Tog fra Madrid til Roma

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

tir.
06. jun.
ons.
07. jun.
tor.
08. jun.
fre.
09. jun.
lør.
10. jun.
søn.
11. jun.
man.
12. jun.
tir.
13. jun.
ons.
14. jun.
tor.
15. jun.
fre.
16. jun.
lør.
17. jun.
søn.
18. jun.
man.
19. jun.
tir.
20. jun.
ons.
21. jun.
tor.
22. jun.
fre.
23. jun.
lør.
24. jun.
søn.
25. jun.
man.
26. jun.

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

SJ
Deutsche Bahn
Öresundståg
Regionale Veloce
Overnatting

Trenger du et sted å overnatte i Roma?

De beste hotellene

Hele hus og leiligheter

Finn den beste overnattingsmuligheten med partneren vår, Expedia

Vis alle

Oversikt: Tog fra Madrid til Roma

distanceAvstand1363 km
frequencyAntall tog1 per dag
changesDirektetogNei
carriersTogselskaperRenfe AVE

Togturen fra Madrid til Roma er 1363 km km lang med våre partnere som Renfe AVE. Normalt går 1 tog hver dag, inkludert direktereiser. Passasjerer reiser oftest fra Madrid-Puerta de Atocha-Almudena Grandes til Roma Termini.

Togselskaper: AVE fra Madrid til Roma

Du kan reise med tog fra Madrid til Roma med AVE. Når du leter på Omio etter de beste rutetidene og billettene viser vi deg de beste tilbudene som er tilgjengelig.

AVE

Reis 1363 km mellom Madrid og Roma komfortabelt med AVE, høyhastighetstogene til Spanias nasjonale togselskap Renfe. Som Renfe AVEs offisielle reisepartner får du alle AVE togrutene og de beste tilbudene fra Madrid til Roma reisen, så du kan bruke mer tid på å nyte ferien din. Sjekk enkelt ut AVEs togtider og billettyper for denne ruten, Promo, Promo+ og Flexible og bestill billige AVE-billetter mellom Madrid og Roma. Renfe tilbyr også rabattkort som du kan bruke når du bestiller billetter på Omio, som Gold Card og + Renfe Youth 50 Card.

AVE-togene forbinder de viktigste byene i landet med bare et par timer og tilbyr en rekke avganger hver dag, for bedre komfort og fleksibilitet. AVE er uten tvil Renfes mest populære reisemåte, med en topphastighet på 310 km/t på enkelte strekninger. AVE har noen av de raskeste togene i hele verden. Alle AVE-togene har en restaurant, toaletter, WiFi og ombord-underholdning.

Informasjon for reiser med tog med AVE Madrid til Roma:

  • Gjennomsnittlig reisetid: 30 t 3 min
  • AVE Antall: 1 per dag

Reisetips: Tog fra Madrid til Roma

Reisetips: Ta toget til Roma på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Madrid til Roma.
FAQs
Distansen fra Madrid til Roma med tog er omtrent 1363  kilometer.
Mens tiden det tar å reise 1363 kilometer til Roma fra Madrid kan variere basert på spesielle datoer, helger og høytider, er reisetiden med tog fra Madrid til Roma i gjennomsnitt 30 t 3 min.

Når man tar tog fra Madrid, har du et par togstasjoner du kan reise fra, inkludert Madrid-Puerta de Atocha-Almudena Grandes, Madrid Chamartín og Madrid Méndez Alvaro. Når du kommer til Roma, kan toget ditt ankomme på flere togstasjoner, inkludert Roma Termini, Roma Tiburtina og Roma Ostiense.

Omiokunder som reiser denne ruten bestiller som regel toget sitt fra Madrid-Puerta de Atocha-Almudena Grandes   til Roma Termini.

Passasjerer går som oftest ombord toget på Madrid-Puerta de Atocha-Almudena Grandes og reiser omtrent 2.2 km fra sentrum til denne togstasjonen.

Passasjerer som reiser denne ruten ankommer som regel Roma Termini og må reise omtrent 2.2 km fra togstasjonen til Roma sentrum.

I gjennomsnitt, går 1 tog per dag fra Madrid til Roma. Togtidene og forbindelsene kan være annerledes i helger og høytider, i forhold til ukedager.
Det første toget fra Madrid til Roma går klokken 07: 00   og den/det siste toget fra Madrid til Roma går klokken 09: 30. Sjekk ut de mest oppdaterte togrutene fra Madrid til Roma på Omio og finn den beste tiden å reise til din destinasjon på.

Tog fra Madrid til Roma – ikke det du lette etter?

Her er noen andre ressurser som kan inneholde informasjonen du trenger

HjemTogTog RomaTog fra Madrid til Roma

Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk