Tog fra Oslo til København

lør. 20. jul.
+ Legg til returreise
QR-Code
Scan for å få vår gratis app
Bruk appen vår for å få reiseoppdateringer live og bestille mobilbilletter til tog, busser, fly og ferjer.
App Store
rate4.9
42K vurderinger
Google Play
rate4.6
136K anmeldelser

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

søn.
21. jul.
man.
22. jul.
tir.
23. jul.
ons.
24. jul.
tor.
25. jul.
fre.
26. jul.
lør.
27. jul.
søn.
28. jul.
man.
29. jul.
tir.
30. jul.
ons.
31. jul.
tor.
01. aug.
fre.
02. aug.
lør.
03. aug.
søn.
04. aug.
man.
05. aug.
tir.
06. aug.
ons.
07. aug.
tor.
08. aug.
fre.
09. aug.
lør.
10. aug.

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

SJ
Deutsche Bahn
Öresundståg
Regionale Veloce

Oversikt: Tog fra Oslo til København

distanceAvstand483 km
changesDirektetogNei
carriersTogsselskaperOresundstag, SJ eller Vy Bus4You

Togturen fra Oslo til København er 483 km km lang med våre partnere som Oresundstag, SJ eller Vy Bus4You. Passasjerer reiser oftest fra Oslo sentralstasjon til København Hovedb.

Togselskaper: Oresundstag, SJ eller Vy Bus4You fra Oslo til København

Oresundstag, SJ eller Vy Bus4You tar deg mellom Oslo og København til superpriser. Med over 1000 resiebyråer på Omio kan du finne toget, prisene og billettene som passer deg best.

Vy buss, tidligere Vy bus4you, er det største busselskapet i Norge. Selskapet kjører lokal-, region- og langruter i Innlandet, Møre og Romsdal, Oslo, Rogaland, Trøndelag, Vestfold og Telemark, Vestland og Viken. På din neste bussreise mellom Oslo og København kan du velge mellom to billettyper, Economy og Plus.

Reisetips: Tog fra Oslo til København

Reisetips: Ta toget til København på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Oslo til København.
FAQs
Ta tog fra Oslo til København med Oresundstag, SJ eller Vy Bus4You. Det er imidlertid alltid lurt å sjekke ut alle mulige togtilbydere for reise fra Oslo til København da det kan være forskjeller i fasilitetene de tilbyr.

Når du reiser fra Oslo, har du ulike togstasjoner alternativer for å starte din tur fra, inkludert Oslo sentralstasjon, Oslo Lufthavn stasjon og Oslo Bussterminal. Når du ankommer København, kan du avslutte din rute på togstasjoner som København Hovedb. København, Østerbrogade (Svanemøllen St. ) og København, Emdrup Station.

Passasjerer går ombord på tog mest hyppig fra Oslo sentralstasjon, som ligger ca. Unna bysentrum, og de går av tog på København Hovedb. Som ligger ca. Unna bysentrum.

En dagstur til København fra Oslo er verdt å gjøre med en reisetid på min if (dur % 60 == 0) 0 t 0 t 0 min hver vei. Sjekk med Omio app   den beste måten å reise på.
Det er nyttig å sammenligne alternativene dine, da det er 3 måter å reise til København fra Oslo på, inkludert å ta en buss, fly eller ferge.
HjemTogTog KøbenhavnTog fra Oslo til København

Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk