Tog fra Wien til Roma

De billigste togene fra Wien til Roma

Viser tider og priser for Aug 14

Billigst

1030 kr

Gjennomsnittlig

1030 kr

De billigste billettene finner du ved å bestille så tidlig som mulig, og unngå travle tidspunkter.

ÖBB | Nightjet
17:23Wien13t47 07:10Roma
0 bytter
1030 kr1Én vei

Togtider Wien til Roma

Viser tog for i morgen, Sunday, August 14
ÖBB | Nightjet
17:23Wien13t47 07:10Roma
0 bytter

Dette er det siste toget denne dagen.

Finn alle datoer og tider for denne reisen

SAMMENLIGN Priser på tvers av transportmidler

Sun
Aug 14
Mon
Aug 15
Tue
Aug 16
Wed
Aug 17
Thu
Aug 18
Fri
Aug 19
Sat
Aug 20
Sun
Aug 21
Mon
Aug 22
Tue
Aug 23
Wed
Aug 24
Thu
Aug 25
Fri
Aug 26
Sat
Aug 27
Sun
Aug 28
Mon
Aug 29
Tue
Aug 30
Wed
Aug 31
Thu
Sep 01
Fri
Sep 02
Sat
Sep 03

De raskeste togreisene fra Wien til Roma

Viser tider og priser for Aug 14

Raskeste reisetid

13 t 47 min

Gjennomsnittlig

13 t 47 min

Togavganger per dag

1

Distanse

765 km

Av de 1 togavgangene som reiser fra Wien til Roma hver dag, reiser 1 direkte, slik at det er enkelt å unngå reiser der du må bytte på veien.

ÖBB | Nightjet
17:23Wien13t47 07:10Roma
0 bytter
1030 kr1Én vei

Disse selskapene stoler på oss. Vi selger billettene deres samlet på ett sted.

SJ
Deutsche Bahn
Öresundståg
Regionale Veloce
Overnatting

Trenger du et sted å overnatte i Roma?

se på kart

De beste hotellene

Vis flere

Hele hus og leiligheter

Vis flere

Finn den beste overnattingsmuligheten med partneren vår, Booking.com

Vis alle

Reisetips: Tog fra Wien til Roma

Ta toget til Roma på en enkel måte. Uansett om du vil ha det raskt, billig eller noe helt annet, står reiseekspertene våre klare med alt du trenger, for å finne det beste alternativet fra Wien til Roma.
FAQs
Tog biletter fra Wien til Roma kan være så billig som NOK 623 avhengig av hvor langt på forhånd du kjøper din tog bilett.
Tog biletter fra Wien til Roma hvor ligger gjennomsnittt på NOK 845. Prisene kan variere avhengig av dagen du kjøper bilettene og hvor tett du bestiller turen. Vi anbefaler derfor å bestille så tidligst som mulig for billige priser som mulig.
Du kan forvente at avstanden er fra Roma til Wien er rundt 765 km når du reiser med tog.
Gjennomsnittlig reisetid med tog fra Wien til Roma er 14 h 52 min. Men husk at reisetiden kan være lengre på for eksempel helger og helligdager. Det kan være verdt å huske når du bestiller din tog bilett fra Wien til Roma.

Før du legger ut på reisen tog fra Wien til Roma det kan være godt å vite Wien Westbahnhof er mest populær blant reisende som finner sted fra Wien samtid som Roma Termini er den mest populære for reisende som går til Roma.

Hvis du planlegger å reise med tog fra Wien kan du regne med a dra 6.7 km fra byområdet til tog stasjonen some r mest populær, Wien Westbahnhof. Når du ankommer Roma du kan stole på å reise 2.6 km fra Roma Termini til byenområde.

Hvis du er ute etter billig toger fra Wien til Roma kan du stole på at Frecciarossa, ÖBB, Frecciargento, ÖBB | Euro City (EC), ÖBB | Nightjet, Trenitalia eller ÖBB | Railjet kan t adeg til Roma for of lett. Det er også en god ide a sjekke ut de andre Wien og Roma for å se om de er forskjellige når det gjelder bekvemmeligheter.
Omio kan raskt hjelpe deg med å finne billige biletter i siste øyeblikk å sammenligne med, hvis du planlegger å reise fra Wien til Roma med tog Enten enkel reise eller tur og retur. Du finner all informasjon om reisen din fra Wien til Roma På ett og samme sted i Omios app.
Mange av våres kunder som resier med tog til Roma besøker ofte også. Omio kan hjelpe deg med å planlegge reisen og finne de beste reisealternativene i mellom Roma og de andre populære destinasjonene.
Hvis du ikke har bil, er det ikke noe problem å reise med tog mellom Wien og Roma. Omio hjelper deg med å finne de beste avgangene fra Wien til Roma Slik at du kan sammenligne og finne noe som passer. Omios app gjør det enda enklere å holde oversikt over reisen og bilettene.
Stasjoner

Viktige stasjoner og flyplasser for denne reisen

Wien
Roma

Reiseplanlegging blir enkelt med Omio-appen

Vi tar deg dit du ønsker å reise. Vår innovative app med liveoppdateringer på tog og mobilbilletter, er den perfekte måten å planlegge og holde orden på reisene.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk

Nyttige koblinger