Tog fra Oslo til Kristianstad

søn. 21. jul.
+ Legg til returreise
QR-Code
Scan for å få vår gratis app
Bruk appen vår for å få reiseoppdateringer live og bestille mobilbilletter til tog, busser, fly og ferjer.
App Store
rate4.9
42K vurderinger
Google Play
rate4.6
136K anmeldelser

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

søn.
21. jul.
man.
22. jul.
tir.
23. jul.
ons.
24. jul.
tor.
25. jul.
fre.
26. jul.
lør.
27. jul.

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

SJ
Deutsche Bahn
Öresundståg
Regionale Veloce

Oversikt: Tog fra Oslo til Kristianstad

distanceAvstand475 km
durationGjennomsnittlig reisetid med tog erif (dur % 60 == 0) 13. 4 t13 t 24 min
priceGjennomsnittsprisen på togbilletter erNOK 859 (€ 68)
changesDirektetogNei
carriersTogsselskaperSJ

Togturen fra Oslo til Kristianstad er 475 km km lang og turen tar i gjennomsnitt if (dur % 60 == 0) 13. 4 t13 t 24 min med våre partnere som SJ. Du kan få den billigste togbilletten på denne rute for så lite som NOK 853 (€ 67), men gjennomsnittsprisen på togbilletter er NOK 859 (€ 68). Passasjerer reiser oftest fra Oslo sentralstasjon til Kristianstad Central.

Reisetips: Tog fra Oslo til Kristianstad

Reisetips: Ta toget til Kristianstad på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Oslo til Kristianstad.
FAQs
Billige tog billetter fra Oslo til Kristianstad kan starte så lavt som NOK 853 (€ 67) når du bestiller på forhånd. Gjennomsnittlig billettprisen for tog fra Oslo til Kristianstad er NOK 859 (€ 68); imidlertid varierer prisene avhengig av tidspunkt på dagen og klasse, og de pleier å være dyrere på dagen.
I gjennomsnitt tar det if (dur % 60 == 0) 13. 4 t 13 t 24 min   å reise fra Oslo til Kristianstad med tog, for den 475 km lange rute, men varigheten kan variere hvis du reiser i helger og ferier.
For reise fra Oslo til Kristianstad kan du ta en tog med SJ. Sørg for å sjekke ut alle mulige togtilbydere som tilbyr tjenester fra Oslo til Kristianstad på Omio for å sammenligne hvilke fasiliteter de kan ha.

Når du reiser fra Oslo, har du ulike togstasjoner alternativer for å starte din rute fra, inkludert Oslo sentralstasjon, Oslo Lufthavn stasjon og Oslo Bussterminal. Når du ankommer Kristianstad, kan du avslutte din rute på togstasjoner som Kristianstad Central, Kristianstad, Hammar Åängavägen og Kristianstad, Vä Bäckvägen.

Passasjerer går ombord på tog mest hyppig fra Oslo sentralstasjon, som ligger ca. Unna bysentrum, og de går av tog på Kristianstad Central, som ligger ca. Unna bysentrum.

Den billigste måneden for en tog fra Oslo til Kristianstad er februar.
Ja, du kan ta en tog fra Oslo til Kristianstad.
HjemTogTog KristianstadTog fra Oslo til Kristianstad

Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk