Tog fra Stockholm til Oslo

De billigste togene fra Stockholm til Oslo

Viser tider og priser for 27. mar.

Billigst

505 kr

Gjennomsnittlig

629 kr

Den beste måten å finne en billigbillett med Tog fra Stockholm til Oslo er å bestille reisen så langt i forveien som mulig og unngå å reise i rushtiden.

Billigst
18:09Stockholm sentralstasjon5t15 23:24Oslo S
0 bytter
505 kr1Én vei
Nest Billigst
06:02Stockholm sentralstasjon5t08 11:10Oslo S
0 bytter
754 kr1Én vei

Togtider Stockholm til Oslo

Viser tog for i morgen, mandag 27. mars
06:02Stockholm sentralstasjon5t08 11:10Oslo S
0 bytter
18:09Stockholm sentralstasjon5t15 23:24Oslo S
0 bytter

Dette er det siste toget denne dagen.

Finn alle datoer og tider for denne reisen

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

man.
27. mar.
tir.
28. mar.
ons.
29. mar.
tor.
30. mar.
fre.
31. mar.
lør.
01. apr.
søn.
02. apr.
man.
03. apr.
tir.
04. apr.
ons.
05. apr.
tor.
06. apr.
fre.
07. apr.
lør.
08. apr.
søn.
09. apr.
man.
10. apr.
tir.
11. apr.
ons.
12. apr.
tor.
13. apr.
fre.
14. apr.
lør.
15. apr.
søn.
16. apr.

De raskeste togreisene fra Stockholm til Oslo

Viser tider og priser for 27. mar.

Raskeste reisetid

5 t 8 m.

Gjennomsnittlig

5 t 11 m.

Togavganger per dag

2

Distanse

416 km

Av de 2 togavgangene som reiser fra Stockholm til Oslo hver dag, reiser 2 direkte, slik at det er enkelt å unngå reiser der du må bytte på veien.

Raskest
06:02Stockholm sentralstasjon5t08 11:10Oslo S
0 bytter
754 kr1Én vei
Nest Raskest
18:09Stockholm sentralstasjon5t15 23:24Oslo S
0 bytter
505 kr1Én vei

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

SJ
Deutsche Bahn
Öresundståg
Regionale Veloce
Overnatting

Trenger du et sted å overnatte i Oslo?

Se på kart

De beste hotellene

Vis flere

Hele hus og leiligheter

Vis flere

Finn den beste overnattingsmuligheten med partneren vår, Booking.com

Vis alle

Oversikt: Tog fra Stockholm til Oslo

distanceAvstand416 km
durationGjennomsnittlig reisetid med tog er8 t 20 min
priceGjennomsnittsprisen på togbilletter erNOK 575 (€ 48)
frequencyAntall tog4 per dag
changesDirektetogJa, det er 4 direktetog per dag
carriersTogselskaperMTR Express, SL, SJ, Malartag, Vy Bus4You, FlixTrain eller Flixbus

Togturen fra Stockholm til Oslo er 416 km km lang og turen tar i gjennomsnitt 8 t 20 min med våre partnere som MTR Express, SL, SJ, Malartag, Vy Bus4You, FlixTrain eller Flixbus. Normalt går 4 tog hver dag, inkludert direktereiser. Mens gjennomsnittsprisen for denne reisen koster omtrent NOK 575, koster den billigste togbilletten så lite som NOK 389. Passasjerer reiser oftest fra Stockholm Centralstation til Oslo Bussterminal.

Togselskaper: Nettbuss Express, MTRX eller FlixBus fra Stockholm til Oslo

Reis fra Stockholm til Oslo fra NOK 389 med Omios partnere Nettbuss Express, MTRX eller FlixBus! Du kan finne de beste avgangene og billettene med tog når du sammenligner og bestiller den turen som passer best for deg.

FlixBus
Nettbuss Express
MTRX

Bestill tog med FlixBus fra Stockholm til Oslo på Omio og nyt en behagelig og avslappende reise! Sjekk ut FlixBus sine nyeste rutetider for de ideale avgangs- og ankomsttidene for deg, sammenlign de raskeste rutene fra Stockholm til Oslo, i tillegg til hva slags fasiliteter som tilbys i den billettklassen du valgte, og kjøp den billigste togbilletten med FlixBus som passer ditt budsjett online. Avstanden fra Stockholm til Oslo er 416 km. Om du heller vil søke etter billetter med FlixBus i Omio-appen kan du raskt se om det er en mobilbillett, så du kan reise papirløst når du reiser med tog. Å vente i kø på togstasjonen for å kjøpe dine blir gårsdagens nyheter. Så, bestill dine online kjapt og enkelt og nyt turen din med FlixBus!

