Tog fra Salzburg til Nuremberg

De billigste togene fra Salzburg til Nuremberg

Viser tider og priser for 27. mar.

Billigst

299 kr

Gjennomsnittlig

339 kr

Den beste måten å finne en billigbillett med Tog fra Salzburg til Nuremberg er å bestille reisen så langt i forveien som mulig og unngå å reise i rushtiden.

Billigst
21:08Salzburg Hbf8t10 05:18Nürnberg Hbf
2 bytter
299 kr1Én vei
Billigst
21:08Salzburg Hbf7t50 04:58Nürnberg Hbf
3 bytter
299 kr1Én vei
23:00Salzburg Hbf6t22 05:22Nürnberg Hbf
1 bytte
418 kr1Én vei

Togtider Salzburg til Nuremberg

Viser tog for i morgen, mandag 27. mars
21:08Salzburg Hbf8t10 05:18Nürnberg Hbf
2 bytter
21:08Salzburg Hbf7t50 04:58Nürnberg Hbf
3 bytter
23:00Salzburg Hbf6t22 05:22Nürnberg Hbf
1 bytte

Dette er det siste toget denne dagen.

Finn alle datoer og tider for denne reisen

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

man.
27. mar.
tir.
28. mar.
ons.
29. mar.
tor.
30. mar.
fre.
31. mar.
lør.
01. apr.
søn.
02. apr.
man.
03. apr.
tir.
04. apr.
ons.
05. apr.
tor.
06. apr.
fre.
07. apr.
lør.
08. apr.
søn.
09. apr.
man.
10. apr.
tir.
11. apr.
ons.
12. apr.
tor.
13. apr.
fre.
14. apr.
lør.
15. apr.
søn.
16. apr.

De raskeste togreisene fra Salzburg til Nuremberg

Viser tider og priser for 27. mar.

Raskeste reisetid

6 t 22 m.

Gjennomsnittlig

7 t 27 m.

Togavganger per dag

3

Distanse

234 km

Det er vanskelig å reise fra Salzburg til Nuremberg uten å bytte minst én gang.

Raskest
23:00Salzburg Hbf6t22 05:22Nürnberg Hbf
1 bytte
418 kr1Én vei
21:08Salzburg Hbf7t50 04:58Nürnberg Hbf
3 bytter
299 kr1Én vei
21:08Salzburg Hbf8t10 05:18Nürnberg Hbf
2 bytter
299 kr1Én vei

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

SJ
Deutsche Bahn
Öresundståg
Regionale Veloce

Oversikt: Tog fra Salzburg til Nuremberg

distanceAvstand233 km
durationGjennomsnittlig reisetid med tog er3 t 14 min
priceGjennomsnittsprisen på togbilletter erNOK 474 (€ 40)
frequencyAntall tog23 per dag
changesDirektetogNei
carriersTogselskaperDeutsche Bahn with connection, ÖBB | InterCity, ÖBB, Deutsche Bahn, ÖBB | Nightjet, WESTbahn Gmbh, ÖBB | Euro City (EC) eller Railjet

Togturen fra Salzburg til Nuremberg er 233 km km lang og turen tar i gjennomsnitt 3 t 14 min med våre partnere som Deutsche Bahn with connection, ÖBB | InterCity, ÖBB, Deutsche Bahn, ÖBB | Nightjet, WESTbahn Gmbh, ÖBB | Euro City (EC) eller Railjet. Normalt går 23 tog hver dag, inkludert direktereiser. Mens gjennomsnittsprisen for denne reisen koster omtrent NOK 474, koster den billigste togbilletten så lite som NOK 286. Passasjerer reiser oftest fra Salzburg Hbf til Nürnberg Hbf.

Togselskaper: Deutsche Bahn, ÖBB eller ÖBB Nightjet fra Salzburg til Nuremberg

For så lite som NOK 286 kan du reise med tog fra Salzburg til Nuremberg med Deutsche Bahn, ÖBB eller ÖBB Nightjet. Omio viser deg de beste tilbudene, avgangene og billettene tilgjengelig for denne turen.

ÖBB
ÖBB Nightjet
Deutsche Bahn

ÖBB er Østerikes ledende togselskap og tilbyr følgende billettyperfor din neste togreise fra Salzburg til Nuremberg: Standard Ticket, Comfort-Ticket, ÖBB Sparschiene-Ticket, ÖBB Sparschiene Comfort-Ticket.

