Tog fra Madrid til Roma

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

Sat
Dec 10
Sun
Dec 11
Mon
Dec 12
Tue
Dec 13
Wed
Dec 14
Thu
Dec 15
Fri
Dec 16

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

SJ
Deutsche Bahn
Öresundståg
Regionale Veloce
Overnatting

Trenger du et sted å overnatte i Roma?

Se på kart

De beste hotellene

Vis flere

Hele hus og leiligheter

Vis flere

Finn den beste overnattingsmuligheten med partneren vår, Booking.com

Vis alle

Oversikt: Tog fra Madrid til Roma

distanceAvstand1363 km
frequencyAntall tog1 per dag
changesDirektetogNei
carriersTogselskaperRenfe SNCF

Togturen fra Madrid til Roma er 1363 km km lang med våre partnere som Renfe SNCF. Normalt går 1 tog hver dag, inkludert direktereiser. Passasjerer reiser oftest fra Madrid-Puerta de Atocha til Roma Termini.

Togselskaper: Renfe-SNCF fra Madrid til Roma

Reis med Renfe-SNCF tog fra Madrid til Roma til fantastiske priser. Omio hjerlper deg å finne de beste tidene og billettene med tog, med over 1000 reisebyråer på en plass.

Renfe-SNCF

Omio hjelper deg å sammenligne og bestille den perfekte tog med Renfe-SNCF mellom Madrid og Roma for en behagelig og avslappende reise. Sjekk ut de siste togrutene med Renfe-SNCF for din ideale avgangs- og ankomsttid, se reiseinformasjon om turen fra Madrid til Roma med Renfe-SNCF (slik som tillatt bagasje og fasiliteter ombord), sammenlign de beste forbindelsene på din Madrid - Roma turen og bestill billige enkelt. Avstanden mellom Madrid og Roma med tog er 1363 km. Du kan bestille billetter for denne tog med Renfe-SNCF fra så lite som {{ cheapest_price }} ({{ cheapest_price_eur }}), en vei, om du bestiller på forhånd. Når du søker etter billetter med Renfe-SNCF fra Madrid til Roma i Omio-appen kan du også sjekke om de er mobilbilletter kjapt og enkelt. Om de er mobilbilletter kan du reise papirløst når du tar toget. Bestill den perfekte togbilletten med Renfe-SNCF Madrid - Roma online og nyt reisen din!

Informasjon for reiser med tog med Renfe-SNCF Madrid til Roma:

  • Gjenomsnittlig reisetid: 44 t 50 min
  • Renfe-SNCF Antall: 1 per dag

Reisetips: Tog fra Madrid til Roma

Reisetips: Ta toget til Roma på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Madrid til Roma.
FAQs
På denne togturen fra Madrid til Roma kan du forvente at distansen er omtrent 1363  kilometer.
Varigheten på togturen fra Madrid til Roma er i gjennomsnitt 44 t 50 min, som bør forventes når man reiser 1363 kilometer til Roma fra Madrid. Men, reisetiden kan variere basert på spesielle datoer, helger eller høytider.

Når man tar tog til Roma fra Madrid, kan du velge å reise fra flere togstasjoner, som Madrid-Puerta de Atocha, Madrid Chamartín og Madrid Méndez Alvaro. Ruten din kan ende på flere togstasjoner, sånn som Roma Termini, Roma Tiburtina og Roma Ostiense.

Omiokunder som reiser denne ruten har som regel avreise fra Madrid-Puerta de Atocha   og ankommer i Roma Termini.

Den mest populære avreise- togstasjonen blant passasjerene på denne reisen, heter Madrid-Puerta de Atocha, og ligger omtrent 2.2 km fra Madrid sentrum.

Den mest populære ankomst- togstasjonen, Roma Termini, ligger omtrent 2.2 km unna Roma sentrum.

Ta tog fra Madrid til Roma med Renfe SNCF. Det er alltid lurt å sjekke alle mulige togselskaper på denne turen mellom Madrid og Roma, ettersom de kan tilby forskjellige fasiliteter.
Det går i gjennomsnitt 1 tog per dag fra Madrid til Roma. Togrutene og forbindelsene kan variere mellom ukedager og helger.
Du kan ta det tidligste toget fra Madrid til Roma klokken 13: 25   eller ta det siste toget fra Madrid til Roma klokken 13: 25. Finn de nyeste Madrid til Roma togrutene på Omio og bestill den beste tiden på denne ruten.
Stasjoner

Viktige stasjoner og flyplasser for denne reisen

Madrid
Roma

Tog fra Madrid til Roma – ikke det du lette etter?

Her er noen andre ressurser som kan inneholde informasjonen du trenger

Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk

Nyttige koblinger