Tog fra London til Roma

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

Sun
Aug 14
Mon
Aug 15
Tue
Aug 16
Wed
Aug 17
Thu
Aug 18
Fri
Aug 19
Sat
Aug 20
Sun
Aug 21
Mon
Aug 22
Tue
Aug 23
Wed
Aug 24
Thu
Aug 25
Fri
Aug 26
Sat
Aug 27
Sun
Aug 28
Mon
Aug 29
Tue
Aug 30
Wed
Aug 31
Thu
Sep 01
Fri
Sep 02
Sat
Sep 03

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

SJ
Deutsche Bahn
Öresundståg
Regionale Veloce
Overnatting

Trenger du et sted å overnatte i Roma?

se på kart

De beste hotellene

Vis flere

Hele hus og leiligheter

Vis flere

Finn den beste overnattingsmuligheten med partneren vår, Booking.com

Vis alle

Reisetips: Tog fra London til Roma

Ta toget til Roma på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra London til Roma.
FAQs
Avstanden mellom London och Roma med tog er rundt 1433 km.
Reisetid med tog fra London til Roma kan variere avhengig av spesifikke datoer, helger og helligdager men den gjennomsnittlige reisetiden for denne reisen er 27 h 16 min.

Når du reiser med tog fra London til Roma Det er godt å vite at de fleste reisende reiser London på London Victoria og de fleste tilfeller i Roma på Roma Termini.

Når du planlegger turen din Roma fra London det kan være godt a vite hvor langt bort ligger fra byenområdet. Den mest brukte i London er London Victoria som ligger 2.9 km fra byområdet. I Roma er den mest populære Roma Termini som ligger 2.6 km fra byområdet

For å finne det beste tog fra London til Roma, du kan bruke disse: Eurostar. Ddet er imidlertid alltid smart å sjekke ut alle sammen som tilbyr reiser fra London til Roma og fin ut hvilke fasiliteter de tilbyr.
Mange av våres kunder som resier med tog til Roma besøker ofte også. Omio kan hjelpe deg med å planlegge reisen og finne de beste reisealternativene i mellom Roma og de andre populære destinasjonene.
Hvis du ikke har bil, er det ikke noe problem å reise med tog mellom London og Roma. Omio hjelper deg med å finne de beste avgangene fra London til Roma Slik at du kan sammenligne og finne noe som passer. Omios app gjør det enda enklere å holde oversikt over reisen og bilettene.
Stasjoner

Viktige stasjoner og flyplasser for denne reisen

London
Roma

Tog fra London til Roma – ikke det du lette etter?

Her er noen andre ressurser som kan inneholde informasjonen du trenger

Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk

Nyttige koblinger