Tog fra London til Berlin

De billigste togene fra London til Berlin

Viser tider og priser for 27. mar.

Billigst

214 kr

Gjennomsnittlig

322 kr

Den beste måten å finne en billigbillett med Tog fra London til Berlin er å bestille reisen så langt i forveien som mulig og unngå å reise i rushtiden.

Deutsche Bahn
22:20London8t44 07:04Berlin
0 bytter
214 kr1Én vei
Deutsche Bahn
22:15London6t20 04:35Berlin
0 bytter
430 kr1Én vei

Togtider London til Berlin

Viser tog for i morgen, mandag 27. mars
Deutsche Bahn
22:15London6t20 04:35Berlin
0 bytter
Deutsche Bahn
22:20London8t44 07:04Berlin
0 bytter

Dette er det siste toget denne dagen.

Finn alle datoer og tider for denne reisen

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

man.
27. mar.
tir.
28. mar.
ons.
29. mar.
tor.
30. mar.
fre.
31. mar.
lør.
01. apr.
søn.
02. apr.
man.
03. apr.
tir.
04. apr.
ons.
05. apr.
tor.
06. apr.
fre.
07. apr.
lør.
08. apr.
søn.
09. apr.
man.
10. apr.
tir.
11. apr.
ons.
12. apr.
tor.
13. apr.
fre.
14. apr.
lør.
15. apr.
søn.
16. apr.

De raskeste togreisene fra London til Berlin

Viser tider og priser for 27. mar.

Raskeste reisetid

6 t 20 m.

Gjennomsnittlig

7 t 32 m.

Togavganger per dag

2

Distanse

932 km

Av de 2 togavgangene som reiser fra London til Berlin hver dag, reiser 2 direkte, slik at det er enkelt å unngå reiser der du må bytte på veien.

Deutsche Bahn
22:15London6t20 04:35Berlin
0 bytter
430 kr1Én vei
Deutsche Bahn
22:20London8t44 07:04Berlin
0 bytter
214 kr1Én vei

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

SJ
Deutsche Bahn
Öresundståg
Regionale Veloce
Overnatting

Trenger du et sted å overnatte i Berlin?

Se på kart

De beste hotellene

Vis flere

Hele hus og leiligheter

Vis flere

Finn den beste overnattingsmuligheten med partneren vår, Booking.com

Vis alle

Oversikt: Tog fra London til Berlin

distanceAvstand931 km
durationGjennomsnittlig reisetid med tog er5 t 20 min
priceGjennomsnittsprisen på togbilletter erNOK 214 (€ 18)
frequencyAntall tog4 per dag
changesDirektetogNei
carriersTogselskaperEurostar, Deutsche Bahn with connection eller Deutsche Bahn

Togturen fra London til Berlin er 931 km km lang og turen tar i gjennomsnitt 5 t 20 min med våre partnere som Eurostar, Deutsche Bahn with connection eller Deutsche Bahn. Normalt går 4 tog hver dag, inkludert direktereiser. Du kan få den billigste togbilletten på denne ruten for så lite som NOK 214 (€ 18), men gjennomsnittsprisen på togbilletter er NOK 214 (€ 18). Passasjerer reiser oftest fra London Victoria til Berlin Hbf.

Togselskaper: Deutsche Bahn eller Eurostar fra London til Berlin

Du kan reise med tog fra London til Berlin med Deutsche Bahn eller Eurostar for så lite som NOK 214. Når du søker etter avganger og billetter vil Omio vise deg den beste turen.

Eurostar
Deutsche Bahn

Eurostar er den førsteklasses høyhastighetsjernbanen som forbinder Storbritannia med andre land i fastlands-Europa som Frankrike, Belgia og Nederland. De fleste Eurostartogene kjører kanaltunellen mellom Storbritannia og Frankrike. Med en hastighet på 300 km/t reiser du komfortabelt mellom London og Berlin med toppmoderne, komfortable seter og store vinduer. Når du bestiller dine Eurostarbilletter mellom London og Berlin kan du velge mellom tre billettyper: Standard, Standard Premier (med lette forfriskninger og romslige seter) og Business Premier (med fleksible avreisetider, romslige seter, lounge-tilgang, prioritert boarding og varme måltider).

Informasjon for reiser med tog med Eurostar London til Berlin:

 • Gjennomsnittlig reisetid: 13 t 21 min
 • Eurostar Antall: 4 per dag

Deutsche Bahn (DB) er den største togoperatøren i Tyskland, med over 40 000 turer per dag. Et kjennetegn ved Deutsche Bahn er deres brede utvalg av billettyper med sparetilbud som Super Saver, Saver og Flexible og rabattkortene BahnCard 25, 50 og 100, som du kan bruke på din togreise mellom London og Berlin. DB bruker forskjellige togtyper som ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) og RB (Regionalbahn) på sine ruter, som har forskjellige komfortnivåer og reisetider. Toaletter er for eksempel en standard fasilitet, men tjenester som restaurant og gratis WiFi er bare tilgjengelig på enkelte tog.

  Reisetips: Tog fra London til Berlin

  Reisetips: Ta toget til Berlin på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra London til Berlin.
  FAQs
  Omiokunder har funnet billige togbilletter for så lite som NOK 214fra London til Berlin de neste 7 dagene.
  Gjennomsnisttsprisen på togbilletter fra London til Berlin er NOK 214  om du vil kjøpe billetter for denne ruten den neste uken.
  På denne togturen til Berlin fra London kan du forvente at distansen er omtrent 931  kilometer.
  I gjennomsnitt er reisetiden med tog fra London til Berlin 5 t 20 min  på den 931 kilometer lange ruten, men reisetiden kan variere avhengig av spesielle datoer, helger eller høytider.

  Når man tar tog fra London, har du et par togstasjoner du kan reise fra, inkludert London Victoria, London Euston og London Kings Cross. Når du kommer til Berlin, kan toget ditt ankomme på flere togstasjoner, inkludert Berlin Hbf, Berlin Spandau og Berlin Südkreuz.

  Omiokunder som reiser denne ruten bestiller som regel toget sitt fra London Victoria   til Berlin Hbf.

  Du finner den mest populære avreise- togstasjonen for denne ruten, London Victoria, omtrent 2.9 km unna London sentrum. Den mest populære ankomst- togstasjonen i Berlin heter Berlin Hbf og ligger omtrent 2.9 km unna sentrum.

  Det går i gjennomsnitt 4 tog per dag fra London til Berlin. Togrutene og forbindelsene kan variere mellom ukedager og helger.
  Det tidligste toget som går fra London til Berlin drar klokken 20: 55. Det siste toget drar fra London til Berlin klokken 20: 55. Du kan finne de siste London til Berlin togrutene på Omio og bestille de beste reisetidene på din reise på din valgte dato.
  Om du kjøpe en togbilletten fra London til Berlin innen de neste 7 dagene kan du forvente at gjennomsnisttsprisen på en enveisbillett er NOK 214. Vi anbefaler å bestille på forhånd for å få best mulig pris. Billetter fra London til Berlin er generelt på salg et par måneder før planlagt avreisedato.
  HjemTogTog BerlinTog fra London til Berlin

  Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

  Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Språk