Tog fra Paris til Roma

De billigste togene fra Paris til Roma

Viser tider og priser for Dec 10

Billigst

2498 kr

Gjennomsnittlig

2498 kr

De billigste billettene finner du ved å bestille så tidlig som mulig, og unngå travle tidspunkter.

Cheapest
15:18Paris Gare de Lyon14t25 05:43Roma Ostiense
2 bytter
2498 kr1Én vei

Togtider Paris til Roma

Viser tog for i morgen, Saturday, December 10
15:18Paris Gare de Lyon14t25 05:43Roma Ostiense
2 bytter

Dette er det siste toget denne dagen.

Finn alle datoer og tider for denne reisen

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

Sat
Dec 10
Sun
Dec 11
Mon
Dec 12
Tue
Dec 13
Wed
Dec 14
Thu
Dec 15
Fri
Dec 16

De raskeste togreisene fra Paris til Roma

Viser tider og priser for Dec 10

Raskeste reisetid

14 t 25 min

Gjennomsnittlig

14 t 25 min

Togavganger per dag

1

Distanse

1105 km

Det er vanskelig å reise fra Paris til Roma uten å bytte minst 2 ganger.

Shortest
15:18Paris Gare de Lyon14t25 05:43Roma Ostiense
2 bytter
2498 kr1Én vei

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

SJ
Deutsche Bahn
Öresundståg
Regionale Veloce
Overnatting

Trenger du et sted å overnatte i Roma?

Se på kart

De beste hotellene

Vis flere

Hele hus og leiligheter

Vis flere

Finn den beste overnattingsmuligheten med partneren vår, Booking.com

Vis alle

Oversikt: Tog fra Paris til Roma

distanceAvstand1105 km
durationGjennomsnittlig reisetid med tog er14 t 25 min
frequencyAntall tog1 per dag
changesDirektetogNei
carriersTogselskaperTrenitalia, Thello, Frecciarossa eller TGV inOui

Togturen fra Paris til Roma er 1105 km km lang og turen tar i gjennomsnitt 14 t 25 min med våre partnere som Trenitalia, Thello, Frecciarossa eller TGV inOui. Normalt går 1 tog hver dag, inkludert direktereiser. Passasjerer reiser oftest fra Paris Gare de Lyon til Roma Termini.

Togselskaper: Trenitalia, Thello eller Frecciarossa fra Paris til Roma

Finn den beste turen mellom Paris og Roma med Trenitalia, Thello eller Frecciarossa. Å sammenligne rutetider, priser og bestille den ruten som passer best for deg har aldri vært enklere med over 1000 reisebyråer på Omio.

Frecciarossa
Trenitalia
Thello

Det er ingen grunn til å fly mellom Italias hotspots når du kan enkelt ta et Frecciarossa-tog for å nå destinasjonen din på bare noen timer. Frecciarossa er de ledende høyhastighetstogene til Trenitalia, Italias nasjonale togselskap, med rundt 200 forbindelser over hele Italia per dag. Disse tog kan nå en hastighet på 300 km/t, noe som gjør dem til noen av de raskeste togene i verden. Du kan forvente å reise 1105 km mellom Paris og Roma på et Frecciarossa høyhastighetstog. Alle Frecciarossa-klasser tilbyr gratis WiFi, strømuttak, klimaanlegg, toaletter, bagasjeoppbevaring, ombord-underholdning og en restaurant og bartjenester til alle passasjerer.

Du kan finne de beste tilbudene på billige Frecciarossa her. Som en offisiell reisepartner med Trenitalila får du all reiseinformasjon for turen Paris til Roma, som avgangs- og ankomsttider, stopp, stasjoner, reisetider og billige billetter, på Omio. Når du er klar, kjøp din billett fra Paris til Roma på Omio og nyt en komfortabel reise ombord et Frecciarossatog.

