Tog fra Orihuela til Valencia

De billigste togene fra Orihuela til Valencia

Viser tider og priser for Aug 14

Billigst

295 kr

Gjennomsnittlig

535 kr

De billigste billettene finner du ved å bestille så tidlig som mulig, og unngå travle tidspunkter.

Cheapest
17:36Orihuela3t44 21:20Valencia-Estacio Del Nord
0 bytter
295 kr1Én vei
2nd Cheapest
09:38Orihuela3t12 12:50Valencia-Estacio Del Nord
0 bytter
774 kr1Én vei

Togtider Orihuela til Valencia

Viser tog for i morgen, Sunday, August 14
09:38Orihuela3t12 12:50Valencia-Estacio Del Nord
0 bytter
17:36Orihuela3t44 21:20Valencia-Estacio Del Nord
0 bytter

Dette er det siste toget denne dagen.

Finn alle datoer og tider for denne reisen

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

Sun
Aug 14
Mon
Aug 15
Tue
Aug 16
Wed
Aug 17
Thu
Aug 18
Fri
Aug 19
Sat
Aug 20
Sun
Aug 21
Mon
Aug 22
Tue
Aug 23
Wed
Aug 24
Thu
Aug 25
Fri
Aug 26
Sat
Aug 27

De raskeste togreisene fra Orihuela til Valencia

Viser tider og priser for Aug 14

Raskeste reisetid

3 t 12 min

Gjennomsnittlig

3 t 28 min

Togavganger per dag

2

Distanse

162 km

Av de 2 togavgangene som reiser fra Orihuela til Valencia hver dag, reiser 2 direkte, slik at det er enkelt å unngå reiser der du må bytte på veien.

Shortest
09:38Orihuela3t12 12:50Valencia-Estacio Del Nord
0 bytter
774 kr1Én vei
2nd Shortest
17:36Orihuela3t44 21:20Valencia-Estacio Del Nord
0 bytter
295 kr1Én vei

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

SJ
Deutsche Bahn
Öresundståg
Regionale Veloce

Reisetips: Tog fra Orihuela til Valencia

Ta toget til Valencia på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Orihuela til Valencia.
FAQs
Tog biletter fra Orihuela til Valencia kan være billig som NOK 277, men de høyeste prisene avhenger helt av hvor tidlig du bestiller bilettene. Vi anbefaler å bruke Omio for å få de billigste tog biletter til din neste tur og å kjøpe bilettene så tidlig som mulig
I genomsnitt brukar resenärer betala runt NOK 280 för att ta tog från Orihuela till Valencia. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Valencia från Orihuela.
Du kan forvente at avstanden er fra Valencia til Orihuela er rundt 161 km når du reiser med tog.
En tog reise fra Orihuela til Valencia har en gjennomsnittelig reise tid på 3 h 7 min. Reisetiden kan imidlertid variere avhengig av spesifikke datoer, helger og helligdager. Omio hjelper deg med å finne billige biletter å reise fra Orihuela til Valencia så fort som mulig

Når kunden våres bestiller billig tog biletter fra Orihuela til Valencia det kommer ofte fra Orihuela i Orihuela og kommer fram til Valencia Joaquín Sorolla i Valencia. Det kan være lettere å vite dette i Orihuela og Valencia på forhånd.

Når du drar fra Orihuela det kan være bra å vite at som fleste av Omios reisende bruker Orihuela som ligger 775 m fra byen. Om du planlegger å bli inne Valencia det kan være bra å vite at den mest populære i Valencia er Valencia Joaquín Sorolla og ligger 2.7 km fra byen.

Når du skal reise med tog fra Orihuela til Valencia kan du stole på at Renfe Intercity, Renfe, Renfe MD eller Renfe AVE tilbyr den beste ruten å komme til Valencia raskt. Du kan også sjekke det ut som tilbyr reise fra Orihuela til Valencia og sammenlign alternativene de tilbyr før du kjøper billett
Leter du etter en direkte tur med tog fra Orihuela til Valencia? I så fall kan du kjøpe tog biletter fra Orihuela til Valencia med Renfe MD eller Renfe Intercity. Hvis du ikke finner noen turer med tog fr√•n Orihuela til Valencia du kan se på andre alternativer og kobinere de som er best egnet for tilgang Valencia raskest.
Det er enklere enn noensinne å finne gode priser på enveis og tur. Retur billetter med tog fra Orihuela til Valencia med Omio. Velg reisedatoer og kjøp de beste bilettene for enveis eller tur-retur. Appen til Omio gir deg tilgang til all reiserelaterte informasjon på ett sted.
Mange reisende ankommer Valencia med tog utforsker også andre populære destinasjoner i nærheten, for eksemple. Hvis du også vil oppdage fra Valencia du kan la Omio finne de beste reisealternativene til lave priser.
Hvis du ikke har bil, er det ikke noe problem å reise med tog mellom Orihuela og Valencia. Omio hjelper deg med å finne de beste avgangene fra Orihuela til Valencia Slik at du kan sammenligne og finne noe som passer. Omios app gjør det enda enklere å holde oversikt over reisen og bilettene.
Stasjoner

Viktige stasjoner og flyplasser for denne reisen

Orihuela
Valencia

Tog fra Orihuela til Valencia – ikke det du lette etter?

Her er noen andre ressurser som kan inneholde informasjonen du trenger

Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk

Nyttige koblinger