskjellige billettyper som varierer i pris og fleksibilitet: Base, Economy, Super Economy og Ordinaria. Du kan til og meg bruke Trenitalias rabattkoder på Omio. Pass på å følge med på de siste tibudene fra Trenitalia på Omio for å få spesielle tilbud!

For den 265 km lange turen mellom Grindelwald og Innsbruck, kan du bestille Trenitalia på Omio kjapt og enklelt. Sjekk ut Trenitalias nåværende rutetider og bestill en billig togreise mellom Grindelwald og Innsbruck med bare noen få steg. På Omio kan du finne all informasjonen du trenger for turen fra Grindelwald til Innsbruck, som avreise- og ankomsttider, stopp, stasjoner, reisetider og hvor mye du sparer på din togreise turen.

  ÖBB er Østerikes ledende togselskap og tilbyr følgende billettyperfor din neste togreise mellom Grindelwald og Innsbruck: Standard Ticket, Comfort-Ticket, ÖBB Sparschiene-Ticket, ÖBB Sparschiene Comfort-Ticket.

   Reisetips: Tog fra Grindelwald til Innsbruck

   Reisetips: Ta toget til Innsbruck på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Grindelwald til Innsbruck.
   FAQs
   Omiokunder har oppdaget at de billigste tog fra Grindelwald til Innsbruck de neste 7 dagene koster så lite som NOK 396.
   Gjennomsnisttsprisen på togbilletter fra Grindelwald til Innsbruck er NOK 729  om du vil kjøpe billetter for denne ruten den neste uken.
   Du kan forvente en togreise på 265kilometer til Innsbruck fra Grindelwald.
   Mens tiden det tar å reise 265 kilometer mellom Grindelwald og Innsbruck kan variere basert på spesielle datoer, helger og høytider, er reisetiden med tog fra Grindelwald til Innsbruck i gjennomsnitt 6 t 23 min.

   Når man tar tog fra Grindelwald, har du et par togstasjoner du kan reise fra, inkludert Grindelwald Grund, Grindelwald og Grindelwald, Alfa. Når du kommer til Innsbruck, kan toget ditt ankomme på flere togstasjoner, inkludert Innsbruck Hbf, Innsbruck Westbahnhof og Innsbruck, Allerheiligenhöfe Bahnhof.

   Omiokunder som reiser denne ruten bestiller som regel toget sitt fra Grindelwald Grund   til Innsbruck Hbf.

   Den mest populære avreise- togstasjonen blant passasjerene på denne reisen, heter Grindelwald Grund, og ligger omtrent 1.7 km fra Grindelwald sentrum.

   Den mest populære ankomst- togstasjonen, Innsbruck Hbf, ligger omtrent 1.7 km unna Innsbruck sentrum.

   Det går i gjennomsnitt 6 tog per dag fra Grindelwald til Innsbruck. Togrutene og forbindelsene kan variere mellom ukedager og helger.
   Du kan ta det tidligste toget fra Grindelwald til Innsbruck klokken 06: 30   eller ta det siste toget fra Grindelwald til Innsbruck klokken 23: 33. Finn de nyeste Grindelwald til Innsbruck togrutene på Omio og bestill den beste tiden på denne turen.
   Om du bestille en togbilletten fra Grindelwald til Innsbruck innen de neste 7 dagene kan du forvente at gjennomsnisttsprisen på en enveisbillett er NOK 729. Vi anbefaler å bestille på forhånd for å få best mulig pris. Billetter til Innsbruck fra Grindelwald er generelt på salg et par måneder før planlagt avreisedato.

   Tog fra Grindelwald til Innsbruck – ikke det du lette etter?

   Her er noen andre ressurser som kan inneholde informasjonen du trenger

   HjemTogTog InnsbruckTog fra Grindelwald til Innsbruck

   Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

   Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

   ios-badge
   android-badge
   Hand With Phone
   Valuta
   Språk