Tog fra München til Roma

De billigste togene fra München til Roma

Viser tider og priser for Dec 10

Billigst

780 kr

Gjennomsnittlig

1257 kr

De billigste billettene finner du ved å bestille så tidlig som mulig, og unngå travle tidspunkter.

ÖBB | Nightjet
18:10München13t00 07:10Roma
0 bytter
780 kr1Én vei
ÖBB | Nightjet
19:10München13t00 08:10Roma
0 bytter
1328 kr1Én vei
ÖBB | Nightjet
14:34München16t36 07:10Roma
0 bytter
1663 kr1Én vei

Togtider München til Roma

Viser tog for i morgen, Saturday, December 10
ÖBB | Nightjet
14:34München16t36 07:10Roma
0 bytter
ÖBB | Nightjet
18:10München13t00 07:10Roma
0 bytter
ÖBB | Nightjet
19:10München13t00 08:10Roma
0 bytter

Dette er det siste toget denne dagen.

Finn alle datoer og tider for denne reisen

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

Sat
Dec 10
Sun
Dec 11
Mon
Dec 12
Tue
Dec 13
Wed
Dec 14
Thu
Dec 15
Fri
Dec 16

De raskeste togreisene fra München til Roma

Viser tider og priser for Dec 10

Raskeste reisetid

13 t

Gjennomsnittlig

14 t 12 min

Togavganger per dag

3

Distanse

698 km

Av de 3 togavgangene som reiser fra München til Roma hver dag, reiser 3 direkte, slik at det er enkelt å unngå reiser der du må bytte på veien.

ÖBB | Nightjet
18:10München13t00 07:10Roma
0 bytter
780 kr1Én vei
ÖBB | Nightjet
19:10München13t00 08:10Roma
0 bytter
1328 kr1Én vei
ÖBB | Nightjet
14:34München16t36 07:10Roma
0 bytter
1663 kr1Én vei

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

SJ
Deutsche Bahn
Öresundståg
Regionale Veloce
Overnatting

Trenger du et sted å overnatte i Roma?

Se på kart

De beste hotellene

Vis flere

Hele hus og leiligheter

Vis flere

Finn den beste overnattingsmuligheten med partneren vår, Booking.com

Vis alle

Oversikt: Tog fra München til Roma

distanceAvstand697 km
durationGjennomsnittlig reisetid med tog er13 t
priceGjennomsnittsprisen på togbilletter erNOK 447 (€ 40)
frequencyAntall tog1 per dag
changesDirektetogJa, det er 1 direktetog per dag
carriersTogselskaperTrenitalia, ÖBB | Nightjet, ÖBB | Euro City (EC), Deutsche Bahn with connection, Frecciarossa, Intercity Notte, Deutsche Bahn, ÖBB eller Frecciargento

Togturen fra München til Roma er 697 km km lang og turen tar i gjennomsnitt 13 t med våre partnere som Trenitalia, ÖBB | Nightjet, ÖBB | Euro City (EC), Deutsche Bahn with connection, Frecciarossa, Intercity Notte, Deutsche Bahn, ÖBB eller Frecciargento. Normalt går 1 tog hver dag, inkludert direktereiser. Mens gjennomsnittsprisen for denne reisen koster omtrent NOK 447, koster den billigste togbilletten så lite som NOK 447. Passasjerer reiser oftest fra München Hbf til Roma Termini.

Togselskaper: Trenitalia, Frecciarossa eller ÖBB Nightjet fra München til Roma

Trenitalia, Frecciarossa eller ÖBB Nightjet tog tar deg fra mellom München og Roma fra NOK 447. Med over 1000 reisebyråer på Omio kan du finne toget, avgangene og billettene som basser best for din reise.

ÖBB Nightjet
Trenitalia
Frecciarossa

ÖBB Nightjet er en av de beste mulighetene når du reiser med tog fra München til Roma. Omio viser deg raskt ÖBB Nightjet sine nåværende togrutene på turen München - Roma og gjør det enklere enn noensinne å kjøpe online til den billigste, raskeste eller tidligste reisen tilgjengelig. Avstanden mellom München og Roma er omtrent 697 km. Når du sjekker de siste togrutene fra München til Roma med ÖBB Nightjet for din ideale avgangs- og ankomsttid kan du også se over reiseinformasjonen, slik som tillatt bagasje og hvilke fasiliteter som tilbys ombord, og sammenligne den beste tilgjengelige ruten for å komme trygt frem i Roma. Om du søker etter billetter fra ÖBB Nightjet i Omio-appen kan du også se om de er mobilbilletter, så du kan reise papirløst. La Omio raskt finne den perfekte billetten med ÖBB Nightjet fra München til Roma så du kan bruke mer tid på å nyte denne enkle og behagelige reisen!

