Tog fra Paris til Roma

De billigste togene fra Paris til Roma

Viser tider og priser for 06. jun.

Billigst

2355 kr

Gjennomsnittlig

2355 kr

Den beste måten å finne en billigbillett med Tog fra Paris til Roma er å bestille reisen så langt i forveien som mulig og unngå å reise i rushtiden.

Billigst
15:1414t29
Gare de Lyon
05:43Roma Ostiense
2355 kr1Én vei
2 bytter

Togtider Paris til Roma

Viser tog for i morgen, tirsdag 6. juni
15:1414t29
Gare de Lyon
05:43Roma Ostiense
2 bytter

Dette er det siste toget denne dagen.

Finn alle datoer og tider for denne reisen

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

tir.
06. jun.
ons.
07. jun.
tor.
08. jun.
fre.
09. jun.
lør.
10. jun.
søn.
11. jun.
man.
12. jun.
tir.
13. jun.
ons.
14. jun.
tor.
15. jun.
fre.
16. jun.
lør.
17. jun.
søn.
18. jun.
man.
19. jun.
tir.
20. jun.
ons.
21. jun.
tor.
22. jun.
fre.
23. jun.
lør.
24. jun.
søn.
25. jun.
man.
26. jun.

De raskeste togreisene fra Paris til Roma

Viser tider og priser for 06. jun.

Raskeste reisetid

14 t 29 m.

Gjennomsnittlig

14 t 29 m.

Togavganger per dag

1

Distanse

1105 km

Det er vanskelig å reise fra Paris til Roma uten å bytte minst 2 ganger.

Raskest
15:1414t29
Gare de Lyon
05:43Roma Ostiense
2355 kr1Én vei
2 bytter

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

SJ
Deutsche Bahn
Öresundståg
Regionale Veloce
Overnatting

Trenger du et sted å overnatte i Roma?

De beste hotellene

Hele hus og leiligheter

Finn den beste overnattingsmuligheten med partneren vår, Expedia

Vis alle

Oversikt: Tog fra Paris til Roma

distanceAvstand1105 km
durationGjennomsnittlig reisetid med tog er14 t 31 min
priceGjennomsnittsprisen på togbilletter erNOK 2 124 (€ 169)
frequencyAntall tog1 per dag
changesDirektetogNei
carriersTogselskaperFrecciarossa, Trenitalia, Thello eller TGV inOui

Togturen fra Paris til Roma er 1105 km km lang og turen tar i gjennomsnitt 14 t 31 min med våre partnere som Frecciarossa, Trenitalia, Thello eller TGV inOui. Normalt går 1 tog hver dag, inkludert direktereiser. Du kan få den billigste togbilletten på denne ruten for så lite som NOK 1 749 (€ 140), men gjennomsnittsprisen på togbilletter er NOK 2 124 (€ 169). Passasjerer reiser oftest fra Paris Gare de Lyon til Roma Termini.

Togselskaper: Trenitalia, Frecciarossa eller Thello fra Paris til Roma

Reis fra Paris til Roma fra NOK 1 749 med Omios partnere Trenitalia, Frecciarossa eller Thello! Du kan finne de beste avgangene og billettene med tog når du sammenligner og bestiller den turen som passer best for deg.

Frecciarossa
Trenitalia
Thello

Det er ingen grunn til å fly mellom Italias hotspots når du kan enkelt ta et Frecciarossa-tog for å nå destinasjonen din på bare noen timer. Frecciarossa er de ledende høyhastighetstogene til Trenitalia, Italias nasjonale togselskap, med rundt 200 forbindelser over hele Italia per dag. Disse tog kan nå en hastighet på 300 km/t, noe som gjør dem til noen av de raskeste togene i verden. Du kan forvente å reise 1105 km fra Paris til Roma på et Frecciarossa høyhastighetstog. Alle Frecciarossa-klasser tilbyr gratis WiFi, strømuttak, klimaanlegg, toaletter, bagasjeoppbevaring, ombord-underholdning og en restaurant og bartjenester til alle passasjerer.

Du kan finne de beste tilbudene på billige Frecciarossa her. Som en offisiell reisepartner med Trenitalila får du all reiseinformasjon for turen Paris til Roma, som avgangs- og ankomsttider, stopp, stasjoner, reisetider og billige billetter, på Omio. Når du er klar, kjøp din billett fra Paris til Roma på Omio og nyt en komfortabel reise ombord et Frecciarossatog.

