[menuItemContent][menuItemRightSideContent]
Valuta

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

SJ
Deutsche Bahn
Öresundståg
Regionale Veloce

Reisetips

Tog fra Praha til Saarbrücken
Ta toget til Saarbrücken på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Praha til Saarbrücken.
FAQs
Hvor billig kan man tog biletter fra Praha til Saarbrücken være?
Tog biletter fra Praha til Saarbrücken kan være så billig som NOK 304 avhengig av hvor langt på forhånd du kjøper din tog bilett.
Hva var gjennomsnitt prisen på en reise som reisende betaler for å reise med tog fra Praha til Saarbrücken?
Tog biljetter till Saarbrücken från Praha kostar NOK 369 i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Praha till Saarbrücken och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hvor langt er avstanden mellom Praha og Saarbrücken når du reiser med tog?
Du kan forvente at avstanden er fra Saarbrücken til Praha er rundt 543 km når du reiser med tog.
Hvor lang tid tar det før jeg reiser Praha til Saarbrücken med tog?
Det er alltid godt å vite hvor lang tid det tar å komme til destinasjonen. Gjennomsnittlig tod for en tur fra Praha til Saarbrücken tog er 14 h 8 min men turen kan ta lengre tid i helgen og helligdager. Omio hjelper deg med å finne billige biletter å reise raskt fra Praha til Saarbrücken.
Hvilken skal jeg velge før turen min fra Praha til Saarbrücken?

Den mest populære for reisende som reiser fra Praha er Prague, Praha, Zličín. I Saarbrücken er det mest populære blandt reisende Saarbrücken Hbf.

Hvor er de mest populære i Praha til Saarbrücken?

Du kan gå tog fra Praha på Prague, Praha, Zličín som ligger 10 km fra byenområde. Når du ankommer Saarbrücken Så det kan være godt å vite at det som er mest brukt av reisende Saarbrücken Hbf, som ligger 928 m fra byenområdet.

Hvilken har reisetilbud mellom Praha og Saarbrücken?
Når du skal reise med tog fra Praha til Saarbrücken kan du stole på at Deutsche Bahn tilbyr den beste ruten å komme til Saarbrücken raskt. Du kan også sjekke det ut som tilbyr reise fra Praha til Saarbrücken og sammenlign alternativene de tilbyr før du kjøper billett
Kan jeg kjøpe tur og retur tog biletter fra Praha til Saarbrücken?
Det er enklere enn noensinne å finne gode priser på enveis og tur. Retur billetter med tog fra Praha til Saarbrücken med Omio. Velg reisedatoer og kjøp de beste bilettene for enveis eller tur-retur. Appen til Omio gir deg tilgang til all reiserelaterte informasjon på ett sted.
Når eg kommer fram Saarbrücken fra Praha med tog, er det noen andre steder det er verdt å besøke i nærheten av Saarbrücken?
Men av kundene våres planlegger en ny tur Saarbrücken med tog reiser ofte også til stedene som. Ta en titt på Omio for å finne de beste reisealternativene mellom Saarbrücken og de destinasjonene som det også er verdt å besøke.
Kan jeg reise fra Praha til Saarbrücken med tog Istedet for å reise med bil?
Det er ikke noe problem å reise fra Praha til Saarbrücken uten bil. Bruk Omio til å sammenligne de beste reisruter med tog og finn billige tog biletter fra Praha til Saarbrücken. Du kan også gjøre turen jevnere ved å lagre bilettene i appen til Omio.
Stasjoner

Viktige stasjoner og flyplasser for denne reisen

Praha
Saarbrücken
Praha Hlavni Nadrazi (M)
Fasiliteter

Tog fra Praha til Saarbrücken – ikke det du lette etter?

Her er noen andre ressurser som kan inneholde informasjonen du trenger