Vy buss, tidligere Nettbuss, er det største busselskapet i Norge. Selskapet kjører lokal-, region- og langruter i Innlandet, Møre og Romsdal, Oslo, Rogaland, Trøndelag, Vestfold og Telemark, Vestland og Viken. På din neste bussreise fra Stockholm til Oslo kan du velge mellom to billettyper, Economy og Plus.

  Omio hjelper deg å sammenligne og bestille den perfekte tog med MTRX fra Stockholm til Oslo for en behagelig og avslappende reise. Sjekk ut de siste togrutene med MTRX for din ideale avgangs- og ankomsttid, se reiseinformasjon om turen fra Stockholm til Oslo med MTRX (slik som tillatt bagasje og fasiliteter ombord), sammenlign de beste forbindelsene på din Stockholm - Oslo ruten og bestill billige enkelt. Avstanden mellom Stockholm og Oslo med tog er 416 km. Du kan bestille billetter for denne tog med MTRX. Når du søker etter billetter med MTRX mellom Stockholm og Oslo i Omio-appen kan du også sjekke om de er mobilbilletter kjapt og enkelt. Om de er mobilbilletter kan du reise papirløst når du tar toget. Bestill den perfekte togbilletten med MTRX Stockholm - Oslo online og nyt reisen din!

   Reisetips: Tog fra Stockholm til Oslo

   Reisetips: Ta toget til Oslo på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Stockholm til Oslo.
   FAQs
   Vil du spare penger på reisen din? Omiokunder har funnet de billigste togbillettene fra Stockholm til Oslo de neste 7 dagene med startpris på NOK 389, en vei.
   Om du vil kjøpe togbilletter den neste uken, kan du forvente at gjennomsnittsprisen på en enveistur fra Stockholm til Oslo med tog er NOK 575.
   Du kan forvente en togreise på 416kilometer til Oslo fra Stockholm.
   I gjennomsnitt er reisetiden med tog fra Stockholm til Oslo 8 t 20 min  på den 416 kilometer lange turen, men reisetiden kan variere avhengig av spesielle datoer, helger eller høytider.

   Når man tar tog fra Stockholm til Oslo, kan du velge å reise fra flere togstasjoner, som Stockholm Centralstation og Stockholm, Cityterminalen. Reisen din kan ende på flere togstasjoner, sånn som Oslo Bussterminal, Oslo S og Oslo, Drammensveien.

   Omiokunder som reiser denne ruten har som regel avreise fra Stockholm Centralstation   og ankommer i Oslo Bussterminal.

   Du finner den mest populære avreise- togstasjonen for denne turen, Stockholm Centralstation, omtrent 2.2 km unna Stockholm sentrum. Den mest populære ankomst- togstasjonen i Oslo heter Oslo Bussterminal og ligger omtrent 2.2 km unna sentrum.

   Ja, det er 4 direktetog per dag fra Stockholm til Oslo med SJ, uten å bytte på et mellomstopp. Direktetog er ofte behageligere og gir kortere reisetid så du kommer raskere frem. Det er verdt å følge med på før du kjøpe dine togbilletter.
   I gjennomsnitt, går 4 tog per dag fra Stockholm til Oslo. Togtidene og forbindelsene kan være annerledes i helger og høytider, i forhold til ukedager.
   Du kan ta det tidligste toget fra Stockholm til Oslo klokken 06: 02   eller ta det siste toget fra Stockholm til Oslo klokken 19: 39. Finn de nyeste Stockholm til Oslo togrutene på Omio og bestill den beste tiden på denne ruten.
   Generelt sett anbefaler vi at du bestiller dine togbilletter på forhånd for å spare penger og få de beste tilbudene fra alle togselskaper som tilbyr denne reisen. Om du bestille togbilletter mellom Stockholm og Oslo innen de neste 7 dagene, er gjennomsnittsprisen NOK 575, en vei. For å få de beste prisene på denne reisen, vurder å bestill dine tog billetter fra Stockholm til Oslo et par måneder på forhånd.
   HjemTogTog OsloTog fra Stockholm til Oslo

   Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

   Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

   ios-badge
   android-badge
   Hand With Phone
   Valuta
   Språk