Tog fra London til Roma

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

Sat
Dec 10
Sun
Dec 11
Mon
Dec 12
Tue
Dec 13
Wed
Dec 14
Thu
Dec 15
Fri
Dec 16

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

SJ
Deutsche Bahn
Öresundståg
Regionale Veloce
Overnatting

Trenger du et sted å overnatte i Roma?

Se på kart

De beste hotellene

Vis flere

Hele hus og leiligheter

Vis flere

Finn den beste overnattingsmuligheten med partneren vår, Booking.com

Vis alle

Oversikt: Tog fra London til Roma

distanceAvstand1433 km
frequencyAntall tog1 per dag
changesDirektetogNei
carriersTogselskaperEurostar

Togturen fra London til Roma er 1433 km km lang med våre partnere som Eurostar. Normalt går 1 tog hver dag, inkludert direktereiser. Passasjerer reiser oftest fra London Victoria til Roma Termini.

Togselskaper: Eurostar fra London til Roma

Eurostar tar deg fra London til Roma til superpriser. Med over 1000 resiebyråer på Omio kan du finne toget, prisene og billettene som passer deg best.

Eurostar

Eurostar er den førsteklasses høyhastighetsjernbanen som forbinder Storbritannia med andre land i fastlands-Europa som Frankrike, Belgia og Nederland. De fleste Eurostartogene kjører kanaltunellen mellom Storbritannia og Frankrike. Med en hastighet på 300 km/t reiser du komfortabelt mellom London og Roma med toppmoderne, komfortable seter og store vinduer. Når du bestiller dine Eurostarbilletter mellom London og Roma kan du velge mellom tre billettyper: Standard, Standard Premier (med lette forfriskninger og romslige seter) og Business Premier (med fleksible avreisetider, romslige seter, lounge-tilgang, prioritert boarding og varme måltider).

Informasjon for reiser med tog med Eurostar London til Roma:

  • Gjenomsnittlig reisetid: 24 t 34 min
  • Eurostar Antall: 1 per dag

Reisetips: Tog fra London til Roma

Reisetips: Ta toget til Roma på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra London til Roma.
FAQs
På denne togturen fra London til Roma kan du forvente at distansen er omtrent 1433  kilometer.
Mens tiden det tar å reise 1433 kilometer fra London til Roma kan variere basert på spesielle datoer, helger og høytider, er reisetiden med tog fra London til Roma i gjennomsnitt 24 t 34 min.

Det er flere togstasjoner ii London du kan starte turen din fra, inkludert London Victoria, London Euston og London Kings Cross. I Roma har du flere togstasjoner å velge mellom når du ankommer, inkludert Roma Termini, Roma Tiburtina og Roma Ostiense.

Omiokunder som reiser denne ruten reiser oftest fra London Victoria   og ankommer i Roma Termini.

Passasjerer går som regel ombord toget på London Victoria, som ligger omtrent 2.9 km unna sentrum, og går av toget på Roma Termini, som ligger 2.9 km unna sentrum.

Om du leter etter tog fra London til Roma, kan du stole på at Eurostar får deg til Roma. Det er også smart å sjekke alle togselskaper som tilbyr reiser fra London til Roma på denne turen, for å se om det er noen forskjeller på fasilitetene de tilbyr.
I gjennomsnitt, går 1 tog per dag fra London til Roma. Togtidene og forbindelsene kan være annerledes i helger og høytider, i forhold til ukedager.
Du kan ta det tidligste toget fra London til Roma klokken 20: 01   eller ta det siste toget fra London til Roma klokken 20: 01. Finn de nyeste London til Roma togrutene på Omio og bestill den beste tiden på denne turen.
Stasjoner

Viktige stasjoner og flyplasser for denne reisen

London
Roma

Tog fra London til Roma – ikke det du lette etter?

Her er noen andre ressurser som kan inneholde informasjonen du trenger

Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk

Nyttige koblinger