Tog fra Stockholm til Oslo

man. 24. jun.
+ Legg til returreise
QR-Code
Scan for å få vår gratis app
Bruk appen vår for å få reiseoppdateringer live og bestille mobilbilletter til tog, busser, fly og ferjer.
App Store
rate4.9
42K vurderinger
Google Play
rate4.6
136K anmeldelser

De billigste togene fra Stockholm til Oslo

Viser tider og priser for 24. jun.

Billigst

Den beste måten å finne en billigbillett med tog fra Stockholm til Oslo er å bestille reisen så langt i forveien som mulig og unngå å reise i rushtiden.

SJ
17:095t15
Stockholm
22:24Oslo
773 kr1Én vei
0 bytter

Stockholm til Oslo togtider

Viser tog for i morgen, mandag 24. juni
SJ
17:095t15
Stockholm
22:24Oslo
0 bytterdirekte

Dette er det siste toget denne dagen.

Finn alle datoer og tider for denne reisen

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

man.
24. jun.
tir.
25. jun.
ons.
26. jun.
tor.
27. jun.
fre.
28. jun.
lør.
29. jun.
søn.
30. jun.
man.
01. jul.
tir.
02. jul.
ons.
03. jul.
tor.
04. jul.
fre.
05. jul.
lør.
06. jul.
søn.
07. jul.
man.
08. jul.
tir.
09. jul.
ons.
10. jul.
tor.
11. jul.
fre.
12. jul.
lør.
13. jul.
søn.
14. jul.

De raskeste togreisene fra Stockholm til Oslo

Viser tider og priser for 24. jun.

Raskeste reisetid

5 t 15 m.

Gjennomsnittlig

5 t 15 m.

Togavganger per dag

1

Distanse

416 km

Av de 1 togavgangene som reiser fra Stockholm til Oslo hver dag, reiser 1 direkte, slik at det er enkelt å unngå reiser der du må bytte på veien.

SJ
17:095t15
Stockholm
22:24Oslo
773 kr1Én vei
0 bytter

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

SJ
Deutsche Bahn
Öresundståg
Regionale Veloce

Oversikt: Tog fra Stockholm til Oslo

distanceAvstand416 km
durationGjennomsnittlig reisetid med tog erif (dur % 60 == 0) 5. 1 t5 t 6 min
priceGjennomsnittsprisen på togbilletter erNOK 820 (€ 68)
frequencyAntall tog2 per dag
changesDirektetogJa, det er 2 direkte tog per dag
carriersTogtilbydereSJ, MTRX, FlixTrain, vy, FlixBus eller Vy Bus4You

Togturen fra Stockholm til Oslo er 416 km km lang og turen tar i gjennomsnitt if (dur % 60 == 0) 5. 1 t5 t 6 min med våre partnere som SJ, MTRX, FlixTrain, vy, FlixBus eller Vy Bus4You. Normalt går det er 2 tog hver dag, inkludert direktereiser. Du kan få den billigste togbilletten på denne rute for så lite som NOK 489 (€ 41), men gjennomsnittsprisen på togbilletter er NOK 820 (€ 68). Passasjerer reiser oftest fra Stockholm sentralstasjon til Oslo sentralstasjon.

Togselskaper: FlixBus, Vy Bus4You eller MTRX fra Stockholm til Oslo

Finn den beste ruten med tog fra Stockholm til Oslo med Omios partnere FlixBus, Vy Bus4You eller MTRX! Du finner de beste tilbudene, rutetidene og billettene når du sammenligner og bestiller den reisen som passer for deg.

FlixBus er et av Eurpas ledende lavprisbusselskaper, grunnlagt i Tyskland. De tilbyr en rekke langdistansereiser i Europa og i USA. Flixbus har også nattbusser på enkelte ruter i Europa. Standardfasiliteter på Flixbus er gratis WiFi, strømuttak for å lade mobilen/dataen etc. Under langdistansebusser, ekstra beinplass, bagasjeplass og toaletter. Du kan til og med kjøpe drikke og snacks ombord. Flixbus tilbyr kun en billettype på sine busser, Standard. Med den får du en håndbagasje og en stor bagasje i lasterommet. Det koster ekstra om du vil ha ekstra bagasje eller spesielle setereservasjoner, som ekstra sete, sete med bord eller panoramasete.

  Reisetips: Tog fra Stockholm til Oslo

  Reisetips: Ta toget til Oslo på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Stockholm til Oslo.
  FAQs
  Billige tog billetter fra Stockholm til Oslo kan starte så lavt som NOK 489 (€ 41) når du bestiller på forhånd. Gjennomsnittlig billettprisen for tog fra Stockholm til Oslo er NOK 820 (€ 68); imidlertid varierer prisene avhengig av tidspunkt på dagen og klasse, og de pleier å være dyrere på dagen.
  Gjennomsnittlig reisetid med tog fra Stockholm til Oslo er if (dur % 60 == 0) 5. 1 t 5 t 6 min   for å reise de 416 km lange reise, med omtrent det er 2 tog per dag. Reisetider kan variere i helger og ferier.
  Den tidigaste tog från Stockholm till Oslo avgår kl 05: 37.
  Den siste tog fra Stockholm til Oslo går kl. 17: 24.
  Ja, det er 2 direkte tog ganger om dagen fra Stockholm til Oslo med SJ eller FlixBus. Tidspunkter kan variere på helligdager eller helger med færre direkte tog.
  Ja, det er et høyhastighetstog til Oslo. Ta det raske toget med MTRX fra Stockholm til Oslo.
  Ta tog fra Stockholm til Oslo med SJ, MTRX, FlixTrain, vy, FlixBus eller Vy Bus4You. Det er imidlertid alltid lurt å sjekke ut alle mulige togselskaper for reise til Oslo fra Stockholm da det kan være forskjeller i fasilitetene de tilbyr.

  Når du reiser fra Stockholm, har du ulike togstasjoner alternativer for å starte din reise fra, inkludert Stockholm sentralstasjon, Stockholm-Arlanda, Flygplats (Terminal 5) og Stockholm Södra. Når du ankommer Oslo, kan du avslutte din reise på togstasjoner som Oslo sentralstasjon, Oslo Lufthavn stasjon og Oslo Bussterminal.

  Passasjerer går ombord på tog mest hyppig fra Stockholm sentralstasjon, som ligger ca. Unna bysentrum, og de går av tog på Oslo sentralstasjon, som ligger ca. Unna bysentrum.

  Den billigste måneden å reise fra Stockholm til Oslo med tog er januar.
  Det er nyttig å sammenligne alternativene dine, da det er 3 måter å reise fra Stockholm til Oslo på, inkludert å ta en tog, buss eller fly.
  HjemTogTog OsloTog fra Stockholm til Oslo

  Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

  Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Språk