Tog fra Oslo til København

De billigste togene fra Oslo til København

Viser tider og priser for 27. mar.

Billigst

891 kr

Gjennomsnittlig

897 kr

Den beste måten å finne en billigbillett med Tog fra Oslo til København er å bestille reisen så langt i forveien som mulig og unngå å reise i rushtiden.

Billigst
16:45Oslo8t25 01:10København H
2 bytter
891 kr1Én vei
Nest Billigst
14:30Oslo7t59 22:29København H
1 bytte
903 kr1Én vei

Togtider Oslo til København

Viser tog for i morgen, mandag 27. mars
14:30Oslo7t59 22:29København H
1 bytte
16:45Oslo8t25 01:10København H
2 bytter

Dette er det siste toget denne dagen.

Finn alle datoer og tider for denne reisen

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

man.
27. mar.
tir.
28. mar.
ons.
29. mar.
tor.
30. mar.
fre.
31. mar.
lør.
01. apr.
søn.
02. apr.
man.
03. apr.
tir.
04. apr.
ons.
05. apr.
tor.
06. apr.
fre.
07. apr.
lør.
08. apr.
søn.
09. apr.
man.
10. apr.
tir.
11. apr.
ons.
12. apr.
tor.
13. apr.
fre.
14. apr.
lør.
15. apr.
søn.
16. apr.

De raskeste togreisene fra Oslo til København

Viser tider og priser for 27. mar.

Raskeste reisetid

7 t 59 m.

Gjennomsnittlig

8 t 12 m.

Togavganger per dag

2

Distanse

483 km

Det er vanskelig å reise fra Oslo til København uten å bytte minst én gang.

Raskest
14:30Oslo7t59 22:29København H
1 bytte
903 kr1Én vei
Nest Raskest
16:45Oslo8t25 01:10København H
2 bytter
891 kr1Én vei

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

SJ
Deutsche Bahn
Öresundståg
Regionale Veloce
Overnatting

Trenger du et sted å overnatte i København?

Se på kart

De beste hotellene

Vis flere

Hele hus og leiligheter

Vis flere

Finn den beste overnattingsmuligheten med partneren vår, Booking.com

Vis alle

Oversikt: Tog fra Oslo til København

distanceAvstand483 km
frequencyAntall tog3 per dag
changesDirektetogNei
carriersTogselskaperVy Bus4You, SJ eller Öresundståg

Togturen fra Oslo til København er 483 km km lang med våre partnere som Vy Bus4You, SJ eller Öresundståg. Normalt går 3 tog hver dag, inkludert direktereiser. Passasjerer reiser oftest fra Oslo Bussterminal til København, Hovedbanegården (togbus).

Togselskaper: Nettbuss Express, Oresundstag eller SJ fra Oslo til København

Du kan reise med tog mellom Oslo og København med Nettbuss Express, Oresundstag eller SJ. Når du leter på Omio etter de beste rutetidene og billettene viser vi deg de beste tilbudene som er tilgjengelig.

Oresundstag
Nettbuss Express
SJ

Omio hjelper deg å finne tog fra Oslo til København med Oresundstag. Enten du vil ha den raskeste, tidligste eller billigste tog fra Oslo til København, viser Omio deg Oresundstag sine nåværende avganger, billetter, priser og annen reiseinformasjon (som tillatt bagasje og fasiliteter ombord) for å hjelpe deg å finne den togbilletten som passer deg best på din kommende reise fra Oslo til København. Du kan forvente å reise omtrent 483 km fra Oslo til København med tog med Oresundstag. Når du er klar kan du kjøpe din enveisbillett fra Oslo til København med Oresundstag. Om du bruker Omio-appen til å bestille din billett kan du med en gang sjekke om det er en mobilbillett, så du kan reise papirløst med toget, i stedet for å kjøpe billetter på togstasjonen. Så, bestill dine billetter enkelt online og nyt en behagelig reise med Oresundstag!

  Vy buss, tidligere Nettbuss, er det største busselskapet i Norge. Selskapet kjører lokal-, region- og langruter i Innlandet, Møre og Romsdal, Oslo, Rogaland, Trøndelag, Vestfold og Telemark, Vestland og Viken. På din neste bussreise fra Oslo til København kan du velge mellom to billettyper, Economy og Plus.

   Hvis du leder efter en nem måde at komme med tog fra Oslo til København på, så tjek Omio, hvor du finder tilbud på tog fra SJ på denne turen. Uanset om du vil have den hurtigste, tidligste eller billigste togreise på denne 483 kilometer lange turen fra Oslo til København, gør Omio det nemmere end nogensinde at finde tog fra SJ til overkommelige priser, og du kan også hurtigt booke online. Se de aktuelle togtider fra SJ, sammenlign de bedste ruter fra Oslo til København og find relevant billetinformation (f. Eks. Tilladt bagage og faciliteter ombord), og book så med SJ på Omio. Hvis du søger efter tog fra Oslo til København i Omio-appen, kan du hurtigt se, om billetterne fra SJ er mobilbilletter, som du ikke behøver at udskrive før rejsen. Med lave priser på tog mellom Oslo og København med SJ kan du nemt og hurtigt købe dine officielle billetter fra SJ online på Omio.

    Reisetips: Tog fra Oslo til København

    Reisetips: Ta toget til København på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Oslo til København.
    FAQs
    Distansen fra Oslo til København med tog er omtrent 483  kilometer.
    Varigheten på togturen fra Oslo til København er i gjennomsnitt 10 t 5 min, som bør forventes når man reiser 483 kilometer fra Oslo til København. Men, reisetiden kan variere basert på spesielle datoer, helger eller høytider.

    Noen togstasjoner i Oslo du kan starte reisen din til København på er Oslo Bussterminal, Oslo S og Oslo, Drammensveien. Noen togstasjoner i København du kan ankomme til er København, Hovedbanegården (togbus), København H og København, Ny Ellebjerg St. (togbus).

    Når de reiser denne ruten bruker Omiokunder som oftest å ha avreise fra Oslo Bussterminal   og ankommer til København, Hovedbanegården (togbus).

    Du finner den mest populære avreise- togstasjonen for denne turen, Oslo Bussterminal, omtrent 2.5 km unna Oslo sentrum. Den mest populære ankomst- togstasjonen i København heter København, Hovedbanegården (togbus) og ligger omtrent 2.5 km unna sentrum.

    I gjennomsnitt, går 3 tog per dag fra Oslo til København. Togtidene og forbindelsene kan være annerledes i helger og høytider, i forhold til ukedager.
    Det tidligste toget som går fra Oslo til København drar klokken 06: 08. Det siste toget drar fra Oslo til København klokken 18: 10. Du kan finne de siste Oslo til København togrutene på Omio og bestille de beste reisetidene på din reise på din valgte dato.
    HjemTogTog KøbenhavnTog fra Oslo til København

    Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

    Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

    ios-badge
    android-badge
    Hand With Phone
    Valuta
    Språk