  Bestill tog med ÖBB Nightjet fra Salzburg til Nuremberg på Omio og nyt en behagelig og avslappende reise! Sjekk ut ÖBB Nightjet nyeste rutetider for de ideale avgangs- og ankomsttidene for deg, sammenlign de raskeste rutene fra Salzburg til Nuremberg, se hva slags fasiliteter som tilbys i den billettklassen du valgte og kjøp den billigste togbilletten med ÖBB Nightjet som passer ditt budsjett, online. Avstanden fra Salzburg til Nuremberg er 233 km og den beste prisen på en enveisbillett Salzburg - Nuremberg med tog fra ÖBB Nightjet. Om du heller vil søke etter billetter med ÖBB Nightjet i Omio-appen kan du raskt se om det er en mobilbillett, så du kan reise papirløst når du reiser med tog. Å vente i kø på togstasjonen for å kjøpe dine blir gårsdagens nyheter. Så, bestill dine online kjapt og enkelt og nyt turen din med ÖBB Nightjet!

   Deutsche Bahn (DB) er den største togoperatøren i Tyskland, med over 40 000 turer per dag. Et kjennetegn ved Deutsche Bahn er deres brede utvalg av billettyper med sparetilbud som Super Saver, Saver og Flexible og rabattkortene BahnCard 25, 50 og 100, som du kan bruke på din togreise fra Salzburg til Nuremberg. DB bruker forskjellige togtyper som ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) og RB (Regionalbahn) på sine ruter, som har forskjellige komfortnivåer og reisetider. Toaletter er for eksempel en standard fasilitet, men tjenester som restaurant og gratis WiFi er bare tilgjengelig på enkelte tog.

   Informasjon for reiser med tog med Deutsche Bahn Salzburg til Nuremberg:

   • Gjennomsnittlig reisetid: 3 t 31 min
   • Deutsche Bahn Antall: 1 per dag

   Reisetips: Tog fra Salzburg til Nuremberg

   Reisetips: Ta toget til Nuremberg på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Salzburg til Nuremberg.
   FAQs
   Omiokunder har funnet billige togbilletter for så lite som NOK 286til Nuremberg fra Salzburg de neste 7 dagene.
   Gjennomsnisttsprisen på togbilletter fra Salzburg til Nuremberg er NOK 474  om du vil bestille billetter for denne turen den neste uken.
   Distansen fra Salzburg til Nuremberg med tog er omtrent 233  kilometer.
   Mens tiden det tar å reise 233 kilometer til Nuremberg fra Salzburg kan variere basert på spesielle datoer, helger og høytider, er reisetiden med tog fra Salzburg til Nuremberg i gjennomsnitt 3 t 14 min.

   Når man tar tog fra Salzburg, har du et par togstasjoner du kan reise fra, inkludert Salzburg Hbf, Salzburg Aigen og Salzburg Aiglhof. Når du kommer til Nuremberg, kan toget ditt ankomme på flere togstasjoner, inkludert Nürnberg Hbf, Nürnberg Nordost og Nürnberg-Dutzendteich.

   Omiokunder som reiser denne ruten bestiller som regel toget sitt fra Salzburg Hbf   til Nürnberg Hbf.

   Passasjerer går som oftest ombord toget på Salzburg Hbf og reiser omtrent 2.2 km fra sentrum til denne togstasjonen.

   Passasjerer som reiser denne ruten ankommer som regel Nürnberg Hbf og må reise omtrent 2.2 km fra togstasjonen til Nuremberg sentrum.

   I gjennomsnitt, går 23 tog per dag fra Salzburg til Nuremberg. Togtidene og forbindelsene kan være annerledes i helger og høytider, i forhold til ukedager.
   Det første toget fra Salzburg til Nuremberg går klokken 21: 15   og den/det siste toget fra Salzburg til Nuremberg går klokken 21: 15. Sjekk ut de mest oppdaterte togrutene fra Salzburg til Nuremberg på Omio og finn den beste tiden å reise til din destinasjon på.
   Prisen på en enveisbillett med tog fra Salzburg til Nuremberg koster i gjennomsnitt NOK 474 om du bestiller innen de neste 7 dagene. Vi anbefaler at du bestiller billettene dine før avreisedato for å få best pris fra alle togselskaper som tilbyr denne turen. Generelt kan du finne togbilletter fra Salzburg til Nuremberg tilgjengelig et par måneder på forhånd.

   Tog fra Salzburg til Nuremberg – ikke det du lette etter?

   Her er noen andre ressurser som kan inneholde informasjonen du trenger

   HjemTogTog NurembergTog fra Salzburg til Nuremberg

   Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

   Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

   ios-badge
   android-badge
   Hand With Phone
   Valuta
   Språk