[menuItemContent][menuItemRightSideContent]
Valuta

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

SJ
Deutsche Bahn
Öresundståg
Regionale Veloce

Reisetips

Tog fra Praha til Jena
Ta toget til Jena på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Praha til Jena.
FAQs
Hvor billig kan man tog biletter fra Praha til Jena være?
Tog biletter fra Praha til Jena kan koste så lite som NOK 206, spesielt hvis du bestiller turen i god tid. Omio hjelper deg med å spare penger på ferien ved å finne billige tilbud på tog biletter fra Praha til Jena.
Hva er prisen normal på en tog bilett fra Praha til Jena ligger på?
Tog biletter fra Praha til Jena hvor ligger gjennomsnittt på NOK 206. Prisene kan variere avhengig av dagen du kjøper bilettene og hvor tett du bestiller turen. Vi anbefaler derfor å bestille så tidligst som mulig for billige priser som mulig.
Hvor langt er det fra Praha til Jena med tog?
Når du reiser med tog fra Praha til Jena avstanden vil være ca. 220 km.
Hva er gjennomsnitttiden for en tur fra Praha til Jena med tog?
Det er alltid godt å vite hvor lang tid det tar å komme til destinasjonen. Gjennomsnittlig tod for en tur fra Praha til Jena tog er 7 h 10 min men turen kan ta lengre tid i helgen og helligdager. Omio hjelper deg med å finne billige biletter å reise raskt fra Praha til Jena.
Jeg skal reise til Jena fra Praha. Hvilke er det mest brukte?

Før du legger ut på reisen tog fra Praha til Jena det kan være godt å vite Prague, Praha, Zličín er mest populær blant reisende som finner sted fra Praha samtid som Jena-Göschwitz er den mest populære for reisende som går til Jena.

Hvor lang tid tar det å reise til byen i Praha og Jena?

Når du drar fra Praha det kan være bra å vite at som fleste av Omios reisende bruker Prague, Praha, Zličín som ligger 10 km fra byen. Om du planlegger å bli inne Jena det kan være bra å vite at den mest populære i Jena er Jena-Göschwitz og ligger 5 km fra byen.

Hvilken tilbyr reisemuligheter fra Praha til Jena?
Omio samarbeider med mange partnere for å gi deg høyest mulig service. Når du skal ta fra Praha til Jena kan du ta tog med Deutsche Bahn. Bare vær sikker på at du sjekker alle som tilbyr reisen emllom Praha og Jena for å se hvilke fasiliteter de har.
Hvordan kjøper jeg tog rabatbiletter hvis jeg vil reiser fra Praha til Jena?
Det er enklere enn noensinne å finne gode priser på enveis og tur. Retur billetter med tog fra Praha til Jena med Omio. Velg reisedatoer og kjøp de beste bilettene for enveis eller tur-retur. Appen til Omio gir deg tilgang til all reiserelaterte informasjon på ett sted.
Jeg planlegger å reise fra Praha til Jena med tog. Hvilke er de mest populære destnasjonen i nærheten Jena som også er en verdi?
Mange av våres kunder som resier med tog til Jena besøker ofte også. Omio kan hjelpe deg med å planlegge reisen og finne de beste reisealternativene i mellom Jena og de andre populære destinasjonene.
Kan jeg reise fra Praha til Jena med tog Istedet for å reise med bil?
Hvis du ikke har bil, er det ikke noe problem å reise med tog mellom Praha og Jena. Omio hjelper deg med å finne de beste avgangene fra Praha til Jena Slik at du kan sammenligne og finne noe som passer. Omios app gjør det enda enklere å holde oversikt over reisen og bilettene.
Stasjoner

Viktige stasjoner og flyplasser for denne reisen

Praha
Jena
Praha Hlavni Nadrazi (M)
Fasiliteter

Tog fra Praha til Jena – ikke det du lette etter?

Her er noen andre ressurser som kan inneholde informasjonen du trenger