  Trenitalia er ikke bare Italias nasjonale togselskap, men det er også landets største togoperatør. Trenitalias flåte inkluderer høyhastighetstogene Frecciarossa, Frecciargento og Frecciabianca, i tillegg til intercity-, regional- og nattog. Toaletter og WiFi-tilgang er standard på langdistansereiser. I de fleste tilfellene har tog barrierefri tilgang. Trenitallia tilbyr forskjellige billettyper som varierer i pris og fleksibilitet: Base, Economy, Super Economy og Ordinaria. Du kan til og meg bruke Trenitalias rabattkoder på Omio. Pass på å følge med på de siste tibudene fra Trenitalia på Omio for å få spesielle tilbud!

  For den 1105 km lange ruten fra Paris til Roma, kan du bestille Trenitalia med en startpris på {{ cheapest_price }} ({{ cheapest_price_eur }}), en vei, på Omio kjapt og enklelt. Sjekk ut Trenitalias nåværende rutetider og bestill en billig togreise fra Paris til Roma med bare noen få steg. På Omio kan du finne all informasjonen du trenger for turen fra Paris til Roma, som avreise- og ankomsttider, stopp, stasjoner, reisetider og hvor mye du sparer på din togreise turen.

   Om du leter etter en behagelig og enkel togreise fra Paris til Roma, sjekk ut Omio for Thello sine rutetider på denne ruten. Enten du leter etter den raskeste, billigste eller tidligste ruten på denne 1105 km lange ruten, gjør Omio det enklere enn noensinne å finne tog fra Thello til rimelige priser og du kan enkelt bestille dine online. Sjekk ut Thello sine nåværende rutetider med tog for dine ideale avgangs- og ankomsttider, sammenlign de beste rutene mellom Paris og Roma, i tillegg til relevant billettinformasjon (slik som tillatt bagasje og fasiliteter ombord), og bestill din togreise med Thello på Omio. Om du søker etter tog mellom Paris og Roma i Omio-appen kan du raskt se om billetten er en mobilbillett, noe som gjør det enkelt for deg å reise papirløst. Prisene på tog fra Thello starter på {{ cheapest_price }} ({{ cheapest_price_eur }}). Kjøp din offisielle billett fra Thello med Omio online, kjapt og enkelt.

    Reisetips: Tog fra Paris til Roma

    Reisetips: Ta toget til Roma på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Paris til Roma.
    FAQs
    Avstanden med tog fra Paris til Roma er omtrent 1105  kilometer.
    Mens tiden det tar å reise 1105 kilometer fra Paris til Roma kan variere basert på spesielle datoer, helger og høytider, er reisetiden med tog fra Paris til Roma i gjennomsnitt 14 t 25 min.

    Det er flere togstasjoner ii Paris du kan starte reisen din fra, inkludert Paris Gare de Lyon, Paris Gare du Nord og Paris Gare de l'Est. I Roma har du flere togstasjoner å velge mellom når du ankommer, inkludert Roma Termini, Roma Tiburtina og Roma Ostiense.

    Omiokunder som reiser denne ruten reiser oftest fra Paris Gare de Lyon   og ankommer i Roma Termini.

    Den mest populære avreise- togstasjonen blant passasjerene på denne ruten, heter Paris Gare de Lyon, og ligger omtrent 2.7 km fra Paris sentrum.

    Den mest populære ankomst- togstasjonen, Roma Termini, ligger omtrent 2.7 km unna Roma sentrum.

    Ta tog fra Paris til Roma med Trenitalia, Thello, Frecciarossa eller TGV inOui. Det er alltid lurt å sjekke alle mulige togselskaper på denne ruten fra Paris til Roma, ettersom de kan tilby forskjellige fasiliteter.
    Det går i gjennomsnitt 1 tog per dag fra Paris til Roma. Togrutene og forbindelsene kan variere mellom ukedager og helger.
    Det første toget fra Paris til Roma går klokken 06: 47   og den/det siste toget fra Paris til Roma går klokken 06: 47. Sjekk ut de mest oppdaterte togrutene fra Paris til Roma på Omio og finn den beste tiden å reise til din destinasjon på.
    Stasjoner

    Viktige stasjoner og flyplasser for denne reisen

    Paris
    Roma

    Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

    Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

    ios-badge
    android-badge
    Hand With Phone
    Valuta
    Språk

    Nyttige koblinger