Trenitalia er ikke bare Italias nasjonale togselskap, men det er også landets største togoperatør. Trenitalias flåte inkluderer høyhastighetstogene Frecciarossa, Frecciargento og Frecciabianca, i tillegg til intercity-, regional- og nattog. Toaletter og WiFi-tilgang er standard på langdistansereiser. I de fleste tilfellene har tog barrierefri tilgang. Trenitallia tilbyr forskjellige billettyper som varierer i pris og fleksibilitet: Base, Economy, Super Economy og Ordinaria. Du kan til og meg bruke Trenitalias rabattkoder på Omio. Pass på å følge med på de siste tibudene fra Trenitalia på Omio for å få spesielle tilbud!

For den 697 km lange reisen fra München til Roma, kan du bestille Trenitalia med en startpris på NOK 447 (€ 40), en vei, på Omio kjapt og enklelt. Sjekk ut Trenitalias nåværende rutetider og bestill en billig togreise mellom München og Roma med bare noen få steg. På Omio kan du finne all informasjonen du trenger for turen fra München til Roma, som avreise- og ankomsttider, stopp, stasjoner, reisetider og hvor mye du sparer på din togreise reisen.

  Det er ingen grunn til å fly mellom Italias hotspots når du kan enkelt ta et Frecciarossa-tog for å nå destinasjonen din på bare noen timer. Frecciarossa er de ledende høyhastighetstogene til Trenitalia, Italias nasjonale togselskap, med rundt 200 forbindelser over hele Italia per dag. Disse tog kan nå en hastighet på 300 km/t, noe som gjør dem til noen av de raskeste togene i verden. Du kan forvente å reise 697 km mellom München og Roma på et Frecciarossa høyhastighetstog. Alle Frecciarossa-klasser tilbyr gratis WiFi, strømuttak, klimaanlegg, toaletter, bagasjeoppbevaring, ombord-underholdning og en restaurant og bartjenester til alle passasjerer.

  Du kan finne de beste tilbudene på billige Frecciarossa her. Som en offisiell reisepartner med Trenitalila får du all reiseinformasjon for turen München til Roma, som avgangs- og ankomsttider, stopp, stasjoner, reisetider og billige billetter, på Omio. Når du er klar, kjøp din billett fra München til Roma på Omio og nyt en komfortabel reise ombord et Frecciarossatog.

   Reisetips: Tog fra München til Roma

   Reisetips: Ta toget til Roma på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra München til Roma.
   FAQs
   Om du vil spare penger, kan du finne billige togbilletter München til Roma for så lite som NOK 447  de neste 7 dagene.
   Togbillettene til Roma fra München koster i gjennomsnitt NOK 447  om du vil bestille billettene for denne ruten de neste 7 dagene.
   Distansen fra München til Roma med tog er omtrent 697  kilometer.
   Mens tiden det tar å reise 697 kilometer mellom München og Roma kan variere basert på spesielle datoer, helger og høytider, er reisetiden med tog fra München til Roma i gjennomsnitt 13 t.

   Det er flere togstasjoner ii München du kan starte turen din fra, inkludert München Hbf, München Hackerbrücke og München Marienplatz. I Roma har du flere togstasjoner å velge mellom når du ankommer, inkludert Roma Termini, Roma Tiburtina og Roma Ostiense.

   Omiokunder som reiser denne ruten reiser oftest fra München Hbf   og ankommer i Roma Termini.

   Passasjerer går som oftest ombord toget på München Hbf og reiser omtrent 3.7 km fra sentrum til denne togstasjonen.

   Passasjerer som reiser denne ruten ankommer som regel Roma Termini og må reise omtrent 3.7 km fra togstasjonen til Roma sentrum.

   For turen fra München til Roma kan du ta tog med Trenitalia, ÖBB | Nightjet, ÖBB | Euro City (EC), Deutsche Bahn with connection, Frecciarossa, Intercity Notte, Deutsche Bahn, ÖBB eller Frecciargento. Pass på å sjekke alle mulige togselskaper som tilbyr reiser mellom München og Roma på Omio for å sammenligne hvilke fasiliteter de tilbyr.
   Det går i gjennomsnitt 1 tog per dag fra München til Roma. Togrutene og forbindelsene kan variere mellom ukedager og helger.
   Du kan ta det tidligste toget fra München til Roma klokken 19: 09   eller ta det siste toget fra München til Roma klokken 19: 09. Finn de nyeste München til Roma togrutene på Omio og bestill den beste tiden på denne ruten.
   Om du kjøper tog fra München til Roma tog innen de neste 7 dagene, er gjennomsnittsprisen på billetter NOK 447. Om du bestiller togbilletten på forhånd får du tilgang til de beste prisene på tog til Roma fra München. Følg med på togbilletter for denne reisen, de kan havne på salg et par måneder før planlagt avreisedato.
   Stasjoner

   Viktige stasjoner og flyplasser for denne reisen

   München
   Roma

   Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

   Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

   ios-badge
   android-badge
   Hand With Phone
   Valuta
   Språk

   Nyttige koblinger