  Trenitalia er ikke bare Italias nasjonale togselskap, men det er også landets største togoperatør. Trenitalias flåte inkluderer høyhastighetstogene Frecciarossa, Frecciargento og Frecciabianca, i tillegg til intercity-, regional- og nattog. Toaletter og WiFi-tilgang er standard på langdistansereiser. I de fleste tilfellene har tog barrierefri tilgang. Trenitallia tilbyr forskjellige billettyper som varierer i pris og fleksibilitet: Base, Economy, Super Economy og Ordinaria. Du kan til og meg bruke Trenitalias rabattkoder på Omio. Pass på å følge med på de siste tibudene fra Trenitalia på Omio for å få spesielle tilbud!

  For den 1105 km lange ruten mellom Paris og Roma, kan du bestille Trenitalia med en startpris på NOK 1 749 (€ 140), en vei, på Omio kjapt og enklelt. Sjekk ut Trenitalias nåværende rutetider og bestill en billig togreise fra Paris til Roma med bare noen få steg. På Omio kan du finne all informasjonen du trenger for turen fra Paris til Roma, som avreise- og ankomsttider, stopp, stasjoner, reisetider og hvor mye du sparer på din togreise ruten.

  • Billige billetter: NOK 1 749

  Hvis du leder efter en nem måde at komme med tog fra Paris til Roma på, så tjek Omio, hvor du finder tilbud på tog fra Thello på denne reisen. Uanset om du vil have den hurtigste, tidligste eller billigste togreise på denne 1105 kilometer lange ruten mellom Paris og Roma, gør Omio det nemmere end nogensinde at finde tog fra Thello til overkommelige priser, og du kan også hurtigt booke online. Se de aktuelle togtider fra Thello, sammenlign de bedste ruter mellom Paris og Roma og find relevant billetinformation (f. Eks. Tilladt bagage og faciliteter ombord), og book så med Thello på Omio. Hvis du søger efter tog mellom Paris og Roma i Omio-appen, kan du hurtigt se, om billetterne fra Thello er mobilbilletter, som du ikke behøver at udskrive før rejsen. Med lave priser på tog fra Paris til Roma med Thello kan du nemt og hurtigt købe dine officielle billetter fra Thello online på Omio.

   Reisetips: Tog fra Paris til Roma

   Reisetips: Ta toget til Roma på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Paris til Roma.
   FAQs
   Billetter med tog fra Paris til Roma kan på noen datoer være så billige som NOK 1 749  en vei, de neste 7 dagene.
   Gjennomsnisttsprisen på togbilletter fra Paris til Roma er NOK 2 124  om du vil kjøpe billetter for denne ruten den neste uken.
   Avstanden med tog fra Paris til Roma er omtrent 1105  kilometer.
   Reisetiden med tog mellom Paris og Roma er i gjennomsnitt 14 t 31 min  på den 1105 kilometer lange reisen, men tiden det tar å reise mellom Paris og Roma med tog kan variere avhengig av spesielle datoer, helger og høytider.

   Når man tar tog mellom Paris og Roma, kan du velge å reise fra flere togstasjoner, som Paris Gare de Lyon, Paris Gare du Nord og Paris Gare de l'Est. Turen din kan ende på flere togstasjoner, sånn som Roma Termini, Roma Tiburtina og Roma Ostiense.

   Omiokunder som reiser denne ruten har som regel avreise fra Paris Gare de Lyon   og ankommer i Roma Termini.

   Den mest populære avreise- togstasjonen blant passasjerene på denne reisen, heter Paris Gare de Lyon, og ligger omtrent 2.7 km fra Paris sentrum.

   Den mest populære ankomst- togstasjonen, Roma Termini, ligger omtrent 2.7 km unna Roma sentrum.

   Det går i gjennomsnitt 1 tog per dag fra Paris til Roma. Togrutene og forbindelsene kan variere mellom ukedager og helger.
   Du kan ta det tidligste toget fra Paris til Roma klokken 04: 35   eller ta det siste toget fra Paris til Roma klokken 14: 12. Finn de nyeste Paris til Roma togrutene på Omio og bestill den beste tiden på denne turen.
   Generelt sett anbefaler vi at du bestiller dine togbilletter på forhånd for å spare penger og få de beste tilbudene fra alle togselskaper som tilbyr denne turen. Om du bestille togbilletter til Roma fra Paris innen de neste 7 dagene, er gjennomsnittsprisen NOK 2 124, en vei. For å få de beste prisene på denne ruten, vurder å bestill dine tog billetter fra Paris til Roma et par måneder på forhånd.
   HjemTogTog RomaTog fra Paris til Roma

   Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

   Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

   ios-badge
   android-badge
   Hand With Phone
   Valuta
   Språk