Tog fra Vallendar til Maastricht

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

man.
27. mar.
tir.
28. mar.
ons.
29. mar.
tor.
30. mar.
fre.
31. mar.
lør.
01. apr.
søn.
02. apr.

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

SJ
Deutsche Bahn
Öresundståg
Regionale Veloce

Oversikt: Tog fra Vallendar til Maastricht

distanceAvstand145 km
durationGjennomsnittlig reisetid med tog er4 t 35 min
priceGjennomsnittsprisen på togbilletter erNOK 436 (€ 36)
changesDirektetogNei
carriersTogselskaperDeutsche Bahn

Togturen fra Vallendar til Maastricht er 145 km km lang og turen tar i gjennomsnitt 4 t 35 min med våre partnere som Deutsche Bahn. Direktetog er også tilgjengelig. Mens gjennomsnittsprisen for denne ruten koster omtrent NOK 436, koster den billigste togbilletten så lite som NOK 238. Passasjerer reiser oftest fra Vallendar til Maastricht.

Togselskaper: Deutsche Bahn fra Vallendar til Maastricht

Deutsche Bahn tog tar deg fra fra Vallendar til Maastricht fra NOK 238. Med over 1000 reisebyråer på Omio kan du finne toget, avgangene og billettene som basser best for din reise.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) er den største togoperatøren i Tyskland, med over 40 000 turer per dag. Et kjennetegn ved Deutsche Bahn er deres brede utvalg av billettyper med sparetilbud som Super Saver, Saver og Flexible og rabattkortene BahnCard 25, 50 og 100, som du kan bruke på din togreise mellom Vallendar og Maastricht. DB bruker forskjellige togtyper som ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) og RB (Regionalbahn) på sine ruter, som har forskjellige komfortnivåer og reisetider. Toaletter er for eksempel en standard fasilitet, men tjenester som restaurant og gratis WiFi er bare tilgjengelig på enkelte tog.

  Reisetips: Tog fra Vallendar til Maastricht

  Reisetips: Ta toget til Maastricht på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Vallendar til Maastricht.
  FAQs
  Omiokunder har funnet billige togbilletter for så lite som NOK 238til Maastricht fra Vallendar de neste 7 dagene.
  Togbillettene mellom Vallendar og Maastricht koster i gjennomsnitt NOK 436  om du vil kjøpe billettene for denne reisen de neste 7 dagene.
  Distansen til Maastricht fra Vallendar med tog er omtrent 145  kilometer.
  Reisetiden med tog til Maastricht fra Vallendar er i gjennomsnitt 4 t 35 min  på den 145 kilometer lange reisen, men tiden det tar å reise fra Vallendar til Maastricht med tog kan variere avhengig av spesielle datoer, helger og høytider.

  Når de reiser denne ruten bruker Omiokunder som oftest å ha avreise fra Vallendar   og ankommer til Maastricht.

  Den mest populære avreise- togstasjonen blant passasjerene på denne reisen, heter Vallendar, og ligger omtrent 2.1 km fra Vallendar sentrum.

  Den mest populære ankomst- togstasjonen, Maastricht, ligger omtrent 2.1 km unna Maastricht sentrum.

  Du kan finne tog fra Vallendar til Maastricht til en gjennomsnittspris på NOK 436 en vei, om du bestiller innen de neste 7 dagene. Vi anbefaler å kjøpe togbilletter på forhånd for å få det beste mulige tilbudet og spare penger på reisen din. Som regel vil du finne togbilletter fra Vallendar til Maastricht på salg et par måneder før planlagt avreisedato.

  Tog fra Vallendar til Maastricht – ikke det du lette etter?

  Her er noen andre ressurser som kan inneholde informasjonen du trenger

  HjemTogTog MaastrichtTog fra Vallendar til Maastricht

  Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

  